Prírodná kozmetika na akné

verca_a22
20. sep 2017

Mám 17 rokov a keď som mala 15 rokov som sa akné zbavila už úplne. Akné mi zase začalo 5 mesiacov predtým ako som dosiahla 17. Používam už 4 roky duac gel a belakne na predpis, ale určite nie je dobré natierať sa takýmito krémami 4 roky. Cítim ako mi to škodí a vidím ako mi z toho stárne pokožka, pretože má to v sebe látku, ktorá spôsobuje skôršie stárnutie. Mám už aj vrásku na čele a asi to je dosť skoro. Nemám akné úplne zlé, ale neustále sa mi niečo tvorí a už na to nemám nervy po toľkých rokoch. Chcem vyskúšať kozmetiku z mŕtveho mora alebo konopný krém cutishelp. Má tu niekto s týmito produktami skúsenosť? Chcem len používať prírodnú kozmetiku, tak prosím niekto kto ste mali akné a poznáte veľmi dobrý prírodný krém alebo hocičo napíšte sem dole. ďakujem 🙂

libawet
20. sep 2017

@verca_a22 treba riešiť príčinu vzniku akné :
https://www.dixo.sk/pricina-vzniku-akne-a-najca...

eriksonka1234
20. sep 2017

Ja sa len pousmejem nad tym,ze po tolkych rokoch....ja mam 35 a stale mam problematicku plet,uz som sa s tym zmierila a po tolkych rokoch som vlastne vdacna,ze mam ,,len" akne

tancik
20. sep 2017

Na aknoznu pleť pomáha aj colostrum viac info v ip

fiona11
21. sep 2017

mam 33, takze uz min. polovicu zivota sa natieram kremami od koznej. akonahle prestanem, zhorsi sa to. ak sa ti zhorsilo akne v poslednej dobe, chod ku koznej a nech ti vymeni lieky za ine.

brankova
21. sep 2017

Zmenit koznu. Krvne testy kvoli hormonom. Vyzivit a hydratovat plet pravidelne, kozmetika na citlivu plet. Tieto lieky vysusuju pokozku. Uzivat zinok a pangamin prip. omega kyseliny.

zuzanna8
21. sep 2017

Ahoj. Ja mam 32 a tiez som mala pocit, ze mi "pletova puberta" trva dlhsie, ako by mala 🙂 Netvrdim, ze je to univerzalna rada, pisem len, ze co pomohlo mne: pit vela cistej vody, jest minumum sladkosti, na plet pozivam plet.micelarnu vodu Mixa, ktoru striedam so znackou Ryor (ak teda chces cistu prirodu), no a ako denny krem pouzivam Vichy Idealia (oplati sa trosku zainvestovat). Velkou chybou je plet uplne vysusovat, pretoze to ju este viac podnecuje k zvysenej tvorbe mazu. Takze sa neboj hydratacnych kremikov ;) No a samozrejme nezabudaj, ze plet ma rada vitaminy skupiny B, zinok a selen. Drzim palce. A este taka malickost, cakam momentalne babatko a mam plet uzasnu ako nikdy 😉 Pa pa

lubicamala
5. okt 2017
Používateľ lubicamala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lubicamala.

Ak mozem poradit, ja osobne som mala tiez taky problem a nevedela som uz co pouzit, a nakoniec mi kozna poradila pouzit dermaroller, pouziva sa to tak, ze si po naneseni pilingu, kremu proste nejakeho pripravku na plet masirujes 2-3 min postihnute miesto dermarollerom. Mne osobne to naozaj pomohlo, sestra to pouziva proti celulitide, ja na akne aj jazvy po akne..

middlesboro
11. feb 2018
Používateľ middlesboro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od middlesboro.

Mne najviac pomohol na akne aknestop od kozmetiky ryor. Hovorim to vzdy ked sa bavime o akne. Samozrejme dolezita je zivotosprava. Akonahle si dam viac cokolady a celkovo nezdravych veci tak sa mi robi akne viac. Cize najlepsie je tomu predchadzat dobrou zivotospravou. Ale ked uz je najhorsie siahnem vzdy po ryore. Kupit sa da napr. tu
https://www.tany.sk/80-kozmetika-ryor

janka252525
14. dec 2018

Ahoj 🙂 mám 25 rokov a problémy s akné ma trápia už od 15-tich. Vyskúšala som veľa prípravkov, ako aj denný a nočný krém Cutishelp, no mne osobne nepomohol. Pomohli mi až prírodné produkty zo spoločnosti Forever, ktoré môžem len a len odporučiť.

12romi34
30. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.
14monika03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabka788
13. feb 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@12romi34 o hristine som nikdy nepočulla. Kupuješ tam nejaku kozmetiku?

14monika03
14. feb 2019

Ja používam prírodnú kozmetiku a inú už ani nechcem a pomáha na všetko 🤗

gab_riella
27. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

myslím si, že aj prirodna kozmetika má radu na problematicku plet, takže kludne to skus a daj vediet aka je, či ti pomohla

mareri
13. máj 2019

problem je v tom, že žen ypouživaju každy pletovy produkt inej značky, ma ine zloženie. najlepšie je použivat celu sadu na plet, denny, nočny, očny, krem, pletovu masku a micelarnu vodu tej istej značky. Tiže použivam n aplet prirodnu kozmetiku a chystam si zakupit aj sadu vlasovej kozmetiky. Verim, že to mojim suchym vlasom velmi pomože

gab_riella
30. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

tiež použivam každy produkt inej značky. Nie vždy sa mi podari trafit to a kupit rovnaku značky. Ale čo sa tyka akne, tak na to trpim ked mam svoje dni a to sa potom snažim plet čistit mycim gelom na prirodnej baze

bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bona_dea
19. sep 2021

Nobilis Tilia ma novu radu na akne. Skus.

kika_flower
28. feb 2022
Používateľ kika_flower je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kika_flower.

Vyskúšaj Iuvenio, je to super prírodná kozmetika. U mňa zabrala.

mata1278
26. dec 2022

@tancik dobrý deň aké kolostrum za aký čas pleť zlepší ?