Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@marley7 mate este slez?? a po kolko??? dakujem
@zuzana2302 ano, mam...14 krab.
Ahojte. Prosim Vas,je tu niekto,kto sa zaobera kozmetikou Just? Potrebovala by som kupit slezovy krem. Mame neustale problemy s predkozkou,dr.ju bez suhlasu stiahla nasilu a odvtedy sa trapime. Teraz ma moj syncek znova pipik zapaleny,davam ho do repika,natieram framykoinom. Vie mi niekto poradit? Dakujem pekne.
@ivanava21 mam volny. Napiste mi ip
@stulrajterova ďakujem už mam
@bazoskaa vieš , že porušujes pravidlá fóra a zároveň aj justu?... Kódex fóra je pravidlo 11...neponukat tovar... To tu moze dať každá poradkyňa, že má krém..aj ja a aj iné ...
@honkitonki myslím, že tu viacero žien ponúka tovar. Čo je na tom zlé, keď sa niekto pýta, či má niekto krém na predaj, tak prečo by nemohla napísať, že ho má? Ja som takto isto kúpila slezový krém cez túto diskusiu. A kúpila som polovičné balenie, už nám síce dochádza, natierame vyše roka, ale dúfam, že už ďalšie balenie nebudeme potrebovať. Krém je výborný a naozaj pomohol.
@katyt kódex justu zakazuje predaj na internete... A tu si prečítaj kódex fóra.. aj ja mám doma 2 krémy a nepisem to tu.. a verím tomu že aj ďalšie poradkyne tie krémy majú a nepíšu to tu, keďže to nie je v súlade s kódexom.
Kódex správania na stránke
Naším cieľom je, aby sa všetci na stránke Modrého koníka cítili bezpečne a príjemne. Preto je potrebné, aby každý používateľ dodržiaval nasledovné pravidlá:
Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.
Nezverejňuj osobné údaje iných používateľov (napr. meno, adresa, telefón, email, stav a pod.).
Nezverejňuj príspevky a fotky, ktoré ohrozujú tvoje vlastné súkromie, alebo majú intímny charakter.
Nezverejňuj informácie, ktoré ti iná používateľka zdelila súkromne (napr. obsah internej pošty, príspevky v súkromných skupinách a pod.) alebo si ich získala z iných zdrojov.
Je zakázané vkladať príspevky obsahujúce, podnecujúce alebo obhajujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnej osobe alebo skupine ľudí, či šíriace strach.
Nezverejňuj klamlivé a nepravdivé informácie.
Nezneužívaj príspevky na manipuláciu diskutujúcich a čitateľov.
Nespamuj. Nezverejňuj opakovane rovnaký príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
Neponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
Rešpektuj Modrý koník team a jeho rozhodnutia.
Dodržuj právo a zákony. Nevkladaj nezákonný obsah. Rešpektuj autorské práva. Je zakázané neoprávnené použitie registrovaných ochranných známok.
Nezneužívaj vytváranie viacerých profilov.
Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.
Ahojte. Citam tuto diskusiu...a docitala som sa po kvet listy stonka. Cize mam kupit slez nebadany kvet ci listy? Dakujem
@anjelicek94 najlepší je slez nebadany a kvet
@adazdca dakujem. Idem to skusit bo mame triamcinolom mast ale nepomaha. Skor by som povedala ze to ma uz z toho zapalene a stale si to chyta aj v noci. Tak chcem vyskusat inu cestu.
@anjelicek94 ked nepomaha kortikoid, od prirodneho tj setrnejsieho kremu zazrak necakaj. Moze byt, ze syn to ma prirastene.
@justice2008 ba práveže už tolkým chlapcom pomohol aj tak kde kortikoid nezabral čo to mali prirastené alebo prilepené, za pokus to vždy stojí..ideálna kombinácia je kupel a kremik ..stačí si prečítať diskusiu výsledky hovoria same za seba , netreba hned robiť unáhlené zavery ...
Baby a ked tu masticku zo slezu otvorim aku ma trvanlivost?
Ja neviem či to používame zle, ale zatiaľ nič a to dávam už dosť dlho, dávam po kúpaní a nepohlo sa nám to. Poraďte, vďaka.
@martinusik91 2 roky, ale môže sa aj dlhšie používať, účinok sa neznižuje.
@stulrajterova super lebo ja som kupila minuly rok syn ma 4 r a ako natrela som len par krat akosi sa mi zda teraz ze mu to povoluje ked si pravidelne stahuje pokial ide vidim pokrok a to nas poslala dr na stiahnutie ale som nesla ma to uz lepsie.Chcela som ze nakremikujem len som sa bala ci uz neni zla tak mozem s kludom dik =D
My sme urobili 3sedacie kúpele vo výluhu zo slezového kvetu (netuším z akého, či maurského, nebadaného... Nebolo to uvedené). A potom aj z maurského. Iný nemali. A slezovou masťou natierame asi týždeň nepravidelne. Predkožka bola úplne zúžená na dierku menšiu ako špendliková hlavička a teraz ju bezproblémov a bolesti či protestov stiahneme. Skúste, u nás 👌👍👍👍👍 držím palec!
Ahojte dievčatá. Ja mam problem s tým, že ten slez nemozem zohnať. Maju ten caj,ale len z listu a vraj ma byť z kvetu.Kde ste to nasli🤔.Za odpoveď ďakujem Ľudka.
@mcoya dobry den a ako ste pripravovali ten slez ?
@superholka77 cca pol sáčku vysypať do 3l studenej vody, nechať lúhovať aspoň 12h. Precediť, zohriať a naliať do lavóra😉
Ahojte myslite,ze by mohol byt slez uspesny aj pri dievcatku???😢😕
@eva2809 zrovna som posielala maminke ktorá sa rozhodla použiť krém pri dievčatku, konzultovali sme to dlhšie aj s vedúcimi a skusenejsimi poradkynami teoreticky by to pomôcť mohlo tak čakáme na výsledok sama som zvedavá... Možno aspoň kúpeľ z kvetu slezu by ste mohla skúsiť zoženiete ho v bio obchodikoch...

A ešte:ak sa nám urobila mikrotrhlinka, začervenané ( zapálene) pomohol nám zase Tea Tree krém.