icon

Môžem byť tehotmá po užití Apregu?

miska2121
Dnes o 13:12

Ahojte, v diskusii predtým som uvidela čo sa stalo,no zhrniem to znovu. 6.8. menzes(5dni trvajuci),15.8. nechránený styk,kde sa priateľ NEUROBIL do mňa. O deň na to som si kupila apreg a užila ho. cyklus mám cca 30-32 dňový a začalo mi spinenie po apregu. Je možnosť tehotenstva po ňom a dáke vaše skúsenosti s týmto liekom?

yellowunicorn
Dnes o 13:22

@miska2121 a otehotnieť chceš zo vzduchu? Alebo ťa opelí včielka?

anonym_62cd8a
Dnes o 13:28

Si si mohla aspon nieco o tom apregu precitat. Ze Ti krasne a este na dlho moze rozhodit cyklus. Spinenie, nepravidelnost, vsetko.

miska2121
autor
Dnes o 13:33
@yellowunicorn

@miska2121 a otehotnieť chceš zo vzduchu? Alebo ťa opelí včielka?

@yellowunicorn existujú kvapôčky lasky napríklad aj

miska2121
autor
Dnes o 13:34
@anonym_62cd8a

Si si mohla aspon nieco o tom apregu precitat. Ze Ti krasne a este na dlho moze rozhodit cyklus. Spinenie, nepravidelnost, vsetko.

@anonym_62cd8a ja som si čítala,len ma zaujímajú skúsenosti aj zien na tomto fóre

2691
Dnes o 14:02

@miska2121 nemala by si byť tehotna

danielad9
Dnes o 15:36
@miska2121

@anonym_62cd8a ja som si čítala,len ma zaujímajú skúsenosti aj zien na tomto fóre

@miska2121 Každé telo je iné, čiže to musíš zistiť sama na sebe. Šanca na otehotnenie je ale nie veľká, navyše ak sa neurobil tak asi by som sa nebála.

kitycat
Dnes o 15:46

Mna fascinuje zas a znova, ze vies o kvapockach lasky, kedy si to dostala naposledy aj ako uzit tabletku "po"... ale chran Boh dat si kondom alebo antiku 🤌

anonym_bb939d
Dnes o 15:46

@miska2121 … a teraz si polož otázku, či ti to zato stálo? Asi nie, však? Lebo tie vnútorné a podvedomé stresy sú na riť 👀 tehotná nebudeš, rozhodilo ti to cyklus.

yellowunicorn
Dnes o 15:51
@miska2121

@yellowunicorn existujú kvapôčky lasky napríklad aj

@miska2121 😂 stálo ti to za to?

miska2121
autor
Dnes o 15:58
@kitycat

Mna fascinuje zas a znova, ze vies o kvapockach lasky, kedy si to dostala naposledy aj ako uzit tabletku "po"... ale chran Boh dat si kondom alebo antiku 🤌

@kitycat ochranu používame vždy,no teraz sme nemali a dostali sme chuť... je pravda,že sme to nemali vôbec robiť bez ochrany🤦🏻‍♀️ a antiku nemôžem,kvôli zdravotnym problémom