Môžem byť tehotmá po užití Apregu?
Ahojte, v diskusii predtým som uvidela čo sa stalo,no zhrniem to znovu. 6.8. menzes(5dni trvajuci),15.8. nechránený styk,kde sa priateľ NEUROBIL do mňa. O deň na to som si kupila apreg a užila ho. cyklus mám cca 30-32 dňový a začalo mi spinenie po apregu. Je možnosť tehotenstva po ňom a dáke vaše skúsenosti s týmto liekom?
Si si mohla aspon nieco o tom apregu precitat. Ze Ti krasne a este na dlho moze rozhodit cyklus. Spinenie, nepravidelnost, vsetko.
@miska2121 a otehotnieť chceš zo vzduchu? Alebo ťa opelí včielka?
@yellowunicorn existujú kvapôčky lasky napríklad aj
Si si mohla aspon nieco o tom apregu precitat. Ze Ti krasne a este na dlho moze rozhodit cyklus. Spinenie, nepravidelnost, vsetko.
@anonym_62cd8a ja som si čítala,len ma zaujímajú skúsenosti aj zien na tomto fóre
Mna fascinuje zas a znova, ze vies o kvapockach lasky, kedy si to dostala naposledy aj ako uzit tabletku "po"... ale chran Boh dat si kondom alebo antiku 🤌
@miska2121 … a teraz si polož otázku, či ti to zato stálo? Asi nie, však? Lebo tie vnútorné a podvedomé stresy sú na riť 👀 tehotná nebudeš, rozhodilo ti to cyklus.
Mna fascinuje zas a znova, ze vies o kvapockach lasky, kedy si to dostala naposledy aj ako uzit tabletku "po"... ale chran Boh dat si kondom alebo antiku 🤌
@kitycat ochranu používame vždy,no teraz sme nemali a dostali sme chuť... je pravda,že sme to nemali vôbec robiť bez ochrany🤦🏻♀️ a antiku nemôžem,kvôli zdravotnym problémom

@miska2121 a otehotnieť chceš zo vzduchu? Alebo ťa opelí včielka?