Menštruácia počas užívania antikoncepcie Zlynda
Ahojte.
Mala som menštruáciu 2 týždne dozadu. Aktuálne mám 12ty deň užívania antikoncepcie Zlynda. Prišiel mi znova, plnohodnotný silný menzes.
Stalo sa mi to prvý krat. Máte s niečim podobným skúsenosti?
@veronika2316 beriem ju už rok a vždy bolo všetko úplne ok, preto nerozumiem
zaujímavé, ja mám 52 rokov, beriem zlyndu rok a pol a menzes nemám vôbec iba prvý mesiac od začatia užívania som mala slabé 2 dňové špinenie.
Ja mam zlyndu už pol roka a krvacam od vidím do nevidím.... čiže stále ( zastaví mi to injekcia na par dni a zas mam)
Zlynda je jednozlozkova, ja ked som brala jednozlozkovu tak som krvacala kadejako. Na pravidelny cyklus je lepsia dvojzlozkova
@predajlm ty uz mas vek aj na menopauzu, preto nozno uz nekrvacas
Ja som donedávna užívala jednozložkovú Desirett, vyše 2 rokov. Občas som mala špinenie a doktorka mi povedala, že ak to neprestane predpise mi Zlyndu, ktorá obsahuje o niečo viac hormónu a malo by to pomôcť. Dúfam, že pomôže. Krvácať silno by si ale nemala. Nemohla ti prasknúť nejaká cieva? Mne sa to občas stáva keď dvíham ťažké veci. A čo znamená silný menzes? Aká intenzita? Ja keď som mávala silný menzes, nemohla som z domu von.
Pri cisto gestagenovej antikoncepcii su taketo nepravidelnosti caste. Ja som teraz, po polroku, vysadila Azaliu. Ja som na nej casto krvacala, spinila. Jeden mesiac 3 tyzdne, potom 5tyzdnov, a nakoniec zase tri....bolo to hrozne. Vysadila som
@1fifinka1 bola som po mediaoch cvičiť a celkom som si naložila, to budem úprimná. Pár hodín na to menštruačné kŕče a ráno už krvácanie. Žeby?
No mne hovorila lekárka, že áno, že pri námahe v takomto vyššom veku stačí ťuk a môže prasknúť cievka. Nevravím, že z toho to mas určite, ale ja keď sa v práci námaham, hlavne keď dvíham ťažké veci tak áno, mam krvácanie.
Alebo mi ešte napadlo, ja som krvácala keď mi pred rokom zistila polyp na krčku. Záleží, kedy si bola na prehliadke a ci máš všetko ok v tomto smere.
Baby ostali niekomu blistre Zlynda ktoré by mi mohol posunúť ďalej?

Ako dlho berieš tu antikoncepciu? Užívaš správne? Možno ti treba inú druh