icon

Je možné otehotnieť počas dojčenia bez menštruácie?

24. jún 2026

Ahojte je možnosť otehotnieť ak dojčim 2,5 mes bábätko cca každé 2 hod a aj v noci?
Menzes nemám..

Strana
z2
madliva
24. jún 2026

@anonym_autor samozrejme, že to je možné

anonym_9ddfa2
24. jún 2026

áno, je to možné, činnosť vaječníkov sa môže obnoviť. nástup plodnosti je možné sledovať na zmenách na krčku maternice a pozorovaním zmien na hliene. pozorovanie je potrebné robiť denne a zapisovať, viac info Creighton model fertility care system alebo symptotermálna metóda.

ivicatolic
24. jún 2026

@anonym_autor možné je všetko, môj otec má tak sestru....😁😁😁

anonym_8dc9cf
24. jún 2026

To este niekto veri tomu, ze dojcenie je antikoncepcia? Tak vela stastia🫥

lasona
24. jún 2026

Dojčenie nie je antikoncepcia. Je to možné.

anonym_199407
24. jún 2026

Samozrejme že možeš. Je jedno kedy a koľko dojčiš.
Trošku z vedomosti-menštruacii predchadza ovulacia 😉
Mam hneď niekoľko kamarátok ktoré do roka boli v porodnici. A veru jedna z nich bola tiež prekvapená že veď som ani ms nemala...

autor
24. jún 2026
@anonym_9ddfa2

áno, je to možné, činnosť vaječníkov sa môže obnoviť. nástup plodnosti je možné sledovať na zmenách na krčku maternice a pozorovaním zmien na hliene. pozorovanie je potrebné robiť denne a zapisovať, viac info Creighton model fertility care system alebo symptotermálna metóda.

@anonym_9ddfa2 sledovala som pred otehotnením hlien a teraz som ešte žiadny nemala skôr sucho..otehotnela som aj teraz chceme počas kojenia ale syn mal už 2r a mala som menzes .

guudy
24. jún 2026

@anonym_autor logicky menzes pride az po prebehnutej ovulacii. Takze otehotniet mozes bez menzesu. Moj muz ma takto sestru presne s rozdielom 1 rok. Svokre nestihla prist menzes po prvom porode. Good luck.

anonym_9fd7d2
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9ddfa2 sledovala som pred otehotnením hlien a teraz som ešte žiadny nemala skôr sucho..otehotnela som aj teraz chceme počas kojenia ale syn mal už 2r a mala som menzes .

@anonym_autor ja som dostala menzes vzdy tak 4 mesiace po porode napriek olnemu dojceniu, ovulacia teda bola cca 3,5 mesiaca od porodu. Rodila som 4x, iba raz z tych 4 porodov, som dostala po 6 mesiacoch.
Takze zavisi od toho, aky typ zeny si, sestra, aj sesternica dostali oooovela neskor. Tak ak si "sucha", tak plodnost asi este nenabehla, to uvidis casom. Telo sa potrebuje aj troska zregenerovat predsa.
Ja sa ale nechcem v tom moc rypat, to 2,5 mesiaca po porode chcete dalsie??? Ja cakam teda piate, ale odstupy mam vacsie, aj ten rozdiel medzi detmi 2 roky, co mam najmensi, je dost zahul 🫣.

autor
24. jún 2026
@anonym_9fd7d2

@anonym_autor ja som dostala menzes vzdy tak 4 mesiace po porode napriek olnemu dojceniu, ovulacia teda bola cca 3,5 mesiaca od porodu. Rodila som 4x, iba raz z tych 4 porodov, som dostala po 6 mesiacoch.
Takze zavisi od toho, aky typ zeny si, sestra, aj sesternica dostali oooovela neskor. Tak ak si "sucha", tak plodnost asi este nenabehla, to uvidis casom. Telo sa potrebuje aj troska zregenerovat predsa.
Ja sa ale nechcem v tom moc rypat, to 2,5 mesiaca po porode chcete dalsie??? Ja cakam teda piate, ale odstupy mam vacsie, aj ten rozdiel medzi detmi 2 roky, co mam najmensi, je dost zahul 🫣.

@anonym_9fd7d2 mala som trochu hlien tuším 1x ale nie ten natahovaci skôr trochu mliečneho ..
5te ja mám 3 aké už 40r tak už stačilo..

anonym_d21878
24. jún 2026

Ano mozes. Kojenie nie je antikoncepcia. A prva ovulacia ide vzdy skor, nez prva menstruacia, takze ak nechces otehotniet, je na mieste sa chranit.

anonym_9fd7d2
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9fd7d2 mala som trochu hlien tuším 1x ale nie ten natahovaci skôr trochu mliečneho ..
5te ja mám 3 aké už 40r tak už stačilo..

@anonym_autor ja Ti nerozumiem, v jednom kometari pises, ze chceme aj teraz, tak chces otehotniet, ci nie? 🙃.
Ja mam 43, ale ak mas 40 a si presvedcena, ze stacilo, tam sa chrante. Nespoliehaj sa, ze mas sucho, dojcis a bla, bla.

autor
24. jún 2026
@anonym_9fd7d2

@anonym_autor ja Ti nerozumiem, v jednom kometari pises, ze chceme aj teraz, tak chces otehotniet, ci nie? 🙃.
Ja mam 43, ale ak mas 40 a si presvedcena, ze stacilo, tam sa chrante. Nespoliehaj sa, ze mas sucho, dojcis a bla, bla.

@anonym_9fd7d2 jasné viem to..ale tak čo už..stalo sa..uvidím o mesiac ..
43 máš a si tehotná?

stellarstar
24. jún 2026

Samozrejme, naštuduj na nete

autor
24. jún 2026
@stellarstar

Samozrejme, naštuduj na nete

@stellarstar tak podľa berú je tam šanca len 2perc..

anonym_ab2d74
24. jún 2026

@anonym_autor tak sa prid na tu moju sancu 2 percenta pozriet v plnej krase - vola sa Kubo a ma 14r

autor
24. jún 2026
@anonym_ab2d74

@anonym_autor tak sa prid na tu moju sancu 2 percenta pozriet v plnej krase - vola sa Kubo a ma 14r

@anonym_ab2d74 tak asi si sa trafila..počas kojenia?

thereisabear
24. jún 2026
@anonym_9fd7d2

@anonym_9fd7d2 to malo byť asi "chcene", nie "chceme", na toto súčasné bábätko

anjelicek26
24. jún 2026

Vies sanca je hypoteticka vec, niekoho trafi aj 0,1% sanca a niekto ma udajne top zdravie vsetko tip top a neotehotnie roky... prva ovulacia je vzdy pred prvou menstruaciou... takze uvidite... ked uz deticky nechcete, muz nech ide na zakrok... moj bol tiez...

anonym_a60389
24. jún 2026
@anonym_autor

@stellarstar tak podľa berú je tam šanca len 2perc..

@anonym_autor hlúposť. Aké 2%? Internet netuší, či nemáš styk akurát keď ti príde ovulácia. Či máš po 40-ke a problémy s plodnosťou alebo máš 25 a si tip top zdravá. Žiadne 2% neexistujú. Ak sa trafíš do ovulácia tak je šanca vysoká a ak nemáš styk počas reálnych plodných dní tak je šanca nulová. Ako tu baby napísali, najprv musíš mať ovuláciu a neskôr príde menštruácia. Nespoliehaj sa na percentá ani hlien. Ak nechceš otehotnieť, tak sa chráň.

anonym_199407
24. jún 2026

Ja som prveho syna dojcila od polovice dalsieho tehotenstva. To uz mal 2,5 roka. Ms nabehla po roku od porodu.

anonym_ab2d74
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_ab2d74 tak asi si sa trafila..počas kojenia?

@anonym_autor jasne, trafila...dcera mala pol roka, takze dojcena skutocne kazde dve hodky... mam medzi nim a malou rok a pol...menzes som nemala vobec ziadny...ale tak ako malo byt tak mam....takze vobec sa nemozes spoliehat na nic

januska12323
24. jún 2026

Keď nechceš ďalšie dieťa treba sa chrániť a nespoliehať sa na vymyslené 2%.

anonym_ae58c7
24. jún 2026

@anonym_autor Áno, ja som tak otehotnela.

autor
24. jún 2026
@anonym_ae58c7

@anonym_autor Áno, ja som tak otehotnela.

@anonym_ae58c7 a ako často si kojila

autor
24. jún 2026
@anonym_ab2d74

@anonym_autor jasne, trafila...dcera mala pol roka, takze dojcena skutocne kazde dve hodky... mam medzi nim a malou rok a pol...menzes som nemala vobec ziadny...ale tak ako malo byt tak mam....takze vobec sa nemozes spoliehat na nic

@anonym_ab2d74 no to by malo byť do pol roka že neotehotnies ale jasné že to není istota

pr85
24. jún 2026
@anjelicek26

Vies sanca je hypoteticka vec, niekoho trafi aj 0,1% sanca a niekto ma udajne top zdravie vsetko tip top a neotehotnie roky... prva ovulacia je vzdy pred prvou menstruaciou... takze uvidite... ked uz deticky nechcete, muz nech ide na zakrok... moj bol tiez...

@anjelicek26 Prečo by sa mal muž dobrovoľne dať zmrzacit? Žiaden zákrok nepotrebuje. Sú aj iné (menej drastické) metódy.

anonym_8dc9cf
24. jún 2026
@pr85

@anjelicek26 Prečo by sa mal muž dobrovoľne dať zmrzacit? Žiaden zákrok nepotrebuje. Sú aj iné (menej drastické) metódy.

@pr85 Vies, oni ti ho pri tom zakroku neodstrihnu😏 Prekvapko, co?

pr85
24. jún 2026
@anonym_8dc9cf

@pr85 Vies, oni ti ho pri tom zakroku neodstrihnu😏 Prekvapko, co?

@anonym_8dc9cf Ani nie, to samozrejme viem. Len mužovi zmrzacia semenovody (odstrihnúť mu z nich a podviazu).

anonym_8dc9cf
24. jún 2026
@pr85

@anonym_8dc9cf Ani nie, to samozrejme viem. Len mužovi zmrzacia semenovody (odstrihnúť mu z nich a podviazu).

@pr85 Strasne😏 chudaci chlapi. Cisarsky rez sa moze ist schovat🙄

Strana
z2