Môžem byť tehotná po nechránenom styku?
ahojte,dnes som mala nechránený styk s priateľom,stihol vytiahnut pred urobenim. toto je piaty deň po menzese,ktorý mi začal 6.8. cykly zvyknem mávať cca 31 dňové a trvajúce 5-6 dní. nechcem žiadnu