Som tehotná aj napriek chránenému styku?
Ahojte , dna 3.8. mi skoncila menstruacia a dna 5.8. som mala pohlavny styk . Cyklus mavam 30dnovy. Styk bol chraneny kondomom a bez ejakulacie . Zajtra mam dostat menstruaciu, no necitim ziadne priznaky ako obvykle. Mozem byt tehotna ? Dakujem
Samozrejme ,že môžeš.a ak necítiš príznaky blížiacej sa menštruácie,tak je veľmi veľká pravdepodobnosť
z ducha svateho sa vraj da 🤭
môžeš otehotnieť aj z kvapôčok lásky a kondóm nie je 100%ná ochrana - to vieš..... šanca na otehotnenie je malá ale je....
a potom že sexuálna výchova na školách je zbytočná...
@danica2711 Na školách? Snáď doma v rodine. Čo škola s tým.
môžeš otehotnieť aj z kvapôčok lásky a kondóm nie je 100%ná ochrana - to vieš..... šanca na otehotnenie je malá ale je....
@mogaa ale tu kvapocku lasky zachytil kondom nie?
@anonym_autor a akoze bez ejakulacie... akoze chlap nebol? Ani do kondomu? Kondomy ie su 100% tiez...
@anonym_autor nauč sa čítať s porozumením.....kondóm nie je 100% ochrana.....je kopec detí čo pobehuje po svete napriek použitiu kondómu😀
@mogaa az take velke percento tych deti nie je... a este ked to bolo bez ejakulacie, tak z coho by mala byt tehotna?
Autorka, to ze nic necitis, neznamena, ze tehotna musis byt. Mozes este priznaky dostat, moze sa cyklus posunut o den, dva... telo nie je stroj

Čo myslíš?