icon

Antikoncepcia alebo teliesko

19. máj 2025

Dobrý deň, prosím o rádu co je lepšie pre ženu ktorá máva stále zápal močových ciest , silný výtok atď.
Neviem, niekto mi rady že teliesko neni vhodné keď ma žena stále zapáli atak môže stoho vážne ochorieť. Troška sa aj bojím pretože , mám zavedené teliesko nenormálne už rok a pravdu povedať ten zapál mám často aj výtok a menštruáciu nooo , tri dni alebo dva len také sláve špinenie až potom sa mi to spustí ako ma . Tak čo mi poradíte baby dať si ju vybrať a radšej tie tabletky alebo si ju nechať ešte 4 roky ?

Strana
z2
tenerifka
19. máj 2025

a co tak kondom? Mozno ti potom prestanu vsetky tie vytoky....

sweet20
19. máj 2025

Ja som roky brala antiku, uz asi 2 roky len prerusovany sex... tak som pochopila, ze da sa to aj inac ako tabletkami... ked som brala tabletky, ta furt dajake problemy... nikdy viac

sweet20
19. máj 2025

Tabletky chces cisto len kvoli tehotenstvu alebo aj ine su v tom veci?

autor
19. máj 2025
@sweet20

Tabletky chces cisto len kvoli tehotenstvu alebo aj ine su v tom veci?

@sweet20 len kvôli tomu aby som neostala tehotná

sweet20
19. máj 2025

Ak veris prerusovanemu ako my, tak ti anti netreba... ale kazdy podla zdravia a moznosti, ktore ma

autor
19. máj 2025
@tenerifka

a co tak kondom? Mozno ti potom prestanu vsetky tie vytoky....

@tenerifka no v tom pochybujem , keď mám zápal tak z manželom aj dva týždne nespavam a výtok stále.

ivinkapink
19. máj 2025

Najhorsia metoda je prerusovany sex 🙈 takych tu uz kocikuje...
Ja som roky uzivala antikoncepciu a ziadne problemy...teraz mam teliesko, ale hormonalne...Tvoje problémy so zapalmi a vytokmi nesuvisia s antikoncepciou...treba poriesit s doktorom...preco sa to vracia, opakuje...

tenerifka
19. máj 2025

no vytok je infekcia, to zo dña na deñ nezmizne. Nechaj nateraz teliesko tam kde je a nech manzel pouziva kondom, vyskusaj tak 2 mesiace

autor
19. máj 2025
@sweet20

Ak veris prerusovanemu ako my, tak ti anti netreba... ale kazdy podla zdravia a moznosti, ktore ma

@sweet20 mam tri deti . Dve boli plánované no Tretí vôbec druhý mal len rok a ja som bola v tom . Nevedela som ako sa to vlastne stalo keď sme si dávali veľký pozor . No keď som tak rozmýšľala stalo sa to tak ze mali sex dva razy po sebe čiže vybral a zase, si myslím ze hneď z neho nevyšlo všetko a tak ostatok ostalo vo mne .

panda21
19. máj 2025

Čiže máš nehormonalne teliesko? A problémy začali pred ním či po? Lebo ja som mala teliesko nehormoanlne asi pól roka, ale musela som ho vybrat. Výtok celý mesiac, zápal, akné podkozne úplne príšerne. Cele telo mi kričalo zápal. Vybralo sa teliesko, všetko do mesiaca uťalo.

autor
19. máj 2025
@ivinkapink

Najhorsia metoda je prerusovany sex 🙈 takych tu uz kocikuje...
Ja som roky uzivala antikoncepciu a ziadne problemy...teraz mam teliesko, ale hormonalne...Tvoje problémy so zapalmi a vytokmi nesuvisia s antikoncepciou...treba poriesit s doktorom...preco sa to vracia, opakuje...

@ivinkapink no poznám jednu známu ktorá už roky takto funguje z manželom (prerušované sex ) a zatiaľ neostala ani raz tehotná za 12 rokov .

jaond19
19. máj 2025

Pri nehormonalnom teliesku som mala nonstop problemy (caste zapaly, bolestivost...), pri hormonalnom nic.

sweet20
19. máj 2025

Tak to je ine ked 2 krat po sebe, vtedy to je mozne

autor
19. máj 2025
@panda21

Čiže máš nehormonalne teliesko? A problémy začali pred ním či po? Lebo ja som mala teliesko nehormoanlne asi pól roka, ale musela som ho vybrat. Výtok celý mesiac, zápal, akné podkozne úplne príšerne. Cele telo mi kričalo zápal. Vybralo sa teliesko, všetko do mesiaca uťalo.

@panda21 áno mam nehormonalne. No predtým som to takto nemala ani s menštruáciou a aj ten výtok je úplne extrém.

ivinkapink
19. máj 2025

Hej, jedna z kolkych? A ten stres...ako si potom uzijes sex?a telo nie je stroj, ma svoje "odchylky"..akoze ked uz vazne dalsie nezvladnete tak prerusovany sex ako antikoncepciu by som vobec nebrala do uvahy...

sweet20
19. máj 2025
@ivinkapink

Hej, jedna z kolkych? A ten stres...ako si potom uzijes sex?a telo nie je stroj, ma svoje "odchylky"..akoze ked uz vazne dalsie nezvladnete tak prerusovany sex ako antikoncepciu by som vobec nebrala do uvahy...

@ivinkapink to bolo mne? 😀

autor
19. máj 2025
@sweet20

Tak to je ine ked 2 krat po sebe, vtedy to je mozne

@sweet20 asi áno, pretože pri prvom sme si dávali pozor a tri roky nič. Si myslím ze keď si chlap dava pozor a nechce deti nemalo by sa stať aby som ostala . Aj keď štátna môže všetko a toho sa bojím. Už štvrté dieťa nezvládnem ani po psychickéj stránke a ani po finančnej.

ivinkapink
19. máj 2025
@sweet20

@ivinkapink to bolo mne? 😀

@sweet20 prepac, nie autorke, pisala o znamej co za 12rokov nesplodili dieta...

sweet20
19. máj 2025
@ivinkapink

@sweet20 prepac, nie autorke, pisala o znamej co za 12rokov nesplodili dieta...

@ivinkapink aha ok

autor
19. máj 2025

*stať

ivinkapink
19. máj 2025

Autorka ty sa chces spoliehat na chlapa a stastnu nahodu? A ked sa vam podari stvrte? Kto bude na vine? Ako to ovplyvni vas vztah/rodinu?
Tak ked ste sa s muzom dohodli ze dieta v ziadnom pripade, ty mas zdravotne problemy, tak nech on podstupi vazektomiu...

autor
19. máj 2025
@ivinkapink

Autorka ty sa chces spoliehat na chlapa a stastnu nahodu? A ked sa vam podari stvrte? Kto bude na vine? Ako to ovplyvni vas vztah/rodinu?
Tak ked ste sa s muzom dohodli ze dieta v ziadnom pripade, ty mas zdravotne problemy, tak nech on podstupi vazektomiu...

@ivinkapink no práve že o tom sme sa bavili a on nechce. Ja som rozmýšľal nad sterilizáciou

sweet20
19. máj 2025

V tom pripade sterilizacia by bola najlepsia.. ale u muza je to jednoduchsie.. nechce ist on? Ak nechce, tak preco chce aby si brala tabletky a on nic? Ach

anjelicek26
19. máj 2025

Ja som mala pri teliesku zapal maternice a potom aj otehotnela, takze tak... ak ti nerobi dobre, daj ho von, Muz je po vasektomii, pri viac detoch idealne riesenie, kratky zakrok, dva dni sa postazoval aky je strasny chudak a vsetko bolo vyriesene. Pri zene je to omnoho zavaznejsi zakrok, a ze on "nechce" akoze ty mas zdravotne problemy cely cas a jemu je to jedno? Toto ja tak nemam rada...

kiki68
19. máj 2025

Isla by som do sterilky, ja do nej idem po druhom, mam 40 a dalsie tehu uz nie.

autor
19. máj 2025
@anjelicek26

Ja som mala pri teliesku zapal maternice a potom aj otehotnela, takze tak... ak ti nerobi dobre, daj ho von, Muz je po vasektomii, pri viac detoch idealne riesenie, kratky zakrok, dva dni sa postazoval aky je strasny chudak a vsetko bolo vyriesene. Pri zene je to omnoho zavaznejsi zakrok, a ze on "nechce" akoze ty mas zdravotne problemy cely cas a jemu je to jedno? Toto ja tak nemam rada...

@anjelicek26 vieš mi povedať aj približnú cenu vasektomii

autor
19. máj 2025
@sweet20

V tom pripade sterilizacia by bola najlepsia.. ale u muza je to jednoduchsie.. nechce ist on? Ak nechce, tak preco chce aby si brala tabletky a on nic? Ach

@sweet20 veď to , neviem asi sa boji toho .

autor
19. máj 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 asi si ho dám vybrať a idem do tej sterilizácii radšej

pictbridge
19. máj 2025

A čo tak sterilizacia ? Neviem vynachváliť najlepšie čo som mohla urobiť.

autor
19. máj 2025
@pictbridge

A čo tak sterilizacia ? Neviem vynachváliť najlepšie čo som mohla urobiť.

@pictbridge veď práve o tom rozmýšľam

Strana
z2