icon

Poraďte prírodné prostriedky na akné

ajkam
13. apr 2013

Moja priateľka má dcéru, ktorá má asi 13 rokov. Je to silný alergik, ale má nielen akné, ale aj nosí dioptrie a má astmu. Preto je veľmi skleslá, lebo sa na ňu lepia samé nevýhody. Nevedeli by ste mi poradiť niečo z prírody, čo by mohlo vyliečiť jej ťažkú formu akné?
Za príspevky ďakujem 😎

aleala
Odpoveď bola odstránená
lubomira1965
14. júl 2015

lipovy olej ak chces tak ti poslem

jankazav
17. júl 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ja dcére už dlhobodo kupujem tento prípravok - http://ajurshop.sk/produkt/tarika-akne/ - je to taký prášok, ktorý si raz denne alebo podľa potreby nanesie na tvár, nechá 30 minút a potom opláchne. Tie bylinky čo sú v tom jej robia dobre, akné postupne mizne, aj keď pravda, nie úplne... Nechcem jej však dávať žiadne veci od lekárov, radšej prírodné a overené.

Dajú sa k tomu dokúpiť aj tieto tabletky - http://ajurshop.sk/produkt/b-skin-kapsuly/ , ale zatiaľ sme to neskúšali, keďže to zaberá aj samé...

scajus
27. júl 2015

@jankazav ahoj 🙂 mozem sa spytat ci si potom po tej maske aj dcerka kremuje tvar? Lebo v navode je napisane ze by sa nemalo uz nic pouzivat..ja som to teda dodrzovala ale strasne sa mi vysusila plet a tym padom este viac vyhadzala tak neviem :(

jankazav
27. júl 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

@scajus Ahoj 🙂 Určite treba krémovať, hoc tam píšu, že pre zvýšenie účinku je dobré krémy vynechať. Ešte v lete sa to dá zvládnuť, ale počas iných ročných období treba nechať po odstránení masky ešte taký hodinový priestor bez krémov a potom nakrémovať. Ale treba vyberať tiež nejaké citlivé a dobré krémy, ja kupujem z DMky na problematickú pleť a kombinácia tarika + ten krém funguje zatiaľ dobre 🙂 Teda myslím, dcéra sa nesťažovala 🙂

scajus
27. júl 2015

@jankazav dakujem.aky krem konkretne mozem sa spytat? 🙂

jankazav
27. júl 2015

@scajus Ballea Mattierende Creme, taký zelený obal to má 🙂 S tými tabletkami čo som spomínala v príspevku vyššie nemáš skúsenosť? 🙂 Uvažujem, že to kúpim na skúšku...

scajus
27. júl 2015

@jankazav Hej,uzivam to asi mesiac ale nevidim nejaku zmenu praveze tak neviem. Teraz som k tomu pridala este kremik so zinkom tak uvidim ci to zlepsi

reiva
27. júl 2015

Ja mozem z vlastnej skusenosti odporucit produkty aloe vera. Uzivame ich aj vnutorne, skvele precista organizmus, dodaju energiu. U nas pomohlo aj s ekzemami. 🙂

scajus
27. júl 2015

@reiva A aky produkt konkretne?znacku teda

reiva
28. júl 2015

@scajus My pouzivame forever znacku. Na akne berry nectar pit rano na lacno, umyvar tekutym mydlom od forever a potierat aloe gelly alebo propolisovym... 😉

labajka
28. júl 2015

aj Sudocrem my jej mohol pomôcť, susedkina dcéra si to nevie vynachváliť

1martincanka1
28. júl 2015

Tea tree olej je asi na vsetko, tak vyskusaj 🙂

mata38
28. júl 2015
Používateľ mata38 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

Ja prave uzivam Tariku aj tie B-Skin tabletky, boli mi odporucene tu na fore a som maximalne spokojna, plet sa vyrazne zlepsila, uz len dufam, ze sa to udrzi.

scajus
28. júl 2015

@mata38 ako davkujes tie tabletky? Kolko za den uzivas?

mata38
28. júl 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

@scajus Davam si 2x2 denne a tariku raz rano na 20 minut a raz poobede na hodinu, ale to podla toho ako mam cas a ci som doma.

