icon

Manžel trvá na používaní kondómu. Súhlasiť alebo nie?

Včera o 19:44

Máme už počet detí, ktoré sme chceli. Plánujem užívať hormonálnu antikoncepciu, ale muž je proti a trvá na kondóme. Súhlasili by ste s tým alebo by ste išli do hormonálky?

Strana
z4
oblecenie99
Dnes o 07:41
@anonym_0e6cbf

@oblecenie99 koľko chlapov odmieta kondóm, HAK má rôzne vedľajšie účinky, ale o tých zrejme nevieš a ano je to pekné, že manžel nechce aby do seba pchala chémiu. Ty by si ale zmenila názor keby manžel trval na jej užívaní HAK, lebo si kondóm ani bohovi nedá. Vtedy by to bol hajzel a sebec a písalo by sa tu ako si ma ten kondóm dat a žena do seba nesmie pchať chémiu, že 🙂 vždy ten chlap bude hajzel aj keby sa dal vykastrovat

@anonym_0e6cbf Stále v tom nič pekné nevidím. Ak by nechcel použiť kondóm, a trval by na HAK, pričom ona to odmieta, bol by hajzel, lebo ide o to isté: o svojom tele rozhoduje autorka, a nie jej muž.

kristina2412
Dnes o 07:44

Povedzme si nieje kondóm ako kondóm. Doba pokročila aj v tomto smere. Treba objednať z e-shopov a nie sa fixovať len na Durex z dmky. Napríklad značka Sagami vyrába ultra tenké kondómy...

sova7
Dnes o 07:55
@thirstymonk

@sova7 Do zárodku sa duša "nasťahuje" hneď pri vzniku novej DNA.

@thirstymonk a to so videl počul či si to myslíš?

anonym_a7d895
Dnes o 08:03

@anonym_autor urcite by som si do tela nedavala hormony 🫣 uz nikdy v živote.. čiže kondom to istí... už keď chceš antiku daj si teliesko

minenkaa
Dnes o 08:11
@thirstymonk

@minenkaa Ako som písal už stokrát, podstatné je, či sa zabráni oplodneniu - to je menšie morálne zlo, alebo či sa zabije zárodok - čo je väčšie morálne zlo, napr. vnutromaternicove teliesko a tak je väčšie zlo ako vazektomia.

@thirstymonk ak sa smiem opýtať,,koľko máš rokov

anonym_839647
Dnes o 08:51
@minenkaa

@thirstymonk ak sa smiem opýtať,,koľko máš rokov

@minenkaa pri katolikoch a plochizemcoch je to jedno kolko maju rokov. Mentalne nastavenie maju max.16.-18. storocie.

minenkaa
Dnes o 08:57
@anonym_839647

@minenkaa pri katolikoch a plochizemcoch je to jedno kolko maju rokov. Mentalne nastavenie maju max.16.-18. storocie.

@anonym_839647 mne zas in príde ako keby mal 80,podľa znalosti ,napr tu o antikoncepcii

anonym_839647
Dnes o 09:26
@minenkaa

@anonym_839647 mne zas in príde ako keby mal 80,podľa znalosti ,napr tu o antikoncepcii

@minenkaa tá kombinácia čo som vysšie opísala, je veľmi nebezpečná, hlavne v dnešnej dobe.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_45f8e1
Dnes o 10:08

@anonym_autor hnus, brať do seba antikoncepciu, lieky, hormóny, keď môžeš mať kondóm. Nerozumiem tomu, radšej do seba pchať svinstvo? Ja.by som ATK nebrala, ani keby ma muž prosil, radšej s ním nebudem mať sex, keď nechce kondóm.

anonym_254b60
Dnes o 10:11
@anonym_912649

@anonym_autor čo znižuje rakovinu? Antikoncepcia? Práveže naopak, dlhodobé branie antikoncepcie môže spôsobiť rakovinu v prsníkoch. Sa opýtaj lekárky, keď pôjdeš preventívne na mamografiu alebo na sono prsníkov

@anonym_912649 a zníženie rizika rakoviny vaječníkov, endometria, hrubého čreva a rekta ? To už nepasuje do tvojej predstavy fuj fuj HAK že?

anonym_45f8e1
Dnes o 10:14
@anonym_autor

@thirstymonk Ale hormonálna antikoncepcia je omnoho pohodlnejšia ako prerušovať styk s kondómom. A vraj znižuje aj riziko rakoviny. S tým kondómom toho veľa necítim. A muž antiku (vraj zo zdravotných dôvodov) odmieta, zvykol si na kondóm a nemá s ním problém. Čo mám robiť, keď ho neviem dokopat do vazektomie, ktorú odmieta?

@anonym_autor vraj znižuje riziko rakoviny?? 🤣Keby znižovalo riziko rakoviny, tak by ju už dávno všetky ženy brali. Bohužiaľ rakoviny je stále viac a viac a antikoncepcia sa predpisuje a.predpisuje. Asi niekde nastala chyba🤦 žeby farma biznis?

doriiis
Dnes o 10:16

Daj si tu antikoncepciu a postav ho pred hotovú vec. O to sa neboj, že nebude chcieť sexovať.
A myslím, že po pár koleckach bez kondómu už nebude chcieť ani on kondóm.

minenkaa
Dnes o 10:17
@anonym_45f8e1

@anonym_autor vraj znižuje riziko rakoviny?? 🤣Keby znižovalo riziko rakoviny, tak by ju už dávno všetky ženy brali. Bohužiaľ rakoviny je stále viac a viac a antikoncepcia sa predpisuje a.predpisuje. Asi niekde nastala chyba🤦 žeby farma biznis?

