Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Predam 3 blistre Dienorette za 30 eur. Zaslem na dobierku. Kontaktovat ma mozete na mirdosko10@gmail.com
ahojte, zostal mi platok Jeanine, nevyuzijem, exp do 2017, ak by ste mali zaujem, piste IP, a nejak sa uz dohodneme 🙂
@michaela025 ty si nasadzuješ antikoncepciu sama? ty si dobrá chodiaca nezodpovednosť
Ja uzivam Dienorette uz vyse roka a ked mam dostat menzes alebo pocas menzesu tak mam tak velke brucho uplne som nafuknuta, že niekedy vyzeram akoby som bola tehotna. Mate s tym niektora skusenost rovnaku pripadne podobnu.
Ahojte, mne ju dnes predpísal lekár, pretože od kedy nekojím, mám silné bolesti počas menštruácie, aké máte s touto hak skúsenosti ? :D dúfam, že nepriberiem sto kíl ... a nebudem mať žiadne psycho stavy, ako čítam, že čo všetko niektoré antiky robia ...
Ženy,ja som ju začala pred týždňom brať,keďže je to moja prvá antika,tak som ju mala začať brať v deň,keď dostanem menzes ... Týždeň už prešiel a ja stále mám menstruaciu,je to normálne?
Mam na predaj Dienorette 3platy za 30 eur. Poslem aj na dobierku.mail mirdosko10@gmail.com
AHOJTE !
Ešte som neužívala antikoncepciu a dnes začínam s prvou tabletkou DIENORETTE FILMOM ,,, nevedeli by ste mi povedať od ktorého dna už budem chránená keď dnes si začínam dávať ešte len prvú tabletku? V príbalovom letáčiku to akosi buď nevidím, alebo to tam fakt nie je 🙂
Ďakujem za rady ! 🙂 🙂
AHOJTE !
Ešte som neužívala antikoncepciu a dnes začínam s prvou tabletkou DIENORETTE FILMOM ,,, nevedeli by ste mi povedať od ktorého dna už budem chránená keď dnes si začínam dávať ešte len prvú tabletku? V príbalovom letáčiku to akosi buď nevidím, alebo to tam fakt nie je emoticon
Ďakujem za rady ! emoticon emoticon
Ahojte, mám na predaj 4 blistre Dienorette 🙂 Cena dohodou, v prípade záujmu píšte správu 🙂
@mirdosko10
@semasatke žienky z akeho kraja ste? Ja by som to aj osobne vzala. moze sa take posielat poštou?
Chcem sa opitat ked si chcem menzes posunut koly dovolenke a dam si jeden den 2tabletky ras alebo dvakrat za mesiac tak mozem mat este dety ked ju doberiem? ☹
Mám na predaj Dienorette 3 platy ak niektorá chcete, cena spolu 30 euro, alebo jednotlivo po 10 euro.Pošlem aj poštou.
@marlenka75
@semasatke
Dobry den, je to este aktualne? Mala by som zaujem o 2 blistre.
Ahojte 🙂 Rozhodla som sa skončiť s užívaním HAK a doma mi zostalo neotvorené komplet celé balenie (3 blistre). Nechcem to len tak vyhodiť, takže ak ju niektorá beriete, rada predám.
@stanislavao Bežná cena sa pohybuje okolo 32 €, tak ja vám ich pokojne pošlem za 25 + pošta ;)
@bluevelvet918 Dobry den. Dakujem, ale uz som kupila. Bezna cena u nas je 30 eur. takze vasa cena je super, len teraz uz mam
Stále platí - Rozhodla som sa skončiť s užívaním HAK a doma mi zostalo neotvorené komplet celé balenie (3 blistre). Nechcem to len tak vyhodiť, takže ak ju niektorá beriete, rada predám.
@bluevelvet918 Ahoj, prosím vás, máte ešte na predaj tie tri blistre Dienorette? Rada by som ju kúpila. Prosím, ozvite sa mi na mail sigsauerp228@azet.sk, ak je ponuka ešte aktuálna, ďakujem veľmi pekne 🙂

@jastale Deti nemôžeš mať dovtedy, dokým sa nenaučíš pravopis.