icon

Účinok homeopatík na správanie dieťaťa

lapersefona
12. jan 2020

Mile mamicky,

Chcem sa opytat, ak ste liecili vase deti homeopatikami a po fyzickej stranke sa vyliecili. Nenastalo po istom case k zmene spravania k horsiemu? Napr podrazdenost, agresivita ci uzkosti alebo zle sny.

Dakujem za kazdu odpoved

Strana
z2
klarissa25
27. jan 2020

@katrin21 tak je to placebo keď tomu niekto verí tak to môže mať nejaký účinok.. Možno ja neverím takže by som to ani neskúšala 😉no a možno len zhoda náhod ze sa mu to práve upravilo 😉 môj názor 😉

katrin21
27. jan 2020

@klarissa25 jasne, zhoda nahod, vyse roku trapenia, lekarov, psychologov..
urcite nie 🙂
ale ona pouziva original homeo lieky, jednotlive, žiadne grcky od boiron

sara07
27. jan 2020

@katrin21 úplny suhlas
ale obávam sa že niekomu to proste nevysvetlíš ani náhodou

eliska13
27. jan 2020

@katrin21 určite to bude tým😂my sme mali tiež špeciálne homeo v Ba ich majú len v jednej lekarni

lapersefona
autor
27. jan 2020

@katrin21 len mna by zaujimalo ako sa dava do tych homeopatik ta informacia ze to funguje?

katrin21
27. jan 2020

@lapersefona to je cela veda..da sa latka do vody tusim, napr.sira a ta sa riedi ,pretrepava atd..dookola .. voda ma pamat..to je uz vedecky dokazane aj...nejaky japonec tusim to dokazal..aj to ,ako voda meni svoju strukturu napr.vplyvom roznej hudby, kriku, atd.
A my sme zo 70% z vody..cize nas to ovolyvnuje..tak nejako.
Preto skodia mikrovlnky lebo oni tiez menia strukturu vody v jedle, tym ze kmitaju molekulami vody, tru sa a vznika teplo..ale ta voda ss tym meni, meni sa jej " energia," a to nam skodi.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2