Zelený jačmeň a chlorella z Thaiwanu

mukel
6. aug 2020

Ahojte.

Našiel som v jednom eshope chlorellu a zelený jačmeň, ktorý pestujú v Taiwane. Niekde som čítal, že zelené potraviny dovážané a pestované z Číny nie sú kvalitné. Odkiaľ kupujete vy? Kúpili by ste tú z Taiwanu?

ciernysokol
6. aug 2020

@mukel
Nasiel si dost cennu informaciu. Ano, chlorella a jacmen z ciny su nekvalitne, mozu byt aj skodlive. A nielen chlorella, ruku do ohna by som nedala za ziadne doplnky stravy z ciny, problemom su tazke kovy pri pestovani a sposob spracovania, napriklad chemicke bielenie chlorelly. Ked som toto vsetko este nevedela, jedla som chlorellu z ciny a ked mi dosla, kupila som inu a bola prekvapena, aka dobra chlorella. Ale to vlastne len ta prva bola taka zla. Chlorella sa pestuje aj v ceskych rybnikoch, velmi kvalitna je z nemecka, ale strasne draha. Dobra a ok cena z japonska a taiwanu. Takze ano, urcite zober z taiwanu.

addi
14. nov 2020

@mukel Ahoj, hoci píšem toršku neskôr, nevadí, možno to pomôže aspoň niekomu inému 🙂 Kvalitný zelený jačmeň sa zvyčajne pestuje na Novom Zélande, v Austrálií a tie úplne najkvalitnejšie zelenáče na trhu v Utahu, kde je výborná pôda na pestovanie, čisté ovzdušie a dostatok slnečného svitu 🙂
Okrem miesta pestovania je veľmi dôležité aj spracovanie :P
Keď už máš vybratú kvalitnú chlorellu a jačmeň, tak nezabúdajme, že každý sme jedinečný a každý potrebuje iné dávkovanie, preto je dobré si to buď dobre naštudovať alebo vyhľadať ľudí, ktorý to majú zmáknuté 🙂)

bylinkyodlucky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz