Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
dakujem vam velmy pekne a dufam ze nepriberem :(
@prosteja13 .. ja som pribrala 7kg a nemozem sa toho zbavit tak good luck
no dufam ze ja nepriberem to nechcem ja chem schudnut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Dobry vecer...ja ju uzivam uz asi 9mesiacov ale mam bolesti hlavy vzdy na zaciatku balenia a potom pocas pauzy uzivania ....a taktiez dostanem mensteuaciu len na jeden den a dost takto to ide uz asi 4 mesiace a zacala som som priberat....stale sa citim ako keby som zjedla balon nikde nenaberam len brucho sa mi zvacsuje
ked mam dionerette 3krat 21 tak to mam na 3 mesiace ? a co znamena tato veta ? prosim vas ? k leicbe akne sa moze pouzivat iiba u niem ktore pozaduju keroralnu antikoncepciu ako metodu planovanie rodicovstva a ktore nemaju ziadne kontaindikacie na kombinovanu peroralnu antiikoncepciu (KPA) ja nechem otehotnniet prosim o ta veta znamena _
😒 🤐
ale mne predpisala lekarka len dionerette mam ktomu este nieco ine krat aby som neotehotnela :(
stanislavao@
ked mam dionerette 3krat 21 tak to mam na 3 mesiace ? a co znamena tato veta ? prosim vas ? k leicbe akne sa moze pouzivat iiba u niem ktore pozaduju keroralnu antikoncepciu ako metodu planovanie rodicovstva a ktore nemaju ziadne kontaindikacie na kombinovanu peroralnu antiikoncepciu (KPA) ja nechem otehotnniet prosim o ta veta znamena .............
ale mne predpisala lekarka len dionerette mam ktomu este nieco ine brat aby som neotehotnela???????,,, :(
Tak to,čo ti povedal gynekológ je dosť zvláštne,že ju už vôbec nemusíš dostať.To mne teda nepovedal.Ale zas rozlišný gynekológovia.Ja to mám s touto antikoncepciou zas tak,že menzes dostanem vždy na ten 7deň pauzy a to v stredu.Neviem kedy sa mi to chce unormálniť ale hádam časom určite.Jedine,čo ma trápi je,že ma niekedy preženie alebo mi je na zvracanie(ale nie vždy!) tiež som sem tam nafúknutá a pichá ma v podbrušku a tak neviem či ju mám vysadiť alebo nie.
No aj mne povedal gynekolog ze po tychto dinorette tabletkach je normalne ze menstruacia nepride alebo je velmi slaba ako to mam aj ja ale pytala som sa druheho a ze to nieje pre zenu zdrave ked nema pravidelny cyklus ...tak ja uz neviem pojdem si ju dat asi zmenit mozno sa mi aj vaha vrati na povodnu.....prosim vas nema niekto skusenosti s nejakou antikou po ktorej sa zarucene chudne? Ak ano kolko tak cca stoji na mesiac?
mozem sa spitat idem na dovolenku a tedy by som nemala brat antikoncepciu lebo dobrerem balik nemozem brat este s jedneho balika 7 tabletiek aby som pocas dovolenky nemala svoje dni ale ja mam svoje dni 30 ale antikoncepciu doberam 19 prosim ??????? 😨 a ked som spala s priatelom prve 3 tabletky som zobrala a tedy ale nedal domna davali si pozor tak niecom tehotna ci ?
Ahojte, nemá niekto na predo HAK Tri-regol ? Dakujem
@prosteja13 dober cele dalsie balenie bez prestavky. A potom pauza. Nie len 7.
ale ja som to len tento mesiac zacala brat to nevadi ?
a inak teda ked som si davala pozor tehoatna nebudem ?
nie neboj nemala by si byt @prosteja13 a nevadí
a mala by si si prečítať leták aj čo ti píšu o posunuti menštruácie. ale podla mna moja rada je dobrá
a ty si to skusala uz ? a preco musim cele balenie ? a ked som uz zobrala 10 tabletiek tak uz som chranena ci ? pred od tehotnenim ale aj v letaku je ze 2 balenie a tak musim teda cele balenie zobrat ? a poslunula by som si ju tak ia o 10 dni alebo 12
Ahojte,
mam k dispozicii Dienorette jeden blister s datumom expiracie 04/2016 za 10 eur. Ak mate zaujem, dajte vediet, poslem 🙂
@lenaliena 10e s postovnym?
ano 🙂
ahojte, má niektorá na predaj túto HAK? ak áno, píšte.
Babyyy riešite tu menzes s týmito tabletkami čo beriem. Ja ju užívam už dva roky tuto HAK a chodil mi menzes na ten druhy a treti den od dobratia poslednej a teraz sa mi stalo ze mi prisiel menzes po dvoch tyzdnoch bratia a to som ich brala a ked som dobrala tak mi prisiel znovu, cize som mala menzes 2 krat v mesiaci...teraz o mesiac na to alebo 2 mesiace potom mi prisiel tiez ako vzdy takto ale je to iba taky menzes na intimku, velmi slaby a to uz je sobota a od pondelka mam zacat brat dalsie balenie, je to normalne alebo ako? Dakujem za radu..
@majuska258 Ahoj, mne sa tento mesiac stala zvláštna vec, tiež beriem túto HAK už dlhšie a približne po necelých dvoch týždňoch od ukončenia menzes som mala tmavé špinenie na intimke, ktoré trvalo približne 6dní, najskôr som si myslela, že je to ovulačné krvácanie, ale to vraj trvá len dva tri dni, tak neviem, dnes som dobrala blister tak uvidíme či menštruáciu dostanem o dva-tri dni
Ahojte, ponúka niekto na predaj HAK dienorette za rozumnú cenu? 🙂
@symma139 presne mne sa to stalo asi pred 3 mesiacmi, tiez som mala take tmave spinenie, a tiez neviem ci to bola ovulacia alebo co, ale nikdy sa mi nestalo aby som mala krvacanie alebo spinenie cez ovulaciu...o mesiac idem do gynekologa tak snad na nieco pridem...a nerobia sa ti krcove zily?? lebo mne doktor nieco spominal ohladom krcovych zil, uz neviem presne co, lebo na jednej nohe mam...tak neviem ci je to problem alebo...
Nemate niektora na predaj Dienorette?
ahojte začala som uživat dienorette ale hned po dvoch dnoch mi ostalo strašne strašne zle,tak som skusila ešte dva dni a stale mi je zle...vysádzam ju...mam balenie na 3 mesiace-v podstate chybaju len 3 tabletky...stala 30,60€ predam bez tych 3 tabletiek za 20€. pište na mail denisauhrinova1709@gmail.com PAPA

@prosteja13 HAK = hormonalna antikoncepcia. ano, prvu, uplne prvu tabletku zacnete brat v prvy den najblizsej menstruacie a budete brat kazdych 24 hodin jednu tabletku. 21 dni. potom 7 dni pauza a zas 21 dni beriete tabletky. precitajte si pozorne cely pribalovy letak, tam je to vsetko rozpisane. Dienorette je hormonalna antikoncepcia. a ano tabletky, to prve balenie beriete pocas menstruacie. tak sa zacina. potom uz dalsie vam budu vychadzat tak, ze pocas 7 dnovej pauzy bude menstruacia, priblizne po 3 dnoch sa dostavi menstruacia.