Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Predam 3 blistre Dienorette za 30 eur. Zaslem na dobierku. Kontaktovat ma mozete na mirdosko10@gmail.com
ahojte, zostal mi platok Jeanine, nevyuzijem, exp do 2017, ak by ste mali zaujem, piste IP, a nejak sa uz dohodneme 🙂
Nepreda niekto na mesiac balik uvidim ako budu pasovat
@michaela025 ty si nasadzuješ antikoncepciu sama? ty si dobrá chodiaca nezodpovednosť
@aneta1020 krv bola dobra aku chcem taku mi aj dr.predpise
@michaela025 tak potom je doktor dobrý kretén
Ja uzivam Dienorette uz vyse roka a ked mam dostat menzes alebo pocas menzesu tak mam tak velke brucho uplne som nafuknuta, že niekedy vyzeram akoby som bola tehotna. Mate s tym niektora skusenost rovnaku pripadne podobnu.
Ahojte, mne ju dnes predpísal lekár, pretože od kedy nekojím, mám silné bolesti počas menštruácie, aké máte s touto hak skúsenosti ? :D dúfam, že nepriberiem sto kíl ... a nebudem mať žiadne psycho stavy, ako čítam, že čo všetko niektoré antiky robia ...
Ahojte nemá tu niektorá ešte na predaj Dienorette? 🙂 Ďakujem
Aj ja zháňam Dienorette 🙂
Ženy,ja som ju začala pred týždňom brať,keďže je to moja prvá antika,tak som ju mala začať brať v deň,keď dostanem menzes ... Týždeň už prešiel a ja stále mám menstruaciu,je to normálne?
Mam na predaj Dienorette 3platy za 30 eur. Poslem aj na dobierku.mail mirdosko10@gmail.com
AHOJTE !
Ešte som neužívala antikoncepciu a dnes začínam s prvou tabletkou DIENORETTE FILMOM ,,, nevedeli by ste mi povedať od ktorého dna už budem chránená keď dnes si začínam dávať ešte len prvú tabletku? V príbalovom letáčiku to akosi buď nevidím, alebo to tam fakt nie je 🙂
Ďakujem za rady ! 🙂 🙂
AHOJTE !
Ešte som neužívala antikoncepciu a dnes začínam s prvou tabletkou DIENORETTE FILMOM ,,, nevedeli by ste mi povedať od ktorého dna už budem chránená keď dnes si začínam dávať ešte len prvú tabletku? V príbalovom letáčiku to akosi buď nevidím, alebo to tam fakt nie je emoticon
Ďakujem za rady ! emoticon emoticon
Ahojte, mám na predaj 4 blistre Dienorette 🙂 Cena dohodou, v prípade záujmu píšte správu 🙂
@mirdosko10
@semasatke žienky z akeho kraja ste? Ja by som to aj osobne vzala. moze sa take posielat poštou?
Chcem sa opitat ked si chcem menzes posunut koly dovolenke a dam si jeden den 2tabletky ras alebo dvakrat za mesiac tak mozem mat este dety ked ju doberiem? ☹
Mám na predaj Dienorette 3 platy ak niektorá chcete, cena spolu 30 euro, alebo jednotlivo po 10 euro.Pošlem aj poštou.
@marlenka75
@semasatke
Dobry den, je to este aktualne? Mala by som zaujem o 2 blistre.
@stanislavao U mňa je, píšem IP.
@stanislavao Ahoj, áno 🙂 napíš mi správu
@semasatke Vdaka, uz mam od inej pani.
Ahojte 🙂 Rozhodla som sa skončiť s užívaním HAK a doma mi zostalo neotvorené komplet celé balenie (3 blistre). Nechcem to len tak vyhodiť, takže ak ju niektorá beriete, rada predám.
@bluevelvet918 za kolko?
@stanislavao Bežná cena sa pohybuje okolo 32 €, tak ja vám ich pokojne pošlem za 25 + pošta ;)
@bluevelvet918 Dobry den. Dakujem, ale uz som kupila. Bezna cena u nas je 30 eur. takze vasa cena je super, len teraz uz mam
Stále platí - Rozhodla som sa skončiť s užívaním HAK a doma mi zostalo neotvorené komplet celé balenie (3 blistre). Nechcem to len tak vyhodiť, takže ak ju niektorá beriete, rada predám.
@bluevelvet918 Ahoj, prosím vás, máte ešte na predaj tie tri blistre Dienorette? Rada by som ju kúpila. Prosím, ozvite sa mi na mail sigsauerp228@azet.sk, ak je ponuka ešte aktuálna, ďakujem veľmi pekne 🙂

@jastale Deti nemôžeš mať dovtedy, dokým sa nenaučíš pravopis.