Kto by mal kupovať kondómy v manželstve?
Mal by v manželstve kupovať kondómy muž (sám vie, aké mu sedia, atď.) alebo skôr žena?
Ako je to u vás?
Hanbí sa ich manžel/ manželka kupovať?
@anonym_autor a prečo by zena v manželstve nemal vedieť ,aký prezervativ in obom vyhovuje
Prečo by sa dospelý človek mal hanbit, kupovať takuto vec
Kupovať ma ten čo je práve v obchode
Nekupujeme, ale keby sme, tak ich objedname z netu..ak by sme ich kupovali v obchode, tak by bolo uplne jedno, kto z nas ich kupi...
Chlap si zabezpecuje. Vie, ze ked nie su ani radovanky nebudu, tak sa snazi mat zasobu. Niekedy kupim aj ja. Ked si na nich spomeniem
Mame pravidelny odber cez amazon myslim. Cize raz za par tyzdnov nejake vacsie balenie. Neviem kolko je to kusov , ale vzdy mame min 20ks doma v zasobe ako plus.
Nekupujeme, ale keby sme, tak ich objedname z netu..ak by sme ich kupovali v obchode, tak by bolo uplne jedno, kto z nas ich kupi...
@crazy_cat_lady A čo používate?
Môj manžel si objednáva sám z netu z nejakých špeciálnych stránok. Vždy si to nejak nakombinuje ktoré chce vyskúšať.
Najväčšia "sranda" bola 3 m po pôrode, to si kúpil zásobu asi 120 ks a ja som len zhrozene pozerala na tie očakávania, lebo moja predstava pohodového večera bola mať asi tri hodiny neprerušeného spánku.
Ale stihli sme ich minúť pred exspiráciou :D
Mame pravidelny odber cez amazon myslim. Cize raz za par tyzdnov nejake vacsie balenie. Neviem kolko je to kusov , ale vzdy mame min 20ks doma v zasobe ako plus.
@kiki68 Objednáva ty alebo muž?
Ja😄
Kúpte ich na spoločnom rodinnom nákupe, keď sa neviete dohodnúť. Aj tak každý viem, že máte niekedy sex. Aj vložky sa hanbíte kupovať?
Kúpte ich na spoločnom rodinnom nákupe, keď sa neviete dohodnúť. Aj tak každý viem, že máte niekedy sex. Aj vložky sa hanbíte kupovať?
@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám
@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám
@anonym_649522 Ani hajzlak nekupujes? Damy predsa neseru.
@anonym_649522 majn got, a toaletný papier? Ešte zistia, že aj kakáš. 😂
@crazy_cat_lady A kondom snad nie je antikoncepcia?
@belllinka je, ale pytala si sa co pouzivame..
@anonym_649522 alebo také žiletky... Fuj, normálne ti chlpy rastú. Nepredstaviteľné. 😂😂 Hanbiť sa kúpiť kondómy... Ale hopsať na frajerovi sa našťastie nehanbíš. 👍🏼💪🏻
@anonym_649522 Nepochopim, ako sa dospely clovek moze hanbit kupit alkohol a cigarety(a to nefajcim a pijem len prilezitostne). Co je akoze na tom?
Ked sa hanbis, vyuzi expres objednavku v dm. V
Kym sa tam dostavis,aj zabudnu co je v taske 😆
@anonym_649522
Většinou jsem je kupovala já. Někdy manžel a někdy na společném nákupu. Nevidím důvod se stydět. Děláme to téměř všichni... 🤷🏼♀️ Stejně tak jako se nestydím kupovat lubrikant, tampony nebo toaleťák. Co si myslí prodavačka je mi úplně jedno. 🤷🏼♀️
A to jinak svůj intimní život nikdy a s nikým kromě manžela nerozebírám.
Většinou jsem je kupovala já. Někdy manžel a někdy na společném nákupu. Nevidím důvod se stydět. Děláme to téměř všichni... 🤷🏼♀️ Stejně tak jako se nestydím kupovat lubrikant, tampony nebo toaleťák. Co si myslí prodavačka je mi úplně jedno. 🤷🏼♀️
A to jinak svůj intimní život nikdy a s nikým kromě manžela nerozebírám.
@dahliaa garantujem ti,že si žiadna nemyslí nič.Každá má iný problém,nie rozmýšľať nad nákupmi cudzích ľudí.Len automaticky blokuje.
@anonym_autor ešte kým sme neboli manželmi sme kupovali podľa toho kto chcel mať sex a aké chcel vyskúšať, lebo trh je plný hrejivych, chladivych, vrubkovanych, extra tenkých,hrubých, farebných, a prichutou hentakých onakych. 100 značiek, tak to bolo treba všetko vyskúšať. Potom neskôr sme začali kupovať na nete, lebo pri našej frekvencii to vychádzalo lacnejšie ako v kamenných obchodoch a sme sa dohadovali spolu že ktoré sme ešte nemali. V manželstve sme chceli dieťa, tam sme nepoužívali, ale po dvoch deťoch sa k nim tomu vrátime. Nemám problém kúpiť v dmke kondóm spolu s detskou výživou, tak ako manžel nemá problém kúpiť mi vložky či tampóny. Asi je to o tom ako sme boli vychovaní. Môže byť že puritanakejsia výchova bude mať vplyv na hanbu pri nákupe základných životných potrieb.
V manželstve kondómy nepoužívame, ale nikdy by mi nenapadlo, že by som sa mala hanbiť ich kupovať.
Kupujem synom bežne.
@anonym_autor svokra
@anonym_autor vždy kupoval ten kto bol v obchode...niekedy muz, niekedy ja...
Objednavame z netu. Ale minule nam dosli, tak sme sli do 101drogerie. Nikde sme ich nevedeli najst. Musela som sa spytat predavacky. 🤦♀️🤪🤣 Zaplatil ich manzel..🙂

Objednávame z netu