Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?
ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem
Máte niekto na predaj dezirett anti
Desirett som brala, ked som kojila -ale krvácala som hocikedy - 2 mesiace nič a potom zas 2 týždne v kuse - katastrofa.Teraz som na Maitalone a cyklus ako hodinky, nie som nafuknuta a ani som nepribrala. A zda sa, že aj pleť je lepšia..
Ak mate na predaj ponuknite...kupim...
Ahojte, mam na predaj dva cele blistre a jeden nekompletny - chybaju dve tabletky, exp. 2/2018, mam k tomu aj nalepky. V pripade zaujmu piste spravu. Dovod predaja: prestala som uzivat HAK.
Ahojte baby od stvrtka beriem.antiku a kojim.dezire dva dni po.sebe som si.ju zabudla.dat cez vik.ako.si.ju mam dat dnes pokracovat ako keby som ju brala alebo.brat vymeslane? Ako keby nic. Dakujem😊
Dakujem
Ahojte, ak ma niekto zaujem, mam cely nenacaty blister k dispozicii
Kupim antikoncepciu desirett v pripade ponuky prosím piste IP 🙂
Baby predam dva blistre,ak by mal niekto zaujem...
@jessennykvet dobrý večer mala by som záujem aká je cena s poštou?
Ďakujem
@anelap uz mi pisal jedna kočka, a nezoberie,ozvem sa 🙂
@jessennykvet To si aj mne napisala este vcera.🤔
@evittam zatial ich berie jedna kočka. Ak ich nevezme, potom to zacnem.riešiť znova. Čo je na tom take nepochopiteľné?
@jessennykvet To,ze odpisujes viacerym,ze im to posles a uz to máš vlastne predané. To je vsetko.
@evittam ja som napisala iba prvej!!! Tebe a tu som napisala ze sa ozvem, ak to ta kocka nezoberie. Ale to je jedno, ja sa hadat nejdem,nic take ako tvrdis som neurobila,nauc sa čítať.pekny den
@anelap malo tam byt ak nezoberie. Ospravedlňujem sa. 🙂
@jessennykvet Ja čítať viem! Včera si mne napísala do IP, že sa ti už ozvala jedna záujemkyňa a že ak ich nevezme mi ich pošleš. A dnes si tu napísala inej žene, to isté....Neviem na čo píšeš ďalšej osobe, keď ich už máš s najväčšou pravdepodobnosťou predané.
@evittam ze sa ozvem. Ale oki. Pekny den.
@jessennykvet Dakujem. Aj tebe.
Ahojte, nikde sa nemôžem dočítať,kedy začína učinkovať? Ďakujem za odpoveď.
Čítala som ho a nie je to tam :/ ja som po porode a kojím,nechodia my ešte mesiaciky takže mi lekár povedal,že mám začať brať kedykoľvek. Len som sa zabudla opýtať na to kedy začnú účinkovať. Hladala som to aj na nete a nikde som nenašla.

@verjess ano je, cenu poslem do spravy