Rôzne výsledky tehotenských testov: Čo to znamená?
Ahojte, včera som si robila tehotensky test (baby top) a ten mi vyšiel pozitívny uplne viditeľne. Dnes ráno som si spravila ďalší (Pepino) a tam proste len slabý naznak čiarky. Môže to byť len náhoda alebo moze ist o biochemicke tehotenstvo? Myslim si že by mala byť aspoň trošku ta čiarka tmavšia na tom pepino teste. Určite ešte skusim spraviť test aj zajtra. Ďakujem za odpovede
@barbsl86 zbytočne testovať rôznymi testami, maju iné farbivo, alebo jeden z nich ukazuje zle, kup si test jednej značky a tým testuj
@anonym_abb8bc Ale tak akože aj pri predoslych tehotenstvach som mavala rôzne testy a toto sa mi teda nikdy nestalo že až takyto rozdiel by bol, ze tu čiarku skoro nevidno a to mi ms mešká už 3tí deň
Každý test je inak citlivý. Oba sú pozitívne
@weruska1311 ale že by bol až takyto rozdiel? Vobec nemam skusenosť s takymto niečim. Vždy som mávala tie testy aspoň s podobne silnym zafarbenim.
@weruska1311 ale že by bol až takyto rozdiel? Vobec nemam skusenosť s takymto niečim. Vždy som mávala tie testy aspoň s podobne silnym zafarbenim.
@barbsl86 ja som si pri každom tehotenstve robila len jeden test, ale myslím, že je to v pohode

@barbsl86 zbytočne testovať rôznymi testami, maju iné farbivo, alebo jeden z nich ukazuje zle, kup si test jednej značky a tým testuj