Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
vcera som skoncila poslednu hnedu tabletku a mam zacat bielimi neviem ako stymito tabletkami skoncit a pokracovat predtym co som mala .Mam vynechat tie biele a po 7-dnovej pauze prejst na druhe tabletky vdaka za radu
Baby a tera ked zacnem brat tuto Hak tak doberem 21 tabletiek a hnes na tie biele mam zacat a ked tie biele doberem tych 7 dni pocas ktorych mam dostat kramy hned po tych 7 tabletkach dalsi blister novy zacat vsak ? 🙂
Dakujem babenky ja som si nebola ista ebo teraz co berem Hak softinelle tam je prestavka a teraz som nevedela ze co robit akymizacat 🙂 aj ked mam stale obavy stejto novej ze sa budem mylit alebo nenajboze zabudnem zobrat aj ked si tam nalepim tie dni ktore sa aj odlepuju 🙂 ale som sa bala velmi ze ked mi na kazdom riadku vyjde sobota ze som blba ze to nebiem si vypocitat ale ako ste vraveli tak je to v poriadku
Kto uz nepotrebuje leverette jednen balik by som kupila ak ma nekto zaujem mi predat tak nech pise 🙂
Baby uz dlhsi cas asi dva tyzdne mavam strasne bolesti v hlave,picha ma,je mi na zvracanie(tehotna niesom 😀 ) a vzdy mi je takto zle len tak navecer(doobeda pred uzitim tabletky vsetko OK,ked si ju vezmem naobed tak potom mi je niekedy takto zle). Gynekolog mi vravel ze moze prist migrena po jej uzivani ale neviem ci toto je migrena alebo nie kedze som ju nemala este 😀 chystam sa aj svojej doktorke pre istotu, ale je to mozne ze by to bola migrena a z antikoncepcie?
No mne tie migreny teraz ku koncu blistra prestali teda no zoslabli ale boli asi 3 dni celkom neznesitelne. Ale inak nem problem vobec s touto antikou 🙂 nepriberam z nej,zda sa mi skor ze chudnem 😀 len teda unavena som po nej dost ale inak sa nemozem stazovat 🙂
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako mám teda leverette užívať doteraz som si bola istá ale už som s toho zmätená. LEverette je moja prva antikoncepcia čakala som na menstruaciu a začala som s užívaním bielych tabletok lebo tie sa užívajú pri krvácaní a potom som začala so zltymi teraz je to ako zle ako som sa dočítala takže je to úplne zbytočne užívanie ďalej či ? Už vôbec tomu nechápem.teraz som na žltých dokončujem prvý riadok. PROSÍM VYSVETLITE MI TO NIEKTO
No to si mala začať najprv žltými vždy sa zacina nimi,až na konci sa užívajú biele a počas nich ti dojde menštruácia.
Začni užívať ihneď žlté,ale nebudeš zrejme chránená počas prvého týždňa.
Baby mam este jednu otazocku 🙂 ja kes mam dostat kramy 1 den mam taky hnedulinky vytok a teraz neviem ci tu tabletku Hak mam zacat hned brat alebo az ked bude cisto krv ? Dakujem za kazdu radu ...ja len chc vedet ci mozem hned zacat uzivat aj ked mam ten vytok prvy den dakujem
Ja mavam prvy dwn taky este sem tam hmedy vytok a nekedy sa tam objavi aj krv preto sa pytam 🙂 ale uz dmesla m normalnw tak budem pit prvu tablerku v nedelu zacnem stouto Hak
A dneska ked som doatala kramy chxem ai dat prvu tabletku tak kludne mozem to nechat na ten cas zapijanie tablwtky aky som mala s predoslej Hak ? Nic sa nestane ak zapijem az vecer tabletku
druhy mesiac berem leverette prvy mrsiac ok menzes dnes od stvrtku menzes ale to len spinenie a dnes uz len kvapka 3dni akoze menzes a v pondelok berem zas zlte tablwtky to čo
Nalep nedeľu ako začínas a ostatným sa netrap,aký deň vychadza.
Ja som začala pondelkom,nalepila pondelok a nedivam sa akým dňom začína riadok,len koľkokrát si prejdem dni či som nezabudla užiť
Ďalšie balenie tiež začneš v nedeľu.
@lucasita presne ako pises ja tak isto uzivam v pondelok na prvy riadok si dam nalepku a uzivam nie je pauza takze treba kazdy den brat
Aha dakujem za radu lebo nevedela som ze ci je spravne ked mi vychadA v kazdom riadku nedela 🙂
Ja som si radsek nalepila do dvoch riadkou prvy den nedelu ahy som sa este nepozabudla 🙂
dnes bude treti mesiac co ich berem dnes uz strasny zapal uplne mi je zle prvy mesiac normalna menzes druhy mesiac menzes to ako keby som ani nemala 3dni a to len cistenie a dnes uz zacinam biele tab. uzivat na vracanie mi je hlava sa mi toci no katastrofa

@laviette doberte tu co mate a potom zacne plynulo pokracovat vnovej 🙂