icon

Antikoncepcia Leverette - skúsenosti

janamaros
18. máj 2015

Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem

talada
2. jan 2016

Ahojte prosim o radu dostala som antiku leverette kvoli silnej a dlhej menst. Dostala som menstr. 24.decembra a stale mi trva a je dost silna mam ju vysadit alebo zotrvat a ono sa to upravi lebo uz som na nervy z toho.Za akukolvek skusenost alebo radu Vam dakujem

jarkamartin
30. mar 2016

Baby mám jedno balenie (3ks) Laverette, nemá niekto záujem? IP

tinni23
31. mar 2016

Baby mam dve platka aj by ste chceli IP 🙂

denisocka
4. apr 2016

kočky, začala som brat laverette a krvacam stale, dnes uz 14den . , z toho beriem už 5dni lieky na zastavenie Dicynone a nic . Mam dojem,ze to neskonci , za 7dni koncim aktivne tabletky a to bude zas menzes . Gynekolog radi čakať ešte 1-2 cykly,ale ja si to neviem predstavit, sak už teraz som z toho slaba . Aj ked je pravda , je učinnost antikoncepcie sa mi zvyšila z 98% na 150% , kedže som týmpadom bez sexu . nejake rady, kedy sa da zmenit antika ,alebo cakat a krvacat ... nespinim,ale normálne krvacam . Nie silno,ale ani nie slabo

talada
4. apr 2016

@denisocka no ja som mala to iste volala som dr ten ma hned bral.na sono ale vsetko bolo oka krvacala som cely mesiac v kuse a nebolo to spinenie islo.ma uchytit uz som ich chcela vysadit ale doktor ze mam pockat ze mal pripad ze baby krvacali aj dva mesiace v kuse takze az ked som dobrala cely blister sa mi do ustalilo takze moja rada je len vydrz ono sa to ustali teraz je uz vsetko oka chodi mi presne na den a trva len par dni drzim palce aby si to vydrzala

denisocka
4. apr 2016

@talada dakujem ,skúsim vydrzat

dominikaoris
6. apr 2016

Zdravím, začala som brať leverette a zatiaľ len stále krvácam je to normálne?
Beriem lieky prvý mesiac.

talada
6. apr 2016

@dominikaoris ano je to.normalne treba len vydrzat ono sa to ustali niekomu.rychlejsie niekomu dlhsie to trva telo si.potrebuje cas na zmenu ustali sa to len treba vydrzat

denisocka
6. apr 2016

@dominikaoris ja tiež stale .. ☹

dominikaoris
6. apr 2016

@denisocka dúfajme že sa nám to čoskoro upraví 🙂

denisocka
6. apr 2016

@dominikaoris no dufam .. ešte 6 dni a mam koniec tých žltých tabletiek , takze budem krvacat predpokladám najbližších 10 a viac dni a potom nech to uz sekne ,lebo ich hodim do koša

dominikaoris
6. apr 2016

@denisocka ja mám poslednú žltú a idem na biele. a ty kojíš či ako ?

denisocka
6. apr 2016

@dominikaoris nie nekojim , decka mam už v skole/ skolke . Ciže ty si komplet cely mesiac krvacala ?

dominikaoris
6. apr 2016

@denisocka aha pretože táto antikoncepcia je aj pred dojčiace mamičky, ja mám 2 mesačného syna.
No uplne komplet nie, čo ja viem týžden prvý som nekrvácala a potom stále .

denisocka
6. apr 2016

@dominikaoris no lebo ja som zas prve asi 4dni velmi slabo krvacala,az som sa obavala , ci som dobre zacala brat lieky,ci som nemala pockat radšej na 2-5den,ako sa da začať aj neskor nie hned prvy den krvacania,ale odvtedy vkuse . No som zvedava ,podaj potom hlásenie 😉 ja sa ozvem tiež

denisocka
6. apr 2016

@dominikaoris inac,ja som pri kojeni mala prvu menzes až po 9mes.

denisocka
9. apr 2016

dievčata neviete niektora, tabletky som zacala brat v utorok a chcela by som 1den posunut,aby som zacinala v pondelok . Dalo by sa poslednu aktivnu tabletku uz nevziat,aby sa mi to posunulo na pondelok ?

denisocka
20. apr 2016

kočky, ja len chcem podať "hlásenie " že už je to dobre ... krvácala som asi ešte 4.dni počas tých bielych neaktívnych tabletiek ( čiže dokopy od začiatku antikoncepcie cca 25dni ) a potom to uťalo , takže som rada ,že som vydržala a snád už všetko pôjde ako má

lucasita
20. apr 2016

Tabletou môžeš skončiť hocikedy a do 3 dní by mala prísť menstruacia.
Ono to,tak býva kým si telo zvikne na tu antikoncepciu,ale potom sa všetko upraví.

denisocka
20. apr 2016

@lucasita čiže ak chcem posunut o jeden den,tak skoncim tabletku o jeden den skor,teda tu poslednu nevezmem a zacnem brat dalsiu o 7dni ?

lucasita
20. apr 2016

Áno tu poslednú nebrať a dostaví sa menstruacia a potom normálne pokračovať o 7 dní.
Ja som koľkokrát nedobrala aj 3 tablety,keď som chcela,aby prišli skôr.

dominikaoris
20. apr 2016

@denisocka ahooj ja už mám novú antikoncepciu, a už tiež to je v poriadku 🙂 kedže nedojčím tak nemám dôvod mať antikoncepciu pre dojčiace síce to je aj pre nedojčiace ale chcela som druhú antikoncepciu tak mi to gynekologička zmenila

denisocka
20. apr 2016

@dominikaoris a co máš teraz ?

dominikaoris
21. apr 2016

@denisocka teraz mám lenoville

andulka1986
21. apr 2016

ahoojte maminy, prosim vas pekne viete mi poradit ako mam uzivat tu anticoncepciu Leverette? dava sa prvy den menzesu a potom uz pokracujem stale ci ako? Dakujem vam velmi pekne.. 🙂

monika_nm
21. apr 2016

Prosim bral tuto antiku leverette niekto len mesiac?Mne ju dala,ze nech si telo oddychne na mesiac zatial,lebo my babo este chceme,ale ze mam cystu a moc male vajecniky a beriem aj DHEA a Inofolic a tiez gynex a jasne caje ako gynastan a zihlavu pijem,nevadi to,ze aby mi takato kombinacia neuskodila? A este prosim mal niekto z Vas pri nej aj niake neziaduce ucinky? Dakujem☺

andulka1986
21. apr 2016
lucasita
21. apr 2016

@andulka1986 ,ja už ju neuzivam,ale prvá sa vezme hneda a hneď po ukončení sa berie ďalšie balenie,tam nie je prestávka žiadna.

lucasita
21. apr 2016

@monika_nm
Monika a prosím aký je ten dynex,na nete podaktore píšu,že po ňom otehotneli hneď.

monika_nm
21. apr 2016

@lucasita no ja som z neho neotehotnela zatial,ale ja to mam take zlozitejsie s tym mojim telom,ale viem,ze viacerym pomohol na tehu a mam taky pocit,ze mi to spolu s cajom alchemilka a gynex a ten inofolic upravil sliznicu,ze rastla a aj vajicko sa mi zacalo robit,len praskalo az po inekcii☺