Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@sylvia217 ma sa vraj davat tak, ze hrst kvetov do 5 litrov studenej vody na 24hodin vyluhovat, potom scedit a zohriat.
Ale to som nasla len tu na konovi, okrem toho,nikde inde sa nepise ze by to pomahalo pri fimoze, tak neviem co je na tom pravda a co len nahoda. A ja zarabam akokedy. Niekedy viac niekedy menej kvetov, a niekedy ked zabudnem tak luhujem aj menej ako 12hodin. A ako tu uz niekto pisal,ze dr.im vravela, ze stacilo by aj keby sedel v niecom zmakcujucom, a nemusel to byt slez, tak tomu celkom verim. Zacinam byt skepticka voci slezu.
@fresa hej pri cikani to vidno lepsie. No ved ja mu tiez namacam kazdy den, len raz to vyluhujem 12h, inokedy 24. No a tiez ako som pisala, ked si to maly natahuje sam, tak on si to riadne taha😀 vtedy aj dierka lepsie vidno, no stale ani nie 1mm. ma to mrzi lebo pred letom to mal uz aj na 2mm:/
@sylvia217 skus, mozno by som dala do menej vody alebo 2 sacky naraz, uvidis ako.to.bude sfarbene. Ved caj ako caj🙂
Žienky kdesi som čítala ( už si nie som istá či v tej to diskusii ) ale vraj používate aj krem od JUSTu je tu niekde tá žienka ? chcem info či pomáha a či nie su s ním problémy alebo niečo. Ďakujem 😅
@gaaabinka u nas tiež pomáha ten slezovy krém, síce pomaličky, ale hlavne, ze to ide.
Takze hlasim ze ten slez je podla mna hlupost, macame uz asi mesiac a ziaden rozdiel.
Ahojte baby...ak mozem prispiet svojou skusenostou...my sme boli na operacii fimozy,ked mal maly 10mesiacov..ta velmi nepomohla..az po operacii som sa docitala o sleze,cize som to skusila a krasne nam pomohol...neviem teda ci aj koli tej operacii...ale ja tejto bylinke davam 100bodov.stoji za skusku to aspon vyskusat.niekde som citala ze mnohych zachranil pred operaciou
@oxana1212
K tomu slezu len tolko, ze netreba zovseobecnovat a zavrhovat.
Bylinky maju velku silu a to ze jednemu cloveku nepomozu na konkretnu vec v konkretnom case, tak to neznamena, ze je to hlupost.
Idealne by bolo, keby sme neboli byvali stratili kontakt s prirodou a brali prirodnu "liecbu" alebo este lepsie prevenciu ako nieco prirodzene a samozrejme.
Prajem kazdemu, aby si vedel najst v svojom zivote priestor na vzdelavanie sameho seba v tom ako pocuvat prirodu a ako pocut sameho seba.

@unique26 ahoj, cim potierate? poprosila by som presny nazov a kde to zozeniem? dakujem