icon

Cappuccino do pošvy

3mmm
12. aug 2016

Asi pred mesiacom som sa dočitala na rumunskej stranke ze vraj namiesto antikoncepcie sa da pouzit capucino ktore si zavediem aj s kelimkom do posvy ale musi byt bez cukru. Funguje to perfektne zatial len pozor na cukor ten by mohol mat opacny efekt a hrozi aj infekcia kedze cukor obsahuje este z vyroby oxid ulhicity zo saturatora. Mate niektora podobnu skusenosť? Ak mate zaujem vyskusat piste. A.

Strana
z2
cervikpepik
12. aug 2016

@3mmm a bez skorice na vrchu si zabudla napisat,ked tam bude skorica.tak to zlyha,otehotnies

Ty vole,to je brutal fakt ☹ 🙂 🙂 🙂

glorikarebeka
12. aug 2016

@3mmm preco,preco toto sa deje na MK 🙄

simca06022011
12. aug 2016

tak teraz som si ja oplula monitor :D ze aj s kelimkom... ze bez cukru... ze bez SKORICE 🙂)))))

petulda333
12. aug 2016

Myslim zeny ze tuto a podobne temy treba ignorovat,ak nebudu ziadne komenty tak ich to prestane bavit,lebo cim viac komentov tym viac tu tych tem je

sugarfree999
12. aug 2016

existuje toľko úžasných spôsob, ako efektívne využiť voľný čas:
- navštív babku
- začni sa učiť cudzí jazyk
- čítaj
atď atď...

janka279
12. aug 2016

Uf, tak toto je ozaj uz silna kava. Alebo cappuccino? 😕Myslim, ze admini by mali pred uverejnenim novej temy, temu najskor schvalit. Nech sa tu nezobrazuju taketo skvosty. To uz ani vtipne nie je.

charlie1980
12. aug 2016

Ty, prosim ta, najlepsie urobis, ked vobec nebudes sulozit, aby si sa nerozmnozoval/a.

3mmm
autor
12. aug 2016

no ved prave preto pouzivam kelimok s capucinom @charlie1980

charlie1980
12. aug 2016

@3mmm Prilis nespolahlive a riskantne u ludi, ako ty. Narod by nacisto osprostel. Takze radsej proste nesuloz.

cervikpepik
12. aug 2016

@3mmm a to sexujes pocas stojky na rukach,ci ako to robis,ze sa ta kava nevyleje ?
🙂 🙂

obsadenemeno
12. aug 2016

jeziskove huslicky...... :-/

patka24
12. aug 2016

Super metoda, baby, myslite ze rovno take horuce? Ci ho nechat aj vychladnut? Ci to potom uz nema taky ucinok? A teraz vazne... Co tymto chcela autorka povedat?

siiimka
12. aug 2016

@cervikpepik dobreeeeeee 😀 😀 😀 😀

lussyka
12. aug 2016

neviem čo užívaš ale neber to už....

majaxy
12. aug 2016

Zelený čaj je lepšia antikoncepcia, čítala som v poľských novinách 😀

misulka22
12. aug 2016

Toto ne,ti chlap oral urobi a potom nebude chudak celu noc spat kvoli kofeinu:D

3mmm
autor
12. aug 2016

ahaaaa a uz je to tu, už ťa zaujima to je dobre treba sa posuvata a objavivat nove veci @cervikpepik

patka24
12. aug 2016

Najlepsie je vraj pit vela mineralky, nie pred, ani po ale namiesto toho...

dominika6
12. aug 2016

@3mmm vieš chlapče,hod mobil do kúta,bež sa najesť čo mamička navarila a vybehni na bicykel nech sa ti ten prievan v hlave trochu vymení za čerstvý vzduch a nás nechaj na pokoji dožiť v klude 🙂

3mmm
autor
12. aug 2016

este si neskusila a uz odcudzuješ@charlie1980

tominko2612
12. aug 2016

preco prave na rumunskej???

henikav
12. aug 2016

@3mmm no je to velmi ucinne, ale iba pre rumunky, v azii sa takto moze pouzivat zeleny caj alebo ryzovy vyvar, ale na slovensku to zial nefunguje 😀 😀 😀

obsadenemeno
12. aug 2016

@3mmm ta dlzka v tvojom nicku nam ma nieco naznacit?

3mmm
autor
12. aug 2016

neviem asi preto lebo je to lacne @tominko2612

obsadenemeno
12. aug 2016

@3mmm odcudzujes..... vies rozdiel medzi odcudzovanim a odsudzovanim, ked uz sme take muuuuudre

obsadenemeno
12. aug 2016

@3mmm napis nam daco aj po rumunsky, teda

lubkavargova1
12. aug 2016

Mily adminy, namiesto lanarenia novych obchodakov po nete a sponzorov by nezaskodilo trosku viac si dat zalezat aj na kvalite stranky. Nie len na kvantite tych poondiatych klikov. Cim dalej, tym je to horsie...

A ja krava, nakolko som vyzualny typ cloveka ma napadlo: boha, a to hore ci dolu dnom ten kelimok?????? 🙂 🙂 🙂 🙂

obsadenemeno
12. aug 2016

@henikav na slovensku taku fajnu domacu.... hehe

charlie1980
12. aug 2016

@3mmm Nie, to je Fakt. Ja nic neodcudzujem (odcudzit znamena prisvojit si nieco cudzie), ani neodsudzujem (sudit), ja len sudim, ze to nemas v hlave v poriadku a teda prosim ta uzivaj nieco ucinnejsie, nedaj Boh, aby si sa rozmnozil.

majaxy
12. aug 2016

@lubkavargova1 Kavu vypiť, kelímok hore dnom pichnúť zabráni vniknutiu semena 😀

3mmm
autor
12. aug 2016

zerem ťa !!! 😂😂😂@lubkavargova1

Strana
z2