icon

Kde výhodne kupovať kondómy online?

9. apr 2024

Ahojte,

prosím vážna téma, žiaden výmysel. Kde kupujete kondómy? Myslím tak, aby sa to aj finančne oplatilo. Mne doteraz nikdy nenapadlo kupovať kondómy niekde na nete. Vždy som ich kupovala v drogérii, alebo v supermarkete, kde som práve bola na nákupe, Durex väčšie balenie od 12-16€ podľa druhu, obchodu, alebo akcie. No ale veď je ich tam len 12 ks a to sa celkom rýchlo minie a dostalo sa ku mne, že existujú aj 50 ks balenia, tak som googlila 😁 a našlo mi stránky priamo na predaj kondómov za fakt super ceny, 50 ks napr.26€, čo je naozaj omnoho výhodnejšie, až som začala pochybovať, či to nemôžu byť nejaké fejky alebo či neprídu mesiac pred koncom záruky 😂 Dá sa spoľahnúť na tieto eshopy? Máte niekto reálnu skúsenosť?

Ďakujem za odpovede k veci.

Strana
z3
chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
10. apr 2024

@chodec15 gratulujem, takze nadalej drzis celibat alebo ako to mam chapat? Ja mam dve chcene deti a staci mi to, ale sexu sa vzdat nemienim.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
10. apr 2024

@chodec15 cize dalsia odpoved k teme, dakujem 🙄

chodec15
Odpoveď bola odstránená
luliu
10. apr 2024

@egonsk a existuje aj vazektomia, netreba hormóny 😉

egonsk
10. apr 2024

@luliu ved ja to nikomu nebranim, tiez nechapem preco to autorka svojmu muzovi neodporucila, aby nemuseli sprcky kupovat 😁 alebo ona antiku papat ci teliesko si davat 😉 Ved deti uz ma, dalsie nechce a keby chcela, tak niektora tu pisala, ze su nejake vratne sposoby vraj (asi ma s tym dotycna osobnu skusenost podlozenu facebookovymi expertami), tak by mala svoj problem lahko porieseny 🤣

autor
10. apr 2024

@chodec15
@egonsk
Pani, ja neviem, kde ste vy odpovedali na otazku, ktora je aj v nazve temy: KDE KUPUJETE KONDOMY? 🤷 A co ste nepochopili na vete: DAKUJEM ZA ODPOVEDE K VECI.

Ak nepouzivate kondomy, tak ich ani nekupujete a teda nemate ako odpovedat na moju otazku, cize sa nevyjadrujte. Ze existuju aj ine sposoby ochrany, ja samozrejme viem. Som dospela zena s milujucim partnerom a bohatym sexualnym zivotom, nepotrebujem vase ponaucenia. Ja rozumiem, ze si asi myslite, ze vy jedini mate patent na to, ako sa spravne sexuje 😁 ale ak mate trosku zdraveho rozumu, skuste pochopit, ze toto je velmi si subjektivna vec a ze nie kazdemu to vyhovuje tak ako vam. A jednu vec sa naucte, ak nemate co povedat, mlcte, urobite lepsie 😘

taksomtu
10. apr 2024

@autorka nemáš za čo 🙂 Keďže tu okrem iného teda bola spochybnená aj kvalita týchto kondómov zakúpených cez net, tak k tomu uvediem len toľko, že my na nich fungujeme už asi desať rokov (intenzívne tak z hľadiska frekvencie a dajme tomu aj z hľadiska akcie, nech si internetoví uchyláci prídu na svoje 🙂) a žiadne neplánované počatie sa neudialo, samozrejme, ako si sama napísala a normálny človek chápe, žiadna metóda nie je stopercentná, ale moja doterajšia, pomerne dlhodobá skúsenosť je taká, že žiaden problém.

egonsk
11. apr 2024

krasa internetovej diskusie spociva v tom, ze odpoved nikdy nedostanes iba uzko specifikovanu voci otazke, ale moze byt aj obsiahla, nepriama, podnecujuca a proste roznoroda. Ak chces byt striktnou moderatorkou v dobe rozrastajucej liberalnej demokracie, ohlas sa u sudruha Zincicu, mozno ti to umozni. 😁🤣

Strana
z3