icon

Dostatočná ochrana

22. dec 2020

Prosím objektívny názor. Dlhé roky som brala HAK,no viac už nechcem a tak je pre mňa inak chránený styk dosť plný strachu. Styk mávame len od cca 18dc (mám 26 dňový cyklus) dovtedy žiadny a moja otázka znie, je styk na 18 DC chránený kondómom bez prerušenia dostatočne bezpečný? (Kondóm sa zdal byť ok,ejakulat bol v ňom).praktizujete niekto takto a je to v pohode?

Strana
z2
simsalabim
21. feb 2021

Nikdy ma nenapadlo ho skumat 🤷‍♀️

autor
21. feb 2021

@simsalabim viem,že si písala,že takto dlho fungujete,myslíš,že v plodných dňoch mi postačí kondóm a pharmatex bez prerušenia?

simsalabim
21. feb 2021

Ach jaj. Urcite postaci aj iba kondom. A pomoct moze aj navsteva psychologa. Vies aka sanca je pred prechodom otehotniet s kondomom+pharmatexom?! To uz skor vyhras hlavnu cenu v loterii 🤦‍♀️

autor
21. feb 2021

@simsalabim ďakujem,si milá...hej trochu mi to ničí vzťah,ale tiež nechcem furt odmietať,keď je ochotný znášať aj gumu aj pharmatex

simsalabim
21. feb 2021

Tak sa skludni, ta sanca na otehotnenie je miziva. Bezne fungujeme aj cez plodne dni - cele roky. Desatrocia 😅

sorciera24
21. feb 2021

jasne, ze staci.....my sme tiez len na kondomoch roky rokyuce (bez ohalduna plodne/neplodne dni)...a ok....a podla man, kebyze sa pretrhen, tak dieru hadam uvidis (ze nieco nie je ok).....nam sa nikdy nic take nestalo....

autor
26. feb 2021

@sorciera24 ďakujem aj tebe za odpoveď...môj problém je,že za celý svoj život som nesulozila v plodných dňoch ani s ochranou ani nijako...teraz "na staré kolená" sa mi už nechce tomu vyhýbať lebo nebývam s dotyčným tak často a keď je príležitosť,rada by som to využila...tak dúfam že to bude ok keď aj guma aj Pharma

janka_01
17. feb 2023

@autorka používali ste kondóm aj Pharmatex dokopy? Nepoškodí sa kondóm ak je použitý aj Pharmatex?

Strana
z2