icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

prettybaby
24. máj 2015

@aaddeell ahoj.prosim Ta,pozeram ten link na slez-ten jeden sacok je asi na jeden kupel ci sa mylim?actou mastickou co mastite tak to celeho pipika?aj dierku?

aaddeell
25. máj 2015

@prettybaby odvar naliat do lavora a neriedit 🙂

prettybaby
25. máj 2015

@aaddeell dakujem.a ten jeden sacok je asi na kolko pouziti ptosim Ta?

babyborn
25. máj 2015

Darujem 1 bal kvet slezu a 2 listy slezu. My uz nepotrebujeme. Poslite adresu do spravy.

prettybaby
25. máj 2015

@babyborn pisem;)dakujem

babyborn
25. máj 2015

Slez uz posielam prettybaby. Pekny den

tintitkus
8. jún 2015

Ahojte, mám 17 rokov. Mám fimózu.. myslíte, že bude možné si v mojom veku pomôcť kúpeľom v slezovom čaji? Ďakujem za odpovede! 😉

petkula
8. jún 2015

@tintitkus já myslím, že za zkoušku nic nedáte - ublížit Vám to nemůže 😉

nika0701
11. jún 2015

Ahojte zienky chcem sa spýtať kedy ste začali riešiť fimozu u lekára alebo tak celkovo? Môj makytou mal akurat 1rok a Urolog nas hneď poslal na chir. zakrok do KE kebo u nas v MI vraj robia až od 15 kg ale mne to pride také unahlene lebo čítam že poniektore to riešit po rokoch ☹ má dierocku ako spendlikova hlavičkaaale chvála bohu bez akýchkoľvek ťažkosti. Neviem čo robiť. Nerada by som niečo zameskala alebo naopak urýchlila. Alebo skúsiť vyhľadať iného urologa? ☹ Operacie sa bojím ved má ken 1rok a to ho majú uspat a este aj tie horúčavy teraz. Neviem ako by to znášal ale ja isto horšie. Dakujem

aaddeell
11. jún 2015

@nika0701 1 rok je strasne skoro, staci to riesit az v 2 az 3 rokoch, niektore mamicky to riesia aj neskor. Urcite vyhladajte detskeho urologa, ale teraz je to podla mna este skoro. A ako ste sa dostali k urologovi v 1 roku? 😒

daniela2508
11. jún 2015

@aaddeell prosím ťa, pomohla tá mastička? chcela by som ju vyskúšať. kúpele nám pomohli len trošku, potom som to vzdala...cca po 3 mesiacoch. k urológovi nechcem isť.

oxana1212
11. jún 2015

@nika0701 dnes som sa pytala obvodnej a vraj teraz je znova taky trend, ze sa fimoza operacne riesi az v 5 rokoch. jedine ze rodic by chcel nieco skor. a vravela ze natierat po kupeli vazelinou alebo modrou indulonou, co sa mi vsak zda trocha nevhodne. ale ta mast zo slezu je mozno dobra vec.

nika0701
11. jún 2015

@aaddeell poslala nas tam detská doktorka

spirit16
11. jún 2015

@daniela2508
Slezovy kremik pomaha. Pozeram ze si z Levic, skus zistit, ci okolo seba nemas niekoho, ktor robi s Justom, aby Ti mohol objednat. Ja som v BA. Mozno by sa sice dal kremik poslat aj postou, alebo kurierom v bublinkovej obalke, len to by si musela platit k tomu postovne.

daniela2508
11. jún 2015

@spirit16 dakujem velmi pekne za radu 🙂 skusim zistit

spuntikmathiasko
11. jún 2015

My sme macali a trocha pomohlo.

