icon

Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?

zuzub
6. aug 2013

ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem

raona
4. nov 2015

ja nepriberam ale menzes mam total rozhadzany...

kivvinka
10. nov 2015

Ahojte aj ja mam dva blistere ak mate niekto zaujem...

tinushqa
20. nov 2015

Ahojte. Mam zvysne 2 cele blistre a z jedneho je vybratych 13 tbl. Poslem za 15€ ak by ste chceli 🙂

teddytinka
29. nov 2015

Ahojte. Tiez mam zvysne 3 blistre. Vobec som ich nezacala uzivat. Kebyze ma niekto zaujem,piste. Najlepsie z Trnavy...

nikyniky
2. jan 2016

Baby ak by ste mali záujem mám na predaj desirett na 2 mesiace, dám ich za 10€.

majkamia
11. jan 2016

Ahojte, aj mne zvysili dva a pol blistra desirett viem aj osobne Kosice a Poprad a okolie ak by niekto mal zaujem 🙂

dadda11
12. jan 2016

ahojte ja mám tiež celé balenie na 3 mesiace za 10 eu ex:06/2017
tel: 0907295422

nikolasurinova
25. jan 2016

Mate este daktora blistre? Odkupila by som ich lebo som to akurat zacala uzivat tak by mi to padlo vhod 🙂

3kolka
11. feb 2016

ahojte ak mate niektorá na predaj dajte vedieť....

zuzu_79
15. feb 2016

Kočky ak by mal niekto zaujem mam balenie na 2 mesiace. Predam za 10. Prosim spravu

lucka127
17. feb 2016

Ahojte ak by ste mali zaujem ja uz nemozem brat mam 3 blistre + z jedneho nieco dam za 15,- 😉

veronikad89
6. mar 2016

Ahojte, zostali mi tri blistre desirett, z jedneho chyba 5 ks.

bridgetim
7. mar 2016

Ahojte.uzivala som desirett nieco vyse 2tyzdnov (kojim),ale musela som ju vysadit-bolesti hlavy kazdy den a cely den, nervozita,nevolnosti a pocit na zvracanie,potenie,pocity slabosti az zavraty.. cele zle.vysadila som ju pred 4dnami,ale tieto pocity stale pretrvavaju.mal to niekto takto? Kedy to prejde?

maria91
9. mar 2016

Dobrý deň užíva sa desirett lenked kojitE alebo aj pri tom ked som začala aj dokrmovat .Ďakujem

monya13
24. mar 2016

Desirett sa môže uživať aj keď sa nekoji..predam na 2 mesiace ...cena 10

8simonka8
14. apr 2016

aj ja mam 2 mesacne balenie 10s postou alebo dohoda

evittam
14. máj 2016

Ahojte, nemáte niektorá na predaj?

hrosik232
19. jún 2016

Ahojte, predám 3 blistre, exp. 10/2016, cena 15 eur, tel.: 0944 001 561

enkaa
3. júl 2016

Ja ju beriem len prvy mesiac, predtym som mala Zoely, ktora mi maximalne vyhovovala, ale kvoli inym zdrav.problemom som ju musela zmenit. Odkedy beriem tieto, okrem par dni stale slabsie krvacanie. Uz ma to prestava bavit...:/

anelap
23. júl 2016

mám otázočku pred 6týždňami som anti ukončila, štandardne doužívaním balenia nakoľko sa však zmenila rodinná situácia chcem ju začať znova užívať, avšak nemám menzes (užívala som ju pred tým 3 roky) neviem kedy mám začať aj keď ako čítam je to pravdepodobne jedno, len prvých 7 dní je s obmedzenou ochranou, vie mi niekto poradiť? Ďakujem

lea144
4. aug 2016

Ahojte, ak ich má niekto nazvyš, mám záujem 🙂

jankasto
6. aug 2016

mám 4 blistre - 3 celé a z jedného chýba 1 tbl, expirácia je, ale 8/2016, ak by mal niekto záujem, tak sa ozvite. 🙂

kosta123
15. aug 2016

Dnes mi ju dr.predpisala a ako citam viac vas ich tu predava,ako uziva 😌 dufam,ze bude ok.

chestity
23. aug 2016

Caute, tiez kukam, ze ich tu vela zien predava.... No ja nemam na vyber, 2 deti uz mam a tretie uz urcite nie.... A mam trombofiliu, takze ja NEMAM na vyber, ze ktoru antiku.... :(
ALe ako tak citam, tak aj ja som nervoznejsia, nez obvikle... ale nepriberam a nemam kramy, co mi vyhovuje.... CI to vyhovuje aj mojmu telu..... ale holt....
Ak mate niektora na predaj za dobru cenu, beriem :DDD

3kolka
5. sep 2016

ahojte...ak mate niektorá na predaj dajte mi vedieť kupim....

miry22
7. sep 2016

Ahojte. Je to normálne ,że už 10.deň krvácam. Użìvam to necelè 3 týždne.

enkaa
7. sep 2016

@miry22 Ja ich mam stvrty mesiac a este stale sa to nejako neustalilo...okrem klasickeho 5dnoveho krvacania vacsinu mesiaca slabsie krvacanie...vraj je to bezne a ustali sa to

evittam
7. sep 2016

@enkaa Heheh, ja nekrvácam vôbec - už pekne dlho.

kosta123
7. sep 2016

@evittam to mas vyborne,ja som spinila asi 5 dni nedavno.mam ju 3 tyzden.
Nepribrala si z nich???

evittam
7. sep 2016

@kosta123 Nie vôbec. No, ja som aj pri prvom synovi keď som dojčila brala HAK čo môžeš pri dojčení - Cerazette - je to niečo obdobné ako Desirett a tiež som nekrvácala kým som ju nevymenila za "normálnu" HAK. A to isté mám pri Desirett - síce už nedojčím, ale už nechceme deti a lekár mi povedal, že ak mi to nevadí tak je to aj tak jedna z najlepších HAK čo sa týka obsahu estrogénu a ostatného - obsahuje toho najmenej. Takže neriešim. 😉