icon

HAK - následky

tessa2299
17. júl 2020

Ahojte. Dievčatá, ak rozmýšľate nad HAK, hlavne v mladom veku, kedy sa organizmus ešte stále vyvíja, radím Vám, dobre si to premyslite. Či Vám to stojí za to.
Mala som 15 rokov (🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️) a začala som užívať HAK- kombinovanú, vraj nejakú silnejšiu- aspoň tak mi povedala DR. V 18tich rokoch som si povedala, ze ju vysadím, dovtedy MS som mala pravidelnú na hodinu, síce silnejšiu, ale ako už všetky vieme, pri HAK je len menštruácia, bez ovulky, keďže ju potláča. Keď som ju vysadila, 9 mesiacov som nemala mrchu. Prišla som za DR, tá mi nasadila duphaston/estrimax, MS chodila, ale zistila mi, že mám ťažko polycystické vaječníky.... Keď som tabletky vysadila, vraj mám vyskúšať, či príde MS sama.... Neprišla. Teraz mám 21 rokov, zmenila som aj lekárku a tá mi nasadila utrogestan. Opäť s tabletkami mám MS, ale bez OVvulácie. Čiže mám anovulačné cykly. Záver:otehotnenie čo najskôr, MS po 3 rokoch nikde, len s hormónmi, bez ovulácie.

Strana
z2
tulipanicek
19. júl 2020

Ja som brala HAK of 17tich do 29 rokov. Vysadila som a do dvoch mesiacov som bola tehotná.

kristina306
28. aug 2020

Mam na predaj HAK, Lunytta a Softinelle, z kazdej mam 1 blister.

Strana
z2