Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?
ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem
Ahojte aj ja mam dva blistere ak mate niekto zaujem...
Ahojte. Mam zvysne 2 cele blistre a z jedneho je vybratych 13 tbl. Poslem za 15€ ak by ste chceli 🙂
Ahojte. Tiez mam zvysne 3 blistre. Vobec som ich nezacala uzivat. Kebyze ma niekto zaujem,piste. Najlepsie z Trnavy...
Baby ak by ste mali záujem mám na predaj desirett na 2 mesiace, dám ich za 10€.
Ahojte, aj mne zvysili dva a pol blistra desirett viem aj osobne Kosice a Poprad a okolie ak by niekto mal zaujem 🙂
ahojte ja mám tiež celé balenie na 3 mesiace za 10 eu ex:06/2017
tel: 0907295422
Mate este daktora blistre? Odkupila by som ich lebo som to akurat zacala uzivat tak by mi to padlo vhod 🙂
ahojte ak mate niektorá na predaj dajte vedieť....
Kočky ak by mal niekto zaujem mam balenie na 2 mesiace. Predam za 10. Prosim spravu
Ahojte, zostali mi tri blistre desirett, z jedneho chyba 5 ks.
Ahojte.uzivala som desirett nieco vyse 2tyzdnov (kojim),ale musela som ju vysadit-bolesti hlavy kazdy den a cely den, nervozita,nevolnosti a pocit na zvracanie,potenie,pocity slabosti az zavraty.. cele zle.vysadila som ju pred 4dnami,ale tieto pocity stale pretrvavaju.mal to niekto takto? Kedy to prejde?
Dobrý deň užíva sa desirett lenked kojitE alebo aj pri tom ked som začala aj dokrmovat .Ďakujem
Desirett sa môže uživať aj keď sa nekoji..predam na 2 mesiace ...cena 10
aj ja mam 2 mesacne balenie 10s postou alebo dohoda
Ahojte, nemáte niektorá na predaj?
Ahojte, predám 3 blistre, exp. 10/2016, cena 15 eur, tel.: 0944 001 561
Ja ju beriem len prvy mesiac, predtym som mala Zoely, ktora mi maximalne vyhovovala, ale kvoli inym zdrav.problemom som ju musela zmenit. Odkedy beriem tieto, okrem par dni stale slabsie krvacanie. Uz ma to prestava bavit...:/
mám otázočku pred 6týždňami som anti ukončila, štandardne doužívaním balenia nakoľko sa však zmenila rodinná situácia chcem ju začať znova užívať, avšak nemám menzes (užívala som ju pred tým 3 roky) neviem kedy mám začať aj keď ako čítam je to pravdepodobne jedno, len prvých 7 dní je s obmedzenou ochranou, vie mi niekto poradiť? Ďakujem
Ahojte, ak ich má niekto nazvyš, mám záujem 🙂
mám 4 blistre - 3 celé a z jedného chýba 1 tbl, expirácia je, ale 8/2016, ak by mal niekto záujem, tak sa ozvite. 🙂
Dnes mi ju dr.predpisala a ako citam viac vas ich tu predava,ako uziva 😌 dufam,ze bude ok.
Caute, tiez kukam, ze ich tu vela zien predava.... No ja nemam na vyber, 2 deti uz mam a tretie uz urcite nie.... A mam trombofiliu, takze ja NEMAM na vyber, ze ktoru antiku.... :(
ALe ako tak citam, tak aj ja som nervoznejsia, nez obvikle... ale nepriberam a nemam kramy, co mi vyhovuje.... CI to vyhovuje aj mojmu telu..... ale holt....
Ak mate niektora na predaj za dobru cenu, beriem :DDD
ahojte...ak mate niektorá na predaj dajte mi vedieť kupim....
Ahojte. Je to normálne ,że už 10.deň krvácam. Użìvam to necelè 3 týždne.
@kosta123 Nie vôbec. No, ja som aj pri prvom synovi keď som dojčila brala HAK čo môžeš pri dojčení - Cerazette - je to niečo obdobné ako Desirett a tiež som nekrvácala kým som ju nevymenila za "normálnu" HAK. A to isté mám pri Desirett - síce už nedojčím, ale už nechceme deti a lekár mi povedal, že ak mi to nevadí tak je to aj tak jedna z najlepších HAK čo sa týka obsahu estrogénu a ostatného - obsahuje toho najmenej. Takže neriešim. 😉

ja nepriberam ale menzes mam total rozhadzany...