Máte skúsenosti s antikoncepciou KarHla pri bolestivej menštruácii
Ahojte,
Nedávno mi bola predpísaná HAK KarHla kvôli extrémne bolestivej menštruácií. Na priblíženie situácie, vždy som mala veľmi silnú a nepravidelnú menštruáciu, spojenú s hnačkami, vracaním, slabote a nezaberali mi žiadne bežne dostupné lieky, iba Flector niekoľko krát denne na to aby som vôbec vládala ako tak fungovať. Samozrejme, pri bežných prehliadkach u gynekologičky mi nebol zistený žiadny problém, iba brať lieky a vydržať. Pri poslednej menštruacií som však odpadla od bolesti, nevedela som ani vstať zo zeme, necítila si ruky, nohy, a bolesť neprestala ani na sekundu, nepomohol flector až injekcie od bolesti. Po opätovnej návšteve Dr mi bola predpísaná antikoncepcia KarHla, žiadne iné riešenie. HAK som sa vyhýbala kvôli tomu že som v minulosti už skúšala viacero druhov no žiaden mi doteraz nesadol - mala som bolesti počas celého cyklu, nie iba pri menstruacii tak som zakaždým prestala brať. Po tejto poslednej skúsenosti som sa rozhodla dať HAK ešte jednu šancu, no bojím sa že budem mať rovnaké problémy ako pri predošlých skúsenostiach. Máte niekto prosím skúsenosti s touto HAK? Prípadne aké ine formy by mi mohli pomôcť pri týchto problémoch?
Ďakujem

kazda HAK posobi tak, ze menstruacia je slabsia, bolesti minimalne. ale treba ju uzivat 3-6 mesiacov, aby sa telo s nou zzilo. cize vy ked ste ju v minulosti vysadili po mesiaci, to ste spravili chybu. skuste vydrzat a po par mesiacoch by sa malo telo spamatat.