Ako začať užívať Desirett?
Ahojte chcem sa informovať, doktor mi predpísal antikoncepciu Desirett a povedal že hneď si môžem dať keď si ich vyberiem...
Len mi to je trošku zvláštne lebo vždy som začínala 1.deň cyklu...teda ešte pred otehotnením... 😉 Máte niekto podobnú skúsenosť??
A poprosím komentáre len k téme žiadne prednášky od premúdrených paničiek typu: antikoncepcia je škodlivá, a či si neviem prečítať príbalový leták.... 😀
mám otázočku pred 6týždňami som anti ukončila, štandardne doužívaním balenia nakoľko sa však zmenila rodinná situácia chcem ju začať znova užívať, avšak nemám menzes (užívala som ju pred tým 3 roky) neviem kedy mám začať aj keď ako čítam je to pravdepodobne jedno, len prvých 7 dní je s obmedzenou ochranou, vie mi niekto poradiť? Ďakujem
Ahojte, ostali mi 4 blistre - 3 celé a z jedného chýba 1 tbl, expirácia je, ale 8/2016, ak by mal niekto záujem, tak sa ozvite, ja už nevyužijem.
@kosta123 iba jeden riadok sa lepi..ten vrchny..zacinas pondelom ..a pre vsetky ostatne riadky plati stale ta jedna nalepka..tiez som na to najskor kukala
Ahojte, mam 3 blistre, z jedneho chyba 7 tabletiek. Mne tato anti vobec nerobi dobre. expiracia do 6/2017. Ozvite sa, kto potrebuje. Za 15€
Ahojte uzivam desirett uz asi 7 mesiacov no kedze mi zacala sposobovat tazkosti chcela by som ju vysadit len neviem ci mozem hocikedy vysadit alebo najlepsie douzivat cele blistro??
Ahojte baby tie co ste uzivali tabletky dlhsie ako 2 roky a vysadili ste,kedy ste dostali prvy menzes?dakujem.

@vladkachovancova Ahoj, áno je to normálne. Ja beriem Desirett už vyše 2 rokov a párkrát sa mi stalo, že som špinila a zo 2x som mala aj takú krátku MS. 😉