Antikoncepcia Mistra
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektora skúsenost s antikoncepciou Mistra,a ak áno aké? Ďakujem za odpovede
ja ju uzivam uz pol roka,raz som vynechala jeden mesiac a potom som zacala znova,prvy krat ked osm ju uziala asi tyzden bolesti hlavy,potom nic mimoriadne s telom sa nedialo,az teraz mam tyzden po menzese,a bolia ma prsia tak ako nikdy,dost to pocitujem.neviem ci mate niektora podobne skusenosti ci to vobec suvisi spolu
Ahojte ženy od budúceho týždňa budem brať MISTRU dočítal som sa tu že s toho rastú prsia môžte mi povedať v akom čase asi? Za odoved akujem 🙂
JA JU BEREM SKORO ROK..ESTE SOM NEZBADALA HAHA
aha takže další mýt a s naberaním váhy je to ako? stanulka75
@infopls ahoj, ja som sa zvecsila skoro za tyzden jako som ju zacala užívat, zodna na den ☹ zial ostali mi s toho nepekne strie ☹
fu ☹
ahojte,
potrebujem poradit....uzivala som HAK MISTRU.po rozchode s partnerom som ju vysadila.
Teraz mam noveho partnera a chcem znova uzivat Mistru.možem ju znova začat užívat? vopred vdaka za info
Dobrý deň dievčatá, nemáte na predaj antikoncepciu MISTRA?
ĎAKUJEM L. 😉
@michaela8891 mate eset tu mistru na predaj???
@nikamo17 predala sa hned.
ma niekto na predaj trojbalenie mistra ???vdaka
dobry den nema niekto na predaj 3mesac,balenie Mistri??vdaka
Ahojte,beriem Mistru prvy krat a hrozne ma svrbia bradavky a bolia celkovo prsia..to by sa dalo dako prezit,ale co ma trapi je,ze uz mi menzes skoncil a este stale spinim a to je uz treti den po skonceni ..je to normalne???? Trapia ma aj vyrazky na tvari, povyhadzovala som sa ako pubertacka 😀 hlavne v oblasti sanky a na krku,ci som doteraz nemavala ...ak viete prosim o radu ..dakujem
Caute ženy,
ja a moja antikoncepcia:
brala som 2 roky YASMINELLE - sedela mi super, po vysadeni hrozna plet, ale po vycisteni po 2-3 mesiacoch sa upravila, splasli mi kozy, ale aj som schudla,
cize evidentne ma yasminelle trocha zavodnovala i ked som si to emyslela.
teraz som mala 2 mes NUVARING - august aseptember, ale nesedi mi, mam z nej problemy s vytokmi atd, ale to som v globale na to ja citliva cize som dnes bola u gyne.
a dostala som predpisanu MISTRU!
povodne som chcela opat yasminelle alebo yaz na ktory viem ze su dobre recenzie.
SOM TERAZ V ROZPAKOCH!!!
viem ze na kazdu HAK su dobre aj zle referencie a skusenosti hmmmm....
lenze MISTRA ma vela recenzii ze ma VELA VELA HORMONOV! a tympadom sa z nej pribera????
obavam sa jej ci nou zacat, a uvidim alebo co.
chcela som nizkohormonalnu a mistra mi tak bola u gyne prezentovana, ale na internete citam ze sa nepribera z tabletiek ktore obsahuju DROSPIRENON a to su HAK - Yasminelle, Yaz a Yadine!
prave MISTRA NEOBSAHUJE tento hormon ale obsahuje iny hormon, okrem toho Yas HAK su riginaly a Mistra je genericka tak nevieeeem🙂)))
som z toho strasne ZMATENA :((((
Ahojte, ja Mistru beriem už vyše roka a som s ňou spokojná. Nepribrala som, nemám žiadne problémy..jedine tak bolesti pred menštr.klasické.
Ahojte ja už užívam trištvrte roka Mistru som snou veľmi spokojná, upravila mi akné, zmiernila o 180% bolesti brucha pri ms. Akurát teraz sa mi stalo že mi neprišla mrcha iba také hnedé špinenie no lekár povedal že sa to môže stať pri antike. Niektoré že ani ms poriadne nemajú. Pre istotu som si urobila aj test našťastie bol negatívny. Mistru odporúčam ja som snou úplne spokojná. 🙂
nema moment niekto mistru na predaj?
Ahojte! Zostali mi doma dva blistre Mireny ma niekto zaujem?
Ahojte baby,chcem sa podelit o moje skusenosti s Mistrou...Brala som ju rok,mala som men.vzdy jeden den a uplne slabu,to bolo super a velmi prakticke😊ale zena sa podla mna musi vycistit na to men.je.Pytala som sa svojho lekara ci je ten 1den v poriadku a povedal,ze ano.Lenze jedneho rana po banalnom kychnuti som mala malu mozgovu prihodu!!!Po vsemoznych vysetreniach lekari nezistili preco.Mistru som vysadila a men.mam silnu bezbolestnu a 4dni.A zatial ok.
Ahoj kočky 🙂 Mam na predaj antikoncepciu Mistra 5blistre, ak by mal niekto záujem, kontaktujte ma, prosím, na radka.kocikova@centrum.sk, dohodneme sa 😉
Kikashenka podľa mňa každé telo reaguje na každý druh tabletiek inak, preto niekomu niečo sedí, inému nie, ja som brala Diane, z toho sa mi strašne točila hlava, po mesiaci som prešla na Jeanine, s nízkou hladinou hormónov, keďže som začala ako 18ročná... Problémy som nemala žiadne, vyčistila sa mi pleť, skrátila sa doba krvácania, bolesti skoro úplne vymizli, dokonca som schudla 4kg, potom som prešla na Mistru a nič sa nezmenilo 😉 určite nemaj strach, že priberies, skus a uvidíš 😉
@radkakocikova poslala si mi ich??? V stredu mam zacat uzivat 🙂
@romana59 poslala, nestresuj 🙂
@radkakocikova uz mam vdaka 😀 😀

ahojte, ja predám 1 blister Mistry (exp.: 11/2016). Cena dohodou. Ak máte záujem, píšte na mail: 22zuzu4@azet.sk