Antikoncepcia Mistra
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektora skúsenost s antikoncepciou Mistra,a ak áno aké? Ďakujem za odpovede
@michellecica Aj ja som mala predtym bolestivu a ako som prešla na Mistru uplne slabučkú som mala bezbolestnú a zo 7dni sa mi skrátila na 3dni za mňa TOP antikoncepcia 🙂 Predtym som mala maitalon a ten mi nesadol to som mala hrozné bolesti a silnú ms
Ahojte, moja skúsenosť s touto antikoncepciou je taká, že sa mi ešte v priebehu prvého mesiaca vytvorila zrazenina v nohe... A ten prvý mesiac : prvé dni som mala nevoľnosti hlavne okolo obeda, väčšinou to do hodinky dve prešlo. Okrem toho som mala hrozne nafúknuté brucho a "pribrala" som, respektíve teda narástla na dvojnásobok z vody. (Počas Mistry - 58 kíl, zvyčajná váha 55-56 kíl, od stresu zvyknem chudnúť takže váha teraz po stresujúcom lete so zrazeninou - 53 kíl). Chuť na sex 0%, suchosť.
Pozitíva : Mala som veľmi peknú pleť a narástli mi prsia. Menštruáciu som mala takmer nulovú napriek tomu že som už v tom čase bola na injekciách proti zrážaniu krvi. Teraz mám sice menštruáciu silnú ale nemám také bolesti, ako som mávala predtým, než som užívala Mistru - neviem či to súvisí.
O zrazeninách sa hovorí ako o niečom úžasne vzácnom, v skutočnosti to ale tak bohužiaľ nie je... aj tie zrazeniny, ktoré nie sú smrteľné, vám môžu zlikvidovať zdravie niekedy aj navždy... napríklad pri zrazenine v nohe je 50% šanca že sa u vás vytvorí takzvaný posttrombotický syndróm, čiže trvalá bolesť a opuch hlavne po dlhšom chodení, takže už nikdy nemusíte ísť napríklad bezbolestne na výlet do prírody. Takže ak beriete kombinovanú HAK, hýbte sa, pite veľa vody, udržiavajte si váhu, ak vás začne bolieť noha choďte na pohotovosť a hlavne preboha nefajčite ! 😀
Ahojte..podla Vás môže sposobovat antikoncepcia sumenie ucha? Ja som zacala brat mistru koncom júna a od konca júla mi zacalo sumiet v lavom uchu...vcera som bola na orl vysetreni a vsetko mám v poriadku...podla vas mam vymenit mistru za inu? alebo nie mistra to sposobuje? velmi pekne dakujem za informacie 🙂
Ahojte. Mam na predaj 1 blister + 9 tbl z dalsieho blistra. Cena by bola 12 € +postovne. Musela som ju prestat uzivat zo zdravotnych dovodov. 🙂
Predám jeden balík antikoncepcií Mistra na jeden mesiac, nechýba ani jedna tabletka akurát, že už nemám obal :/ predám za 9eur aj s poštovným🙂
Ahoj Sabinaaaa
Mistra tvoje šumenie v ušiach určite nespôsobuje 🙂
Ver mi, o tejto antikoncepcii som si naštudovala všetko možné čo sa dalo, takže tento problem čo máš, musí mať inú príčinu.
Ja ju berem už dosť dlho a poznám aj zopár kamošiek, čo ju užívajú. Ani jedna z nás nemala z toho nejaké vedľajšie účinky. Doktor mi povedal, že Mistra zmierni intenzitu aj dĺžku krvácania, čo mne vééééľmi vyhovuje, keďže som veľmi aktívna a rada športujem.
Proste sa mi nechce kvôli menzesu ležať v krčoch doma v posteli...
@lana9 asi budes mat pravdu, uz som na inej hak a ajtak mam sumenie:/ mistru som inac mala velmi rada, nijake problemy som nemala a hlavne som nepribrala, no teraz od daylli neskutocne priberam, ale moja sestra takisto brala mistru a odvtedy ma na ruke hrozne biele flaky plus ona velmi pribrala!! :/
@kvietok228 ahoj, môžem vediet prečo ti nesadla? Ja som začala brať, ale nejak mam z nej strach.
Ja som ju tiež vysadila, nepribrala som, tiež zmizlo mi akné.......ale žiaľ chuť na sex žiadna :(
ja som sa pri Mistre citila uplne super. Mala som slabu a bezbolestnu menstruaciu, plet sa mi veeeelmi zlepsila a nepribrala som naozaj ani kilo. Dnes je strasne vela antikoncepcii na trhu, skutocne doktor moze vybrat pre kazdu najvhodnejsiu. Pre mna bola pred porodmi ina antikoncepcia vhodna ako teraz po 2 detoch, ale nastastie mi doktor vzdy spravne poradil a vybral taku, s ktorou som bola spokojna. a to sumenie @sabinaaaa ti Mistra urcite nesposobovala 🙂
@michala1515 no ja som zase musela mistru vysadit. Neskutocna bolest hlavy a zvracanie, aj som pribrala.od kedy neberiem citim sa o 100% lepsie
Baby ak niektorá máte záujem mám k dispozícií dve balenia mistry,...začala som ju užívať prvý týžden no mám neskutočne bolesti hlavy, zmeny nálad, svrbí ma telo..vobec mi nerobí dobre

Dobrý deň, neviete koľko stojí 6 mesačné balenie MISTRY? Nemá niekto na predaj MISTRU? 🙂 Ďakujem