icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

mirkah27
26. nov 2015

@unique26 ahoj, cim potierate? poprosila by som presny nazov a kde to zozeniem? dakujem

unique26
26. nov 2015

@mirkah27 píšem ip

oxana1212
2. dec 2015

@gaaabinka @fresa
Baby, ako u vas? U nas nic, uz asi tyzden namacame a ziaden rozdiel. Len som zistila, ze maly si to vie natiahnut ovela viac ako ja ked som skusala. Ale aj tak je dierka minimalna.

sylvia217
2. dec 2015

@oxana1212 ako to mam zarobiť prosím ta?? Ale mam len sacky..

oxana1212
2. dec 2015

@sylvia217 ma sa vraj davat tak, ze hrst kvetov do 5 litrov studenej vody na 24hodin vyluhovat, potom scedit a zohriat.
Ale to som nasla len tu na konovi, okrem toho,nikde inde sa nepise ze by to pomahalo pri fimoze, tak neviem co je na tom pravda a co len nahoda. A ja zarabam akokedy. Niekedy viac niekedy menej kvetov, a niekedy ked zabudnem tak luhujem aj menej ako 12hodin. A ako tu uz niekto pisal,ze dr.im vravela, ze stacilo by aj keby sedel v niecom zmakcujucom, a nemusel to byt slez, tak tomu celkom verim. Zacinam byt skepticka voci slezu.

sylvia217
2. dec 2015

@oxana1212 aha ďakujem.. Tiez chcem vyskúšať.. No uvidíme.. Myslíš, ze možem dat sacok?? Nemám kvet a ani nemám ako zohnať..

sylvia217
2. dec 2015

@oxana1212 avivaz mu zarobím, bude mat zmäkčujuce.. 🙂 skúsim tak ten sacok co myslíš?? Ďakujem..

gaaabinka
2. dec 2015

@oxana1212 ani u nás žiadna zmena zatiaľ 🙂 tiež sme teraz nemáčali asi týždeň. No uvidíme,nestresujme príroda to zariadi 😉 .

fresa
2. dec 2015

@oxana1212 trosku sa to pohlo, pri natahovani to velmi nevidiet este ale pri cikani vidim ze dierka je vacsia ale je stale mrnava mozno 2 mm... Ja som asi doteraz bola az prilis opatrna v tom natahovani...a uz som poctiva v tom namacani kazdy den...

oxana1212
3. dec 2015

@fresa hej pri cikani to vidno lepsie. No ved ja mu tiez namacam kazdy den, len raz to vyluhujem 12h, inokedy 24. No a tiez ako som pisala, ked si to maly natahuje sam, tak on si to riadne taha😀 vtedy aj dierka lepsie vidno, no stale ani nie 1mm. ma to mrzi lebo pred letom to mal uz aj na 2mm:/
@sylvia217 skus, mozno by som dala do menej vody alebo 2 sacky naraz, uvidis ako.to.bude sfarbene. Ved caj ako caj🙂

gaaabinka
3. dec 2015

@oxana1212 a akej farby mate tu vodu? Ja to necham vylúhovať 24 hod.potom ohrejem,precedím do lavorika. Farba je taka ani neviem nie čisto fialová sjor taka tmavo zelená ako mocarisko 😄

fresa
3. dec 2015

@gaaabinka ja to mam tiez take zelene

oxana1212
3. dec 2015

@gaaabinka @fresa ja take modrofialove ked dam viac kvetov a kratsie luhujem. Ked luhujem tych 24h alebo ked mam menej kvetov,tak je taka do.zelena tiez.

ronicek
6. dec 2015

@oxana1212 baby kde ste kupovali ten kvet ?

gaaabinka
6. dec 2015

@ronicek ja som čisté kvety nasla v jednej lekární ale potom som bola pozrieť v čajovni a tam mali tiež a krajšie kvety 😉.

oxana1212
6. dec 2015

@ronicek ja som cez predajbylin.sk, ale aj v eurovei v nejakej lekarni muz kupoval.
Hm, mohla som sem napisat stranku na eshop vobec? 😀

gaaabinka
7. dec 2015

Žienky kdesi som čítala ( už si nie som istá či v tej to diskusii ) ale vraj používate aj krem od JUSTu je tu niekde tá žienka ? chcem info či pomáha a či nie su s ním problémy alebo niečo. Ďakujem 😅

ronicek
7. dec 2015

@gaaabinka teraz som si ho prave objednala od jednej kocky

gaaabinka
7. dec 2015

@ronicek aj ja nad ním uvažujem len neviem sa rozhodnúť 😒 a nemám ani predstavu ako ho natierať 😅

unique26
7. dec 2015

@gaaabinka servus srdcko, trosku stiahnes, natries, das späť a potom dva-trikrat stiahnes, uz slezikujeme aj my, slo nam krasne, ale este musi ist viac, hodim Ti do ip viac infosiek

gaaabinka
7. dec 2015

@unique26 😉 ďakujeeeem

bubula_007
7. dec 2015

@gaaabinka u nas tiež pomáha ten slezovy krém, síce pomaličky, ale hlavne, ze to ide.

oxana1212
19. dec 2015

@yaska135 ahoj, viem ze je to davno co si sem prispievala, ale pomohol vam ten slez ci nie?

oxana1212
22. dec 2015

Takze hlasim ze ten slez je podla mna hlupost, macame uz asi mesiac a ziaden rozdiel.

unique26
22. dec 2015

@oxana1212 my sme nemacali, niekomu pomáha,ale kombinujú aj so slezovym krémom z just,my tiež natierame slezovym kremikom a posuvame sa,takže u nás táto voľba

eva2809
22. dec 2015

Ahojte baby...ak mozem prispiet svojou skusenostou...my sme boli na operacii fimozy,ked mal maly 10mesiacov..ta velmi nepomohla..az po operacii som sa docitala o sleze,cize som to skusila a krasne nam pomohol...neviem teda ci aj koli tej operacii...ale ja tejto bylinke davam 100bodov.stoji za skusku to aspon vyskusat.niekde som citala ze mnohych zachranil pred operaciou

spirit16
22. dec 2015

@oxana1212
K tomu slezu len tolko, ze netreba zovseobecnovat a zavrhovat.
Bylinky maju velku silu a to ze jednemu cloveku nepomozu na konkretnu vec v konkretnom case, tak to neznamena, ze je to hlupost.
Idealne by bolo, keby sme neboli byvali stratili kontakt s prirodou a brali prirodnu "liecbu" alebo este lepsie prevenciu ako nieco prirodzene a samozrejme.
Prajem kazdemu, aby si vedel najst v svojom zivote priestor na vzdelavanie sameho seba v tom ako pocuvat prirodu a ako pocut sameho seba.

oxana1212
22. dec 2015

@unique26 no ved vyskusame este a uvidime. Ale ten kupel, no, myslim si, ze ako tu uz niekto pisal, ze to nie je slezom, ale tym, ze sa to proste namaca v niecom zmakcujucom a je jedno co to je :/ preto to niekomu pomoze a niekomu nie.

babynat
22. dec 2015

@unique26 ahoj, ako dlho a ako casto treba natierat?da sa aj preventivne?vdaka

unique26
22. dec 2015

@babynat ide o pravidelnosť,či už natieras alebo natieras,musíš sťahovať pravidelne,my sme nestiahli raz-dvakrát a boli sme opäť na začiatku, my natierame vždy po kúpaní plus sťahujes hneď po natreti