icon

Je moja antikoncepcia príčinou migrén?

nikcusska
Včera o 18:20

Ahojte, užívam Maitalon už rok a štvrť a po roku užívania začalo peklo, prvá migréna v mojom živote a bolo to tak silné že som myslela že zomriem, ale ustála som to dostala som novalgin a 2 mesiace bol klud, 20.12 2025 to znova prislo, no uplne iná migréna, najskor bolesť hlavy neskor mi začalo brnieť ľavé líce a noha.. po tejto mojej poslednej migrene som si povedala že dost, je to mesiac od nej a ja mám dni kedy som okej, ale mám dni (skoro každý druhy) kedy ma síce nebolí hlava ale je mi všetko ostatne, kruti sa mi hlava tiká mi oko, úzkosti, povedala by som že depresívne myšlienky všetko dokopy, mal to niekto takto a bolo to tou antikoncepciou? Ostáva mi 7 tabletiek, s gynekologickou sme dohodnute že už nepokracujem, no ja sa bojim že mi tieto veci nezmiznú. Fakt žijem momentalne taký život o akom som ani nesnívala, skoro každý druhy den nic nevladzem robit len sa topim v depresiách že to už nikdy nebude lepsie. Nikdy som toto ešte nezazila takze preto to pripisujem tej antikoncepcii. Snáď to bude ňou🙏