Ako sa zbaviť akné po vysadení antikoncepcie?
Ahoj. Od vysadenia antikoncepcie ma trápi predpokladám akné v takejto forme. Viete čo by vedelo zabrať. Fotky sú fotené s bleskom po vyčistení, hydratacii, kréme a spf.
Mojej cére predpísala kožná na sušenie Zineryt, ten jej ale nerobil dobre. Tak v druho kole jej predpísala skinoren a ten jej to preliečil. Ale bez lekárskeho predpisu od kožnej do nedostaneš, ani obvodná to nevie predpísať. Ale nedávno tu niektorá poradila, že v ČR je tento krém volnopredajný, tak skús. Doručujú aj na slovensko.
https://www.gigalekarna.cz/vyhledavani/?phrase=...
Tretinoin. Mne to jedine zabralo po vysadení HAK. No ja som to mala oveľa horšie, ty to máš pekne, aj chápem, že to trápi.
@nicoletta98 ten používam 2x do týždňa už mesiac.. no stále stav rovnaký
Mojej cére predpísala kožná na sušenie Zineryt, ten jej ale nerobil dobre. Tak v druho kole jej predpísala skinoren a ten jej to preliečil. Ale bez lekárskeho predpisu od kožnej do nedostaneš, ani obvodná to nevie predpísať. Ale nedávno tu niektorá poradila, že v ČR je tento krém volnopredajný, tak skús. Doručujú aj na slovensko.
https://www.gigalekarna.cz/vyhledavani/?phrase=...
@mysicka36 skúsim; ďakujem
@anonym_autor a akú koncentráciu?
@anonym_autor skús 0,1% - najvyššiu koncentráciu
@nicoletta98 skúsim nájsť, ďakujem
Už ste prešli retinizáciou? Zbytočne budete zvyšovať. Dávajte si každý druhý deň malé množstvo.
Už ste prešli retinizáciou? Zbytočne budete zvyšovať. Dávajte si každý druhý deň malé množstvo.
@anonym_e3b23b áno, už davno. Nemám ho prvý krát. Aj počas antk som si hi pravidelne dávala
@anonym_e3b23b áno, už davno. Nemám ho prvý krát. Aj počas antk som si hi pravidelne dávala
@anonym_autor dávajte si ho častejsie. Zbytočne mate také veľké medzery. Pridala by som ešte kyselinu azaleovu neviem ci mate koznu, u nás sa dava na predpis skinoren, v cz sa dá kúpiť bez predpisu. Alebo nejakú lepšiu značku s dobrou koncentráciou. Držím palce.
mne pomohol len cas.. mala som hroznu pleť to v puberte som ju taku nemala ako po vysadeni. Fakt ako take avokado🤣 pomohla mi zinkova mast, od havlikovej apoteky masticka na akne. Okrem tohto mi vypadala polka vlasov hrozne fakt.. ale preslo par mesiacov a plet mam ako kedysi a aj vlasy uz nepadaju. Chce to cas🙂

Tretinoin. Mne to jedine zabralo po vysadení HAK. No ja som to mala oveľa horšie, ty to máš pekne, aj chápem, že to trápi.