Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@prettybaby odvar naliat do lavora a neriedit 🙂
@aaddeell dakujem.a ten jeden sacok je asi na kolko pouziti ptosim Ta?
Darujem 1 bal kvet slezu a 2 listy slezu. My uz nepotrebujeme. Poslite adresu do spravy.
@babyborn pisem;)dakujem
Slez uz posielam prettybaby. Pekny den
Ahojte, mám 17 rokov. Mám fimózu.. myslíte, že bude možné si v mojom veku pomôcť kúpeľom v slezovom čaji? Ďakujem za odpovede! 😉
Ahojte zienky chcem sa spýtať kedy ste začali riešiť fimozu u lekára alebo tak celkovo? Môj makytou mal akurat 1rok a Urolog nas hneď poslal na chir. zakrok do KE kebo u nas v MI vraj robia až od 15 kg ale mne to pride také unahlene lebo čítam že poniektore to riešit po rokoch ☹ má dierocku ako spendlikova hlavičkaaale chvála bohu bez akýchkoľvek ťažkosti. Neviem čo robiť. Nerada by som niečo zameskala alebo naopak urýchlila. Alebo skúsiť vyhľadať iného urologa? ☹ Operacie sa bojím ved má ken 1rok a to ho majú uspat a este aj tie horúčavy teraz. Neviem ako by to znášal ale ja isto horšie. Dakujem
@aaddeell prosím ťa, pomohla tá mastička? chcela by som ju vyskúšať. kúpele nám pomohli len trošku, potom som to vzdala...cca po 3 mesiacoch. k urológovi nechcem isť.
@nika0701 dnes som sa pytala obvodnej a vraj teraz je znova taky trend, ze sa fimoza operacne riesi az v 5 rokoch. jedine ze rodic by chcel nieco skor. a vravela ze natierat po kupeli vazelinou alebo modrou indulonou, co sa mi vsak zda trocha nevhodne. ale ta mast zo slezu je mozno dobra vec.
@daniela2508
Slezovy kremik pomaha. Pozeram ze si z Levic, skus zistit, ci okolo seba nemas niekoho, ktor robi s Justom, aby Ti mohol objednat. Ja som v BA. Mozno by sa sice dal kremik poslat aj postou, alebo kurierom v bublinkovej obalke, len to by si musela platit k tomu postovne.
@spirit16 dakujem velmi pekne za radu 🙂 skusim zistit
My sme macali a trocha pomohlo.
@daniela2508 a kupala si v caji kupovanom v lekarni? alebo od nejakeho bylinkara? aj to velky rozdiel nam caj z lekarne nic nepomohol a caj od bylinkara uzasne a to mal dierku ako spendlikovu hlavicku a teraz 😎 je to uz super
@aaddeell v lekárni som kupovala čaj.. kúsok to povolilo, ale potom už nie. a teraz sa už nebude chcieť močiť skoro 4 ročný chalan 😀 beztak je vzdorovity
@daniela2508 moj maly 4 tento tyzden a nema problem sa kupat v caji, musis mu to vysvetlit, ze pipik je chory a aby bol zdravy musi pit cajicek inac pojde k panu doktorovi 🙂 u nas to zabralo, caj dam do lavora, lavor dam do vane s vodou a tam ma hracky a hra sa, treba popremyslat, co je lepsie ci dat chlapca rezat a urobit mu traumu na cely zivot alebo mu vysvetlit, co je prenho lepsie a caj z lekarne nepomaha ☹
@aaddeell rezať ho v žiadnom prípade nechcem dať.. 😉 takže tych 5l odvaru či maceratu už potom neriediš vodou?
@daniela2508 nie neriedim
ahojte, tiez sa s tymto borime, skusala som najprv macat aj mastit - robila som macerat dve hrste bylinky do 1 litra vody a potom som ho rozriedila v lavori, plus mastime slezovou mastou - malinky pokrok nastal, ale naozaj iba malicky. Co robite s maceratom v tychto horucavach? Mne to zacne uz po 12 hodinach smrdiet ako pokazene... Mozem to dat aj do chladnicky luhovat?
Boli sme s tym parkrat u chirurga, vravel, ze nema fimozu, len ma este prilepenu tu predkozku, tak ze opatrne skusat a natahovat a ak sa to nezmeni do tohto leta, tak mame prist, ze mu to nejako "setrne" odlepi, lebo ked nastupi do skoly a nahodou si zacnu chlapci na zachodoch natahovat pipikov a robit s nimi ktovieco, aby este neprisiel k ujme. Len ja mam z toho neprijemny pocit a skusam teda takto najprv bylinkami.
Dievcata ostali mi dve balenia Kvet Slezu maurskeho v Bio kvalite z Ekofarmy..objednavala som z teamarketu 2e za kus(25g).. .predam za 1,5 + postovne samozrejme.
ja som kupila krem od justu, nam nepomohol. Este mi skoro cela tuba ostala. Neviem co s nim.
@daniela2508 náš syn se koupal v tom odvaru a to už měl dávno 5 🙂 U nás jen stačilo před ním říct, že to je poslední možnost, jinak bude muset do nemocnice na operaci (to ne že bych ho chtěla strašit) a velmi ochotně procedury podstoupil 🙂 A měli jsme kupovaný sléz v bylinkářství. Říkala jsem to pak i naší paní doktorce, jak nám to zabralo a byla ráda za info. U nás to už totiž bylo kritické, i když ho nic nebolo, předkožka byla k žaludu taková přilepená a na čurání měl pidi dírku. Pomohlo nám to asi za 3 týdny.
@mikubo Ahoj a to má ten istý účinok ako slez nebadaný? Pomohol vám?
Udajne je este silnejsi....lebo to uz je nejaky vyslachteny...my sme kupelovali len kratko lebo sme boli na vysetreni na detskej urologii a dr.povedala, ze to je uplne ok v akom stave to ma maly teraz - da sa mu to stiahnut mozno o 4mm..takze sme tomu nechali volny priebeh

@aaddeell ahoj.prosim Ta,pozeram ten link na slez-ten jeden sacok je asi na jeden kupel ci sa mylim?actou mastickou co mastite tak to celeho pipika?aj dierku?