@anonym_45f8e1 a u mužov?

anonym_45f8e1
Dnes o 10:18
@doriiis

Daj si tu antikoncepciu a postav ho pred hotovú vec. O to sa neboj, že nebude chcieť sexovať.
A myslím, že po pár koleckach bez kondómu už nebude chcieť ani on kondóm.

@doriiis správne, daj si, niekto ten farma biznis musí točiť, tak prečo nie ty? 👍

doriiis
Dnes o 10:21
@anonym_45f8e1

@doriiis správne, daj si, niekto ten farma biznis musí točiť, tak prečo nie ty? 👍

@anonym_45f8e1 .... 🙄.napríklad mojich 3,33 € na mesiac za antiku ich vytrhne z biedy. 😄

doriiis
Dnes o 10:25
@anonym_45f8e1

@anonym_45f8e1 ... A tak snáď si nikdy nedáš ani tabletku proti bolesti, vitamíny, anestéziu, lokálnu anesteziu u zubára napríklad, Paralen, atď.
Nie si vôbec zaockovana a žujes bylinky.

anonym_45f8e1
Dnes o 10:27
@doriiis

@anonym_45f8e1 .... 🙄.napríklad mojich 3,33 € na mesiac za antiku ich vytrhne z biedy. 😄

@doriiis určite, pozri, koľko doplatí poisťovňa, vynásob si to 12 mesiacmi za rok, čo to zereš a pripočítaj k tomu státisíce sprostých žien, čo to do seba pchajú a budeš mať milionový vynos v prospech farma spoločnosti len za jeden rok a len pre Slovensko po odpočítaní výrobných a dopravných nákladov. Asi nie si moc matematicky zdatná, že? Babka k babce, budú krpce, že?

doriiis
Dnes o 10:30
@anonym_45f8e1

@doriiis určite, pozri, koľko doplatí poisťovňa, vynásob si to 12 mesiacmi za rok, čo to zereš a pripočítaj k tomu státisíce sprostých žien, čo to do seba pchajú a budeš mať milionový vynos v prospech farma spoločnosti len za jeden rok a len pre Slovensko po odpočítaní výrobných a dopravných nákladov. Asi nie si moc matematicky zdatná, že? Babka k babce, budú krpce, že?

@anonym_45f8e1 .. ja nič nezerem. 🙄 Ty morálna bojovníčka. Tak pekný deň.

anonym_45f8e1
Dnes o 10:32
@doriiis

@anonym_45f8e1 ... A tak snáď si nikdy nedáš ani tabletku proti bolesti, vitamíny, anestéziu, lokálnu anesteziu u zubára napríklad, Paralen, atď.
Nie si vôbec zaockovana a žujes bylinky.

@doriiis dám si a rada, keď mi treba a idem skapať od kašľa, alebo bolesti. Ale ATK nepotrebujem k životu. Vieš? Vymysleli KONDOMY. Chvála Pánu nu Bohu. Ale tak, ja som rada, že sú ženy, čo si to dajú, pracujem v lekárni a poteším sa na odmenách 4x ročne, keď sa zadarí obrat. Takže, žienky, kupujte, kupujte, čím viac, tým lepšie.

doriiis
Dnes o 10:35
@anonym_45f8e1

@doriiis dám si a rada, keď mi treba a idem skapať od kašľa, alebo bolesti. Ale ATK nepotrebujem k životu. Vieš? Vymysleli KONDOMY. Chvála Pánu nu Bohu. Ale tak, ja som rada, že sú ženy, čo si to dajú, pracujem v lekárni a poteším sa na odmenách 4x ročne, keď sa zadarí obrat. Takže, žienky, kupujte, kupujte, čím viac, tým lepšie.

@anonym_45f8e1 ... No vidíš . A niektorým z nás antikoncepcia vyriešila problémy, ktoré iné ženy prežívajú každý mesiac. 🤷🏻‍♀️

anonym_839647
Dnes o 10:39
@anonym_45f8e1

@anonym_45f8e1 dalsi plochozemec?

doriiis
Dnes o 10:41
@anonym_45f8e1

@anonym_45f8e1 ... A mimochodom. Nevyberám si antikoncepciu každý mesiac, poisťovňa nič neprepláca a mám to za 200 € na päť rokov minimálne. Mám teliesko. Takže ty matematicky zdatná to snáď dokážeš vyrátať. 😊
Ty ju nepotrebuj.Ja zas nepotrebujem k životu kondómy,vložky,tampóny,bolesti,nadúvanie,nepravidelný cyklus,zrazeniny,pretecenia,hnačky,migrény,atď.

anonym_45f8e1
Dnes o 10:45
@doriiis

@anonym_45f8e1 ... No vidíš . A niektorým z nás antikoncepcia vyriešila problémy, ktoré iné ženy prežívajú každý mesiac. 🤷🏻‍♀️

@doriiis ja som rada, že si objavila spôsob, ako vyriešiť prirodzené nastavenie ženy vo svoj prospech prostredníctvom antikoncepcie. 🤣Tvoje telo ti raz výdatne poďakuje.

doriiis
Dnes o 10:47
@anonym_45f8e1

@doriiis ja som rada, že si objavila spôsob, ako vyriešiť prirodzené nastavenie ženy vo svoj prospech prostredníctvom antikoncepcie. 🤣Tvoje telo ti raz výdatne poďakuje.

@anonym_45f8e1 ... No ešteže ty vieš všetko. Nemá zmysel ďalej s tebou debatovať. Pekný, slnečný den

Strana
z4