aaddeell
12. jún 2015

@daniela2508 a kupala si v caji kupovanom v lekarni? alebo od nejakeho bylinkara? aj to velky rozdiel nam caj z lekarne nic nepomohol a caj od bylinkara uzasne a to mal dierku ako spendlikovu hlavicku a teraz 😎 je to uz super

daniela2508
12. jún 2015

@aaddeell v lekárni som kupovala čaj.. kúsok to povolilo, ale potom už nie. a teraz sa už nebude chcieť močiť skoro 4 ročný chalan 😀 beztak je vzdorovity

aaddeell
12. jún 2015

@daniela2508 moj maly 4 tento tyzden a nema problem sa kupat v caji, musis mu to vysvetlit, ze pipik je chory a aby bol zdravy musi pit cajicek inac pojde k panu doktorovi 🙂 u nas to zabralo, caj dam do lavora, lavor dam do vane s vodou a tam ma hracky a hra sa, treba popremyslat, co je lepsie ci dat chlapca rezat a urobit mu traumu na cely zivot alebo mu vysvetlit, co je prenho lepsie a caj z lekarne nepomaha ☹

daniela2508
12. jún 2015

@aaddeell rezať ho v žiadnom prípade nechcem dať.. 😉 takže tych 5l odvaru či maceratu už potom neriediš vodou?

aaddeell
12. jún 2015

@daniela2508 nie neriedim

zmokito
12. jún 2015

ahojte, tiez sa s tymto borime, skusala som najprv macat aj mastit - robila som macerat dve hrste bylinky do 1 litra vody a potom som ho rozriedila v lavori, plus mastime slezovou mastou - malinky pokrok nastal, ale naozaj iba malicky. Co robite s maceratom v tychto horucavach? Mne to zacne uz po 12 hodinach smrdiet ako pokazene... Mozem to dat aj do chladnicky luhovat?
Boli sme s tym parkrat u chirurga, vravel, ze nema fimozu, len ma este prilepenu tu predkozku, tak ze opatrne skusat a natahovat a ak sa to nezmeni do tohto leta, tak mame prist, ze mu to nejako "setrne" odlepi, lebo ked nastupi do skoly a nahodou si zacnu chlapci na zachodoch natahovat pipikov a robit s nimi ktovieco, aby este neprisiel k ujme. Len ja mam z toho neprijemny pocit a skusam teda takto najprv bylinkami.

mikubo
12. jún 2015

Dievcata ostali mi dve balenia Kvet Slezu maurskeho v Bio kvalite z Ekofarmy..objednavala som z teamarketu 2e za kus(25g).. .predam za 1,5 + postovne samozrejme.

janja2502
12. jún 2015

ja som kupila krem od justu, nam nepomohol. Este mi skoro cela tuba ostala. Neviem co s nim.

spirit16
12. jún 2015

@janja2502

Tak ponukni mamicke, ktora riesi tiez tento problem. Nic nie je take, co by 100% pomohlo kazdemu. Slezovy krem vo vacsine pripadov zabera, ale moze sa stat ze uz nezaberie.

petkula
12. jún 2015

@daniela2508 náš syn se koupal v tom odvaru a to už měl dávno 5 🙂 U nás jen stačilo před ním říct, že to je poslední možnost, jinak bude muset do nemocnice na operaci (to ne že bych ho chtěla strašit) a velmi ochotně procedury podstoupil 🙂 A měli jsme kupovaný sléz v bylinkářství. Říkala jsem to pak i naší paní doktorce, jak nám to zabralo a byla ráda za info. U nás to už totiž bylo kritické, i když ho nic nebolo, předkožka byla k žaludu taková přilepená a na čurání měl pidi dírku. Pomohlo nám to asi za 3 týdny.

aaddeell
15. jún 2015

@zmokito macerat neriedit, a ano smrdi to

aaddeell
15. jún 2015

@petkula syn bol taky isty pripad ako tvoj iba mala dierka na cikanie nic viac, nam to pomohlo tak isto a tiez som to povedala detskej lekarke a podakovala mi za info, lebo o tom nikdy nepocula

petra123456789
27. jún 2015

@mikubo Ahoj a to má ten istý účinok ako slez nebadaný? Pomohol vám?

mikubo
28. jún 2015

Udajne je este silnejsi....lebo to uz je nejaky vyslachteny...my sme kupelovali len kratko lebo sme boli na vysetreni na detskej urologii a dr.povedala, ze to je uplne ok v akom stave to ma maly teraz - da sa mu to stiahnut mozno o 4mm..takze sme tomu nechali volny priebeh