Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?
ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem
Mam na predaj 2blistre za 10eur,sms na c.0904492003
Ma niekto prosím desirett este? 🙂
@kikataldikova ahoj..mam cele balenie,dnes som ich kupila,ale nakoniec ich nebudem uzivat.. Mob.0911619379 cena dohodou..mam 3 mes.balenie
Koľko by su za neho chcela? 🙂
@kikataldikova napisem ti IP a sa dohodneme😊
Uzivam tuto antiku uz asi 7 mesiacov kedze stale kojim nikdy som s nou nemala ziadne tazkosti no prave dnes rano som zacala tak mierne spinit .. Vobec tomu nerozumiem co sa deje .. Viem ze sa zo zaciatku moE vyskytnut spinenie alebo krvacanie ale po siedmych mesiacoch ?!😲 do vtedy nic ani menzes som este od porodu nemala moj gyn medzi sviatkami nerobi ..tak netusim co spravit .. 😒
@1lulu1988 ano moze. Ja som mala po roku uzivania,po tyzdni preslo a odvtedy zas nic.
Dobre tomu rozumiem ze atb sa berie bez prestavky? Stale v kuse? Kojim a menzes som este nemala. Ked dostanem menzes mam ako postupovat, ci stale len uzivat? Kupim ak ma niekto na predaj. Ďakujem
@kvikina087 Áno bez prestávky.
Dobrý deň. Som tu prvykrat. A vidím že ponúkate na predaj desirett. Tiež by som mala na predaj dva celé blistre a z jedného som minula tri tabletky. Nesadla mi hak.
@vever2 kupila by som. Cena?
Predané ..
@tinkahr ahoj ešte máš?
Kupim ak ma niekto na predaj
@tinkahr ďakujem. Poprosím si
@lucinka216 tak ako ste spokojná s tou antikou?mne je tiež predpísala.uz ju používam 2 týždne.mne ju predpísala kôli môjmu vysokému tlaku
To mi predpísala gynekologická.Kedze mám vysoký tlak môžem používať len túto antikoncepciu
Iná cesta je nesexovat...
Kupim desirett ak niekto mate
Ahojte. Cca 4 roky uzivam tuto antikoncepciu, doteraz som nemala ani len spinenie, avsak uz treti tyzden mam menzes, 12 dni len spinenie, tyzden normalne. Bola som u doktorky, kazala mi brat tabletky dalej po 2ks, kym budem mat spinenie, potom uz len 1ks, ale uz mam vypisane ine. Vysetrila ma, vraj vsetko je v poriadku. Som zvedava na váš nazor, ci ste sa ocitli v podobnej situacii. Dik
@zuzub ja som ju brala ked som kojila.nemala som este menzes.maly ma uz 20mes. A ja uz neuzivam tabletky 2mesiace.menzes stale neprisiel.neni som v tom ani nemam problemy nic.vysadila som z dovodu ze som byvala vybusna prcha a pripusujem take stavy tabletkam lebo po vysadeni som znova v norme

@evittam pocas prvych dni ked zacnes s uzivanim.
Ja nepisem nic o prestavke, ja viem ze sa uzivaju stale.
Ja som sa nepytala na tuto otazku 😉 ja odpovedam