Cappuccino do pošvy
Asi pred mesiacom som sa dočitala na rumunskej stranke ze vraj namiesto antikoncepcie sa da pouzit capucino ktore si zavediem aj s kelimkom do posvy ale musi byt bez cukru. Funguje to perfektne zatial len pozor na cukor ten by mohol mat opacny efekt a hrozi aj infekcia kedze cukor obsahuje este z vyroby oxid ulhicity zo saturatora. Mate niektora podobnu skusenosť? Ak mate zaujem vyskusat piste. A.
@3mmm preco,preco toto sa deje na MK 🙄
tak teraz som si ja oplula monitor :D ze aj s kelimkom... ze bez cukru... ze bez SKORICE 🙂)))))
Myslim zeny ze tuto a podobne temy treba ignorovat,ak nebudu ziadne komenty tak ich to prestane bavit,lebo cim viac komentov tym viac tu tych tem je
existuje toľko úžasných spôsob, ako efektívne využiť voľný čas:
- navštív babku
- začni sa učiť cudzí jazyk
- čítaj
atď atď...
Uf, tak toto je ozaj uz silna kava. Alebo cappuccino? 😕Myslim, ze admini by mali pred uverejnenim novej temy, temu najskor schvalit. Nech sa tu nezobrazuju taketo skvosty. To uz ani vtipne nie je.
Ty, prosim ta, najlepsie urobis, ked vobec nebudes sulozit, aby si sa nerozmnozoval/a.
no ved prave preto pouzivam kelimok s capucinom @charlie1980
@3mmm Prilis nespolahlive a riskantne u ludi, ako ty. Narod by nacisto osprostel. Takze radsej proste nesuloz.
@3mmm a to sexujes pocas stojky na rukach,ci ako to robis,ze sa ta kava nevyleje ?
🙂 🙂
jeziskove huslicky...... :-/
Super metoda, baby, myslite ze rovno take horuce? Ci ho nechat aj vychladnut? Ci to potom uz nema taky ucinok? A teraz vazne... Co tymto chcela autorka povedat?
@cervikpepik dobreeeeeee 😀 😀 😀 😀
neviem čo užívaš ale neber to už....
Zelený čaj je lepšia antikoncepcia, čítala som v poľských novinách 😀
Toto ne,ti chlap oral urobi a potom nebude chudak celu noc spat kvoli kofeinu:D
ahaaaa a uz je to tu, už ťa zaujima to je dobre treba sa posuvata a objavivat nove veci @cervikpepik
Najlepsie je vraj pit vela mineralky, nie pred, ani po ale namiesto toho...
este si neskusila a uz odcudzuješ@charlie1980
preco prave na rumunskej???
@3mmm ta dlzka v tvojom nicku nam ma nieco naznacit?
neviem asi preto lebo je to lacne @tominko2612
@3mmm odcudzujes..... vies rozdiel medzi odcudzovanim a odsudzovanim, ked uz sme take muuuuudre
@3mmm napis nam daco aj po rumunsky, teda
Mily adminy, namiesto lanarenia novych obchodakov po nete a sponzorov by nezaskodilo trosku viac si dat zalezat aj na kvalite stranky. Nie len na kvantite tych poondiatych klikov. Cim dalej, tym je to horsie...
A ja krava, nakolko som vyzualny typ cloveka ma napadlo: boha, a to hore ci dolu dnom ten kelimok?????? 🙂 🙂 🙂 🙂
@henikav na slovensku taku fajnu domacu.... hehe
@3mmm Nie, to je Fakt. Ja nic neodcudzujem (odcudzit znamena prisvojit si nieco cudzie), ani neodsudzujem (sudit), ja len sudim, ze to nemas v hlave v poriadku a teda prosim ta uzivaj nieco ucinnejsie, nedaj Boh, aby si sa rozmnozil.
@lubkavargova1 Kavu vypiť, kelímok hore dnom pichnúť zabráni vniknutiu semena 😀
zerem ťa !!! 😂😂😂@lubkavargova1

@3mmm a bez skorice na vrchu si zabudla napisat,ked tam bude skorica.tak to zlyha,otehotnies
Ty vole,to je brutal fakt ☹ 🙂 🙂 🙂