icon

Kto by mal kupovať kondómy v manželstve?

Včera o 19:05

Mal by v manželstve kupovať kondómy muž (sám vie, aké mu sedia, atď.) alebo skôr žena?

Ako je to u vás?

Hanbí sa ich manžel/ manželka kupovať?

anonym_44f514
Včera o 19:06

Objednávame z netu

minenkaa
Včera o 19:11

@anonym_autor a prečo by zena v manželstve nemal vedieť ,aký prezervativ in obom vyhovuje
Prečo by sa dospelý človek mal hanbit, kupovať takuto vec
Kupovať ma ten čo je práve v obchode

crazy_cat_lady
Včera o 19:12

Nekupujeme, ale keby sme, tak ich objedname z netu..ak by sme ich kupovali v obchode, tak by bolo uplne jedno, kto z nas ich kupi...

anonym_19844c
Včera o 19:14

Chlap si zabezpecuje. Vie, ze ked nie su ani radovanky nebudu, tak sa snazi mat zasobu. Niekedy kupim aj ja. Ked si na nich spomeniem

kiki68
Včera o 19:25

Mame pravidelny odber cez amazon myslim. Cize raz za par tyzdnov nejake vacsie balenie. Neviem kolko je to kusov , ale vzdy mame min 20ks doma v zasobe ako plus.

autor
Včera o 19:25
@crazy_cat_lady

Nekupujeme, ale keby sme, tak ich objedname z netu..ak by sme ich kupovali v obchode, tak by bolo uplne jedno, kto z nas ich kupi...

@crazy_cat_lady A čo používate?

anonym_0d1c06
Včera o 19:26

Môj manžel si objednáva sám z netu z nejakých špeciálnych stránok. Vždy si to nejak nakombinuje ktoré chce vyskúšať.
Najväčšia "sranda" bola 3 m po pôrode, to si kúpil zásobu asi 120 ks a ja som len zhrozene pozerala na tie očakávania, lebo moja predstava pohodového večera bola mať asi tri hodiny neprerušeného spánku.
Ale stihli sme ich minúť pred exspiráciou :D

autor
Včera o 19:26
@kiki68

Mame pravidelny odber cez amazon myslim. Cize raz za par tyzdnov nejake vacsie balenie. Neviem kolko je to kusov , ale vzdy mame min 20ks doma v zasobe ako plus.

@kiki68 Objednáva ty alebo muž?

anonym_946f78
Včera o 19:29

Ja😄

crazy_cat_lady
Včera o 19:36
@anonym_autor

@crazy_cat_lady A čo používate?

@anonym_autor antikoncepciu

galganka
Včera o 19:36

Kúpte ich na spoločnom rodinnom nákupe, keď sa neviete dohodnúť. Aj tak každý viem, že máte niekedy sex. Aj vložky sa hanbíte kupovať?

belllinka
Včera o 19:42
@crazy_cat_lady

@anonym_autor antikoncepciu

@crazy_cat_lady A kondom snad nie je antikoncepcia?

anonym_649522
Včera o 19:42
@galganka

Kúpte ich na spoločnom rodinnom nákupe, keď sa neviete dohodnúť. Aj tak každý viem, že máte niekedy sex. Aj vložky sa hanbíte kupovať?

@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷‍♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám

anonym_2f83ef
Včera o 19:49
@anonym_649522

@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷‍♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám

@anonym_649522 Ani hajzlak nekupujes? Damy predsa neseru.

galganka
Včera o 19:52
@anonym_649522

@anonym_649522 majn got, a toaletný papier? Ešte zistia, že aj kakáš. 😂

crazy_cat_lady
Včera o 19:53
@belllinka

@crazy_cat_lady A kondom snad nie je antikoncepcia?