ajana1
28. júl 2015

skus si pozriet cistaciu emulziu + zinkovy krem a ovocny krem z dulcia.sk. mne dost pomohla tato kozmetika a uz fakt nepouzivam nic ine 🙂

scajus
30. júl 2015

@labajka nevies nahodou ako si dava ten sudocrem? Ci lokalne alebo na celu tvar?

labajka
30. júl 2015

@scajus, určite si dáva krém lokálne, videla som ju bodkavú 🙂

scajus
31. júl 2015

@labajka :D haha,dakujem pekne!

sisa_
Odpoveď bola odstránená
janka7519
27. sep 2015

Ahojte, beriem cordyceps uz 3 mesiac, mval som kutiky a vyrazky, po mesiaci mi to zmizlo, konecne nevedela som sa toho zbavit,.

ivanatim
7. okt 2015

@ajkam Skús slimačí sliz. Prave som o tom pisala aj v inej diskusii, odporucila som ho kamaratke a jej velmi pomohol, konkretne tento, kedze tuto znacku poznam: http://www.cougar.sk/17-proti-akne
Tam nemas co pokazit, je to totiz prirodzeny liek na akne z prírody, netreba ti ani antibiotika 🙂

lucyk29
27. okt 2015

Ja by som odporúčila výrobky z byliniek , ktoré sú čisté bez chémie

mata38
27. okt 2015

Ahojte, mne sa veľmi osvedčila tá Tarika spolu s B-Skin kapsulami (čisté bylinky)

konopna_masticka
Odpoveď bola odstránená
miseelka
12. mar 2016

Chcem sa Vám pochváliť, že sa mi podarilo zdolať akné. Cca 6 rokov pretrvávali problémy. Mala som dosť mastnú pleť a tvorili sa mi také tie veľké červené zapálené vyrážky. Nebolo ich až tak veľa ale keď sa mi vyrážka vytvorila tak trvalo strašne dlho kým zmizla. A bolo to veľmi bolestivé... Tvorili sa mi asi 3 nové vyrážky za týždeň. Čo sa týka kožných lekárov, to asi radšej ani nebudem komentovať. Proste tam nechoďte, lebo je to strata času a nervov. Akné mi ustúpilo asi pred pól rokom. Tak Vám napíšem, že dodržiavam a čo nie: Stravujem sa pestro (mierne obmedzujem pšenicu), mäso všetky druhy, kravské mlieko som zamenila za sójové, plesnivé syry len málokedy, každé ráno si dávam Zinok 15 mg, kávu a alkohol neobmedzujem 😵 a som aj slabší fajčiar (asi 3 cig. denne), zubnú pastu používam už len takú, kt, neobsahuje Fluór. Pijem dvakrát denne Aloe Vera zriedené s vodou, ale pozor to Aloe Vera musí byť kvalitné, lebo na trhu sú rôzne viete čo. Čo sa týka kozmetiky, krém používam od Clinique. A to čo mi podľa mňa najviac pomohlo je mydlo Eben – čierne mydlo s aktívnym uhlím. Perfektne odmastňuje pleť a celý proces od objavenia vyrážky až po jej zmiznutie strasne urýchli. Používam raz až dvakrát denne. Nechám pôsobiť cca 15 minút a potom používam vodičku Jade s uhorkou a morskými riasami čo mi vlastne odporučili k tomu mydlu. Mydlo Eben aj Jade vodičku si vygooglite na nete. Krém si dávam len ráno, na noc nič. Trvalo my asi mesiac alebo alebo mesiac a pól kým sa mi pleť odmastnila a postupne sa tvorilo čoraz menej akné... Takže ak máte podobný problém skúste využiť moje skúsenosti

catherine_sk
9. apr 2016

Tiez vam dokazem pomoct. Prosim o sukromnu spravu.

milamil
12. apr 2016
Používateľ milamil je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milamil.

v kazdom pripade vysadit MLIECNE VYROBKY!!!!!!!!!!!!!!! Treba posilnit pecen dobry je ostropestrec bud semena alebo tinktura min. 6 tyzdnov pravidelne uzivat a vela vody. Urcite sa to zlepsi vyskusajte....drzim palce

snezka13
25. máj 2016

Tea tree olej na prirodnej baze, cesky vyrobca...viac v sprave