icon

Antikoncepcia a hnedý výtok. Je to normálne?

maajka000
18. okt 2017

Ahojte mamicky neviem ci to tu uz bolo ale ja uz fakt neviem..zacala som prvy krat v zivote uzivat hak...nakolko som chcela byt chranena a napravit menstruacny cyklus..len problem je v tom dva tyzdne v pohode a teraz posledne dva tyzdne v kuse hnedy vytok...a krv...kazdy den...volala som doktorke ze aky mam problem a ona my povedala vraj je to normalne telo si zvyka a cisti sa...ale dva tyzdne ??vsak to ani nemusim uzivat aj tak nemozem z chlapom spavat...o dva dni my koncia lieki a ma vraj prist ta menstruacia...zeny pytam sa mam pokracovat dalej v uzivani po 7dnoch...je to normalne alebo to mam prestat uzivat...mala ste uz niektora taky problem ??-dakujem velmi pekne

libawet
19. okt 2017

@evittam áno, to máte asi s tým aquaminerálom, čo tam dodáva minerály. Ako často meníte všetky tie filtre? Musí to byť finančne asi dosť náročné.

evittam
19. okt 2017

@libawet Staci raz za polroka. Neviem-pre nas to nie je finančne narocne...
A co sa tyka šikovnosti partnera-moze byt v určitých prípadoch šikovný ako len chce (napr.u mna-ja by som otehotnela aj keby som sa len "obtrela o trenky")....😉

jajka257
19. okt 2017

@evittam a mas tu vodu z fitru otestovanu v labaku? Ci si len citala letacik?🙂

evittam
19. okt 2017

@jajka257 Neboj sa o mna a o to co pijem. 😉 A nie necitala som len letacik.😉 Som dost inteligentná na to aby som vedela o com píšem a nielen ja. Ja tu nikomu "ucty" skladat nemusim o znečisťovani spodnych vod.

maajka000
autor
19. okt 2017

Ale co vam sibe..ja som chcela len poradit a opytat sa...a tie co maju pridr.... poznamky nemusia ani pisat...vsak sa vie o aku hlupanu ide nemusim zdoraznovat...ja mam na haku aku vodu pijem a co je v nej nik nanu neumrel...a moj partner je zdatny tu antiku beriem pre svoje potreby...a nie preto ci vie kedy vybra alebo.nie...radsej hak a dve deti uzivene...ako nic a 10hladnych !! A takych tu je dost co nepremyslaju...

evittam
19. okt 2017

@maajka000 No vieš, niekto zrazu urobil štúdiu o tom ako HAK znečisťuje vodu a uz je toho plny MK.😉 To, že iné veci ru vodu znečisťujú omnoho viac na to este nikto štúdiu nespravil tak ziadne "halooo" na MK sa nekona.😉

evittam
19. okt 2017

*tu

libawet
19. okt 2017

@evittam jasné, že aj iné veci znečisťujú vodu, no napriek tomu ju ja pijem, dokonca ani nie filtrovanú, len odstátu a žijem. K tej antikoncepcii - mne je jedno, či ju Ty berieš alebo autorka@maajka000 alebo ktokoľvek iný, je to len a len vaše rozhodnutie, ja nikoho od toho neodhováram. Ja - radšej bez HAK, napriek tomu len jedno dieťa.

sivypegas
20. okt 2017

@libawet mas pravdu,zbavi vodu mineralov ale s hormoni si asi neporadi,toto si zisti @evittam a aj v zaujme svojich deti prestan im hnojit vodu kt piju,ci chces aby boli tvoje seri neplodne?

evittam
20. okt 2017

@sivypegas Este raz a čítaj pomaly, aby si to pochopila-ja nicim mojim deťom vodu "nehnojim". A ty si zisti cim ju hnojis ty. A hlavne sa staraj o seba a SVOJE deti.
A btw. mam zistené-ako som uz napisala mame aj minerály...
Ale ty vieš určite viac ako ja 😉.

evittam
20. okt 2017

@sivypegas ..si dobra "sera"...😂

libawet
20. okt 2017

@maajka000 ...ja viem, že si sem písala hlavne po radu, ako upraviť svoj menštr. cyklus antikoncepciou. Už Ti tu myslím aj niektorá odpovedala, že tak svoj menštr. cyklus neupravíš. Je totiž upravený tými HAK tabletkami umelo, s prirodzeným ženským cyklom to nemá nič spoločné. Skôr sa lieč prírodne, bylinnými preparátmi, napr. výborný je Gynex. Upravuje jednak cyklus, ale čo je hlavné, je prívetivý k celému ženskému telu, naozaj odporúčam, skús si niečo o tomto prípravku načítať.

sivypegas
20. okt 2017

@evittam nehnojis? Ved pises ze uz roky uzivas HAK , aj tu bolo spomenute,ze aj bez antikoncepcie sa da predist neziaducemu tehotenstvu ale nie kazdy muz to vie,su aj babraci,ale este je tu aj ina moznost ako nebrat HAK a nehnojit tak prirodu tym svinstvom,kt potom pijeme a skodi detom.Nerozmyslala si nad podviazanim vajecnikov,ked teda mas toho abbraka doma?Pretoze pojem"superplodna zena" je skor synonymom pre manzela babraka.

evittam
20. okt 2017

@sivypegas Ty prestan urážať môjho muža. Nie je to ziadny babrak. Pozri sa na svojho. A potom ries druhych. Su zeny co otehotneju qk pocas užívania HAK plus kondóm. Ale jasneeee to je len muz babrakom-u teba.

evittam
20. okt 2017

*aj

jajka257
20. okt 2017

@maajka000 nikdy som hak neuzivala a mame presne jedno planovane dieta.
@evittam bez ohladu na dopad hak na prirodu, ktore su naozaj preukazane, treba si uvedomit dopad na tvoje telo a zdravie....teraz nemas problemy, ale prist mozu. A nie, nic take ti nezelam. Je to tvoje telo, rob si , co chces. Mne imponuje, ze moj muz povedal, ze on nesuhlasi, aby som taketo svinstvo pchala do seba a nicila si zdravie...😋

oli18
20. okt 2017

@maajka000 ty počúvaj, ty prečo tu nadávaš ženám , ktoré majú iný názor než ty? Vyjadrovanie máš ako furmán, hambi sa ☹

maajka000
autor
21. okt 2017

@oli18 furman si ma pobavila 😂😂😂😂utekaj strikovat...ked sa ta to netyka..a nevies kolko komentr uz bolo odtial zmazanych len ja nic nemazem ! A hadam si nedam skakat po hlave a nenecham sa urazat..takze tak..a navyse ani teba sa tato tema netyka tak nik nieje zvedavy na tvoj koment ;) pekny den.

oli18
21. okt 2017

@maajka000 nekomentujem tvoju tému, komentujem tvoje primitívne a urážlivé odpovede tým, ktoré ti odpovedajú. A to ti ušlo. Takže bystrá veľmi nebudeš 🙂. Končím.

sivypegas
21. okt 2017

@evittam Tak prepac ak som ta urazila,teda tvojho manzela, len ty si ako prva oslovila mna a tiez to nebolo nic lichotive.Ak sa ti nepaci,ze su aj ine nazory na HAK budis, ale ber na vedomie ze niekto sa na HAK pozera inak ako ty,jasne ze ty budes zastancom,kedze si jej dlhodoby uzivatel.ALe zeny , kt beru HAK by si mali byt vedome aj toho, ako znecistuju prirodu a ze to ma negativny dopad na dalsiu generaciu, nase deti.A bt moj priatel ma znameho kt robi priamo s vodou v okoli BA, niekto an vyssej priecke a ten povedal,ze voda v okoli BA ma vysoku hladinu hormonov a pesticidov.

jajka257
21. okt 2017

@sivypegas vidis, ja mam kamaratku, ktora robi s vodou a jej rozborom. Takze tiez poznam tie rozbory. Ale niektorym ludom nevysvetlis...

sivypegas
22. okt 2017

@jajka257 Raz som bola na gym prehliadke,vsetko ok len troska necista plet a gynekolog hned ,mate vyrazky,predpisem vam antikoncepciu.Alebo kamoska po potrate,chcela hned rychlo otehotniet a gynekolog,dam vam Hak na upravu😂😂😂😂Aj ti lekari to svinatvo tlacia,ako mozu.

evittam
22. okt 2017

@sivypegas Ja ti tvoj nazor neberiem a dokazem ho akceptovat. Ale nikde nenazyvam nikoho babrakmi....
A btw.skus si najskor zistiť čím všetkým sa priroda znečisťuje a cim všetkým ju znečisťujes aj ty. Ta HAK je z toho najmenej. Ako som uz napisala-niekto spravil diplomovku na danu temu a uz je z toho veľké "haló, za chvíľu niekto spraví na nieco ine a uz HAK nebude taká zaujimava. Cize "zi a nechaj zit'.😉

dana90
22. okt 2017

Ahoj....ja sa chcem vyjadrit k tvojej otazke a rade....ja som mala taky problem ked som zacala uzivat HAK zacala som krvacat trvalo to tri tyzdne potom 4dni pauza a prisiel menzes....tiez mi bolo povedane ze telo si potrebuje zvyknut...ale v uzivani tbl pokracuj tak ako mas....douzivaj posledne tbl, 7dni pauza a znova dalsie balenie...dufam ze ma tu niektore nezacnu osocovat zato ze uzivam HAK....😀

maajka000
autor
22. okt 2017

@dana90 oo velmi pekne dakujem za odpoved a radu 🙂 teraz mam pauzu len clovek ani nevie ci je to menzes ked takto stale krvaca...ale zacnem brat nove balenie a uvidim 🙂

dana90
22. okt 2017

A aku hak mas?

sivypegas
22. okt 2017

@evittam ano aj ine veci ale HAK sa v prirode rozklad niekolko miliard rokov, to nie je o tom ze niekto prisiel s tym ze hak je skodliva,to je o tom,ze vdaka tomu stupa neplodnost a je dokazane,ze aj zivocichy, kt iju vo vode uz su touto vodou zmenene.A ked sa obzeram po okoli tak si vsimam ,ze coraz viacej mladych muzov a chlapcov zacina mat take , tie zenske zadky a stehna a nebude to to navstevou MC DOnalda.

jajka257
22. okt 2017

@sivypegas niektorym ludom je to jedno. Mne v piatok zahlasila kolegyna, ze aj ine veci znecistuju....ved hej, ale s niektorymj vieme pohnut a zmenit ich. Ine sa daju menit tazko....

evittam
22. okt 2017

@sivypegas Pozri svoj nazor som vyjadrila a nepresviedcam ta,ze je spravny. Tvoj ti neberiem. Viac nemam co dodat.
A btw.veeeela veci sa v prírode rozkladá niekoľko miliard rokov a tiez ich vieme ovplyvnit.😉

sivypegas
22. okt 2017

@evittam ano,ja igelitky nekupujem,plastom sa vyhybam ale hak posobi priamo na plodnost,preto je to nezodpovedne brat to svinstvo.