@belllinka je, ale pytala si sa co pouzivame..

galganka
Včera o 19:54
@anonym_649522

@anonym_649522 alebo také žiletky... Fuj, normálne ti chlpy rastú. Nepredstaviteľné. 😂😂 Hanbiť sa kúpiť kondómy... Ale hopsať na frajerovi sa našťastie nehanbíš. 👍🏼💪🏻

anonym_d9a869
Včera o 20:03
@anonym_649522

@anonym_649522 Nepochopim, ako sa dospely clovek moze hanbit kupit alkohol a cigarety(a to nefajcim a pijem len prilezitostne). Co je akoze na tom?

rozculena
Včera o 20:04

@anonym_autor kedy a kde bude článok?

anonym_c5333f
Včera o 20:08
@anonym_649522

Ked sa hanbis, vyuzi expres objednavku v dm. V
Kym sa tam dostavis,aj zabudnu co je v taske 😆
@anonym_649522

dahliaa
Včera o 20:14

Většinou jsem je kupovala já. Někdy manžel a někdy na společném nákupu. Nevidím důvod se stydět. Děláme to téměř všichni... 🤷🏼‍♀️ Stejně tak jako se nestydím kupovat lubrikant, tampony nebo toaleťák. Co si myslí prodavačka je mi úplně jedno. 🤷🏼‍♀️
A to jinak svůj intimní život nikdy a s nikým kromě manžela nerozebírám.

rozculena
Včera o 20:16
@dahliaa

Většinou jsem je kupovala já. Někdy manžel a někdy na společném nákupu. Nevidím důvod se stydět. Děláme to téměř všichni... 🤷🏼‍♀️ Stejně tak jako se nestydím kupovat lubrikant, tampony nebo toaleťák. Co si myslí prodavačka je mi úplně jedno. 🤷🏼‍♀️
A to jinak svůj intimní život nikdy a s nikým kromě manžela nerozebírám.

@dahliaa garantujem ti,že si žiadna nemyslí nič.Každá má iný problém,nie rozmýšľať nad nákupmi cudzích ľudí.Len automaticky blokuje.

dahliaa
Včera o 20:20
@rozculena

@dahliaa garantujem ti,že si žiadna nemyslí nič.Každá má iný problém,nie rozmýšľať nad nákupmi cudzích ľudí.Len automaticky blokuje.

@rozculena To si přesně myslím taky. Navíc těch kondomů nebo vložek co jí za den projde pod rukama....

anonym_dcd5b0
Včera o 20:34

@anonym_autor ešte kým sme neboli manželmi sme kupovali podľa toho kto chcel mať sex a aké chcel vyskúšať, lebo trh je plný hrejivych, chladivych, vrubkovanych, extra tenkých,hrubých, farebných, a prichutou hentakých onakych. 100 značiek, tak to bolo treba všetko vyskúšať. Potom neskôr sme začali kupovať na nete, lebo pri našej frekvencii to vychádzalo lacnejšie ako v kamenných obchodoch a sme sa dohadovali spolu že ktoré sme ešte nemali. V manželstve sme chceli dieťa, tam sme nepoužívali, ale po dvoch deťoch sa k nim tomu vrátime. Nemám problém kúpiť v dmke kondóm spolu s detskou výživou, tak ako manžel nemá problém kúpiť mi vložky či tampóny. Asi je to o tom ako sme boli vychovaní. Môže byť že puritanakejsia výchova bude mať vplyv na hanbu pri nákupe základných životných potrieb.

tilly
Včera o 21:10

V manželstve kondómy nepoužívame, ale nikdy by mi nenapadlo, že by som sa mala hanbiť ich kupovať.
Kupujem synom bežne.

anonym_923715
Včera o 21:28

@anonym_autor svokra

rachel36a
Včera o 21:32

@anonym_autor vždy kupoval ten kto bol v obchode...niekedy muz, niekedy ja...

anonym_74d8b9
Dnes o 02:39

Objednavame z netu. Ale minule nam dosli, tak sme sli do 101drogerie. Nikde sme ich nevedeli najst. Musela som sa spytat predavacky. 🤦‍♀️🤪🤣 Zaplatil ich manzel..🙂