icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

fresa
16. okt 2015

@macinka8 ja som ten nebadany kvet nikde nezohnala, iba vnat a ze to musi byt kvet. robila ho firma Agrokarpaty ale ze ho nahradili tym maurskym, tak ja pouzivam ten.

fresa
16. okt 2015

@macinka8 ja som ten slez nebadany kvet nikde nezohnala, iba vnat a ucinny je len kvet. robila ho firma Agrokarpaty ale v jednom bio obchode mi povedali ze ho nahradili tym maurskym tak ja pouzivam ten.

macinka8
17. okt 2015

@unique26 ahoj ano mam krem od just slezovy a my pouzivame aj penu do kupela sslezovu od just od malinka ju pouzivame aj kremik ale vzdy som natietala len tvar.dakujem pekne budem skusat.dakujem

gaaabinka
19. nov 2015

Žienky odkiaľ môžem objednať ten slez nebadany - kvet ? neviem to nikde nájsť 😒

spirit16
19. nov 2015

@gaaabinka
Od Just porakyn 🙂 Pisem ti spravu

spirit16
19. nov 2015

@gaaabinka

jaaj moja ale Ty chces asi bylinku ze?

gaaabinka
19. nov 2015

@spirit16 áno,áno chcem bylinku (kvet) a neviem odkiaľ kúpiť 😒

patricio
19. nov 2015

@spirit16 ahoj vies kde objednat tu masticku? vdaka za odpoved

spirit16
19. nov 2015

@spirit16
poslem Ti do spravy info, kde mozes kupit aj bylinku kvet slezu 🙂

gaaabinka
19. nov 2015

@spirit16 ďakujem 😉

veonka
19. nov 2015

@spirit16 môžem aj ja poprosiť info kde zohnať ten bylinku kvet slezu? Ďakujem krásne

gaaabinka
19. nov 2015

ešte mám otázočku 🙂 nebadany a maurský sú rovnaké ? 😖
@spirit16

spirit16
19. nov 2015

@gaaabinka

Nie, nie je to to iste. Ale vo fytoterapii sa pouzivaju slez lesny, slez nebadany a slez maursky na rovnakej urovni. Teda aj ked to nie je uplne ten isty druh, liecive ucinky zostavaju takmer rovnake 🙂

spirit16
19. nov 2015

@veonka
info na bylinky mas v sprave 🙂

fresa
19. nov 2015

@spirit16 mozem aj ja poprosit info na bylinky? dakujem pekne

oxana1212
22. nov 2015

@spirit16 ahoj, mohla by som aj ja dostat na bylinky? Dakujem.

oxana1212
22. nov 2015

@spantex ahoj, viem, ze si sem prispievala uz hodne davno, ale chcem sa opytat, ci ten slez pomohol,resp.ako to cele s predkozkou dopadlo🙂

levicka
23. nov 2015

mamicky, viete mi povedat, ci je rozdiel medzi....slez nebadany a slez lesny? mozem pouzit aj ten lesny? je to list a nie kvet.

spirit16
23. nov 2015

Slez lesny, nebadany a maursky ma podobne ucinky, takze je mozen pouzit akykolvek z nich. V kvete je vsak viac slizovych latok, ktore pomahaju na tento problem. Takze je mozne pouzit aj list, ale ten ma mensie ucinky.

unique26
23. nov 2015

slezík je skrátka skvelý 🙂

gaaabinka
24. nov 2015

@fresa
@oxana1212 žienky tak ja som dnes zašla do čajovne u nás a tam majú slezový maurský - kvety od agrokarpaty 20g za 2,15€ 😉

oxana1212
24. nov 2015

@gaaabinka manzel objavil slez lesny kvet v lekarni 20g za cca 1,40 ci 1,50

gaaabinka
24. nov 2015

@oxana1212 aj ja som našla aj v lekarni ale nie je tam napisane ze aky je len slezovy kvet. Uz ste skúšali? Ako to vyzerá?

fresa
25. nov 2015

@gaaabinka ten aj ja používam, trosku to povoľuje ale zatial nic moc a uz to skoro 2 mesiace robim...ale nie každý den.

oxana1212
25. nov 2015

@gaaabinka my sme zatial dali 2x vnat a dnes 1x kvet, no a bud som to vcera predvcerom zle stahovala alebo naozaj nastal pokrok a vidim aspon dierku - ako spendlikova hlavicka:/ predtym som nevidela nic. Ma to mrzi lebo pred letom mal uz aj 1-2mm dierku. Tak pokracujeme dalej a uvidime. A u vas ako?

gaaabinka
25. nov 2015

@fresa
@oxana1212 ja som dala tiež raz vňať a 2x kvety,ale tiež to nerobím každý deň. Tak každý druhy. Neviem,ale asi sa nám trošku zväčšila dierka 🙂 . No my máme asi 5-6 mm (keď mám dobrý odhad) dierku. My sme aj mali takú dierku. minulý rok sme boli pri urológovi tak povedal že dierku ma dobru,no ale už by sme sa mohli trošku posunúť...ale ja sťahujem opatrne (aj sa bojím kus) aby som niečo nepokazila 😅 . Tak si držme palce (a môžme sa informovať aj naďalej) 😉

gaaabinka
25. nov 2015

@unique26 Ahoj,aj vy ste používali slez ? ako často ste to robili? šlo vám to rýchlo? 🙂

unique26
26. nov 2015

@gaaabinka My sme stahovali od novorodenca, to sme slez nepoznali, mal to ako spendlikovu hlavičku a dlho trvalo kým sa to pohlo, je to dlhodobý proces, môžte mať výsledok o mesiac, ale môžte ho mať aj za pol roka, treba len vydržať, pravidelne sťahovať, teraz má syn 4, sťahuje si sám, občas natrem slezikom od JUST a ide to už ako po masle, treba vydržať, pohne sa to

fresa
26. nov 2015

@gaaabinka tak to mate mega dierku oproti nam ;) moj ma ani nie 2 mm a predtým mal asi pol mm ;) ale budeme pokračovať, verím ze to povolí. Drzim palce...

sylvia217
26. nov 2015

Ako mam prosim vas zarobiť ten čaj ak mam ten sliz v sackoch?? Vďaka..