icon

Je možné otehotnieť počas dojčenia bez menštruácie?

24. jún 2026

Ahojte je možnosť otehotnieť ak dojčim 2,5 mes bábätko cca každé 2 hod a aj v noci?
Menzes nemám..

Strana
z2
pr85
24. jún 2026
@anonym_8dc9cf

@pr85 Strasne😏 chudaci chlapi. Cisarsky rez sa moze ist schovat🙄

@anonym_8dc9cf Cisársky sa vykonáva v indikovaných prípadoch. Ak mozes porodit normálne, tak ti ho nevykonávaju. Vazektomia nikdy nie je potrebná. To už skôr podviazanie vaječníkov u žien môže byť teoreticky medicínsky indikované.

anjelicek26
25. jún 2026
@pr85

@anjelicek26 Prečo by sa mal muž dobrovoľne dať zmrzacit? Žiaden zákrok nepotrebuje. Sú aj iné (menej drastické) metódy.

@pr85 ano AJ MUZ moze byt ten, co takyto zakrok podstupi... prosim ktore ine menej drasticke metody si predstavujes? Len ti tak vyratam, ze mam dve mutacie zrazanlivosti krvi takze nemozem klasicku HAK, s nizko hormonalnej permanentne niekolko tyzdnove silne krvacanie az som skoncila na infuziach zeleza, cez teliesko som mala dva zapaly maternice a tehotenstvo (!). Hmmm ok ked nechcem saskovat s gelom a kondomami... co fakt nechcem... tak mi ostava sterilizacia... po dvoch laparkach, kyretoch, cisarskom... skvele sa dat rezat zas... ze zmrzaceny muz 🙄 5 porodov za mnou a on bude riesit 30 minutovy bezproblemovy zakrok, ktory na funkcnost nemal absolutne ziaden vplyv... ani neviem, ci si sa nad tymto vobec dopredu zamyslel, cim si niektore zeny musia prejst..

pr85
25. jún 2026
@anjelicek26

@pr85 ano AJ MUZ moze byt ten, co takyto zakrok podstupi... prosim ktore ine menej drasticke metody si predstavujes? Len ti tak vyratam, ze mam dve mutacie zrazanlivosti krvi takze nemozem klasicku HAK, s nizko hormonalnej permanentne niekolko tyzdnove silne krvacanie az som skoncila na infuziach zeleza, cez teliesko som mala dva zapaly maternice a tehotenstvo (!). Hmmm ok ked nechcem saskovat s gelom a kondomami... co fakt nechcem... tak mi ostava sterilizacia... po dvoch laparkach, kyretoch, cisarskom... skvele sa dat rezat zas... ze zmrzaceny muz 🙄 5 porodov za mnou a on bude riesit 30 minutovy bezproblemovy zakrok, ktory na funkcnost nemal absolutne ziaden vplyv... ani neviem, ci si sa nad tymto vobec dopredu zamyslel, cim si niektore zeny musia prejst..

@anjelicek26 A čo tak metódy PPR, ak nechcete kondómy? Nad tým ste nerozmýšľali. Žiadne hormóny ani potratove IUD, všetko 100% prirodzené.

anjelicek26
25. jún 2026
@pr85

@anjelicek26 A čo tak metódy PPR, ak nechcete kondómy? Nad tým ste nerozmýšľali. Žiadne hormóny ani potratove IUD, všetko 100% prirodzené.

@pr85 mame dieta zarobene dva dni pred MS... a sledovat ako ostriez po 40ke cyklus, ked ti uz ide perimenopauza... staci stres a vie sa mi ovulka aj tyzden posunut...

anonym_8dc9cf
25. jún 2026
@anjelicek26

@pr85 mame dieta zarobene dva dni pred MS... a sledovat ako ostriez po 40ke cyklus, ked ti uz ide perimenopauza... staci stres a vie sa mi ovulka aj tyzden posunut...

@anjelicek26 Jeho si nevsimaj, on je fanatik a katolibanista.

anonym_6540d0
25. jún 2026
@pr85

@pr85 a čo je prosím ťa také úžasné na PPR? Že vlastne najskôr ma žena 5-7 dni kramy čiže bez sexu, potom zas nemôže mať sex lebo začínajú plodné dni a spermie dokážu prežiť až 5-7 dni v tele. Super konečne prišla ovulácia a je vlastne žena v polke cyklu ten lepší prípad keďže sú ženy ktore mávajú ovulaciu aj na 20deň. Potom pride PMS vystúpi progesteron ktory prirodzene žene zníži chuť na sex a čo z toho mesiaca vlastne ma? Že si uzije 2-3x za celý mesiac? Nie ďakujem.. celu fanaticku cirkev by mali zakázať..

Strana
z2