Cappuccino do pošvy
Asi pred mesiacom som sa dočitala na rumunskej stranke ze vraj namiesto antikoncepcie sa da pouzit capucino ktore si zavediem aj s kelimkom do posvy ale musi byt bez cukru. Funguje to perfektne zatial len pozor na cukor ten by mohol mat opacny efekt a hrozi aj infekcia kedze cukor obsahuje este z vyroby oxid ulhicity zo saturatora. Mate niektora podobnu skusenosť? Ak mate zaujem vyskusat piste. A.
Ale čaj musí byť lúhovaný 10 min inak to nezaberá 😀 😀
@cervikpepik to ma asi kavu so sebou aj s tym vrchnacikom 😄
@mima283 Myslela si Starbucks 😀 ?
@3mmm daca crezi...
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jezis skoro som sa kavou zadrhla, to uz kto taketo chujoviny pise
@charlie1980 to je uplne jedno nech je to aj z pumpy, len nech to ma kelimok a dekel 😄
@mima283 idem si kupit na vecer 😀 😀
@mima283 fuu este aj rozne velkosti podla potreby :DDD
Ja som citala, ze krokodili trus je antika. Skus.
@3mmm zozer radsej semeno ako
@lubkavargova1 a potom si otvor kelimok od kapucina 😀
a zalezi aj na druhu kavy? je ucinejsia arabica alebo robusta? a velmi uprazena ci stredne alebo moze fungovat aj malo uprazena? zrna maju byt cele ci pomlete? 😝
tak toto mohol napísať len nejaký debilný úchyl - 🤐
@3mmm Si si isty .....? Ty budes zrejme nejaky mutant, Co ma dve- zvlast na moc a zvlast na ejakulat.
som si ista su dve po rozdelovač 😂@charlie1980
nieje mo spolahlive- kedze po svete beha tolko kapucinkovycg ludi.... niektory tmavsi iny bledsi..zalezi kolko mlieka kto m rad lol... cinanky skusali ryzu ;) kazdopane sa nakoniec vatsin vratila k tabletkam predsa len istejsie lol

preco?????? preco naaaas tu takto trestate???? 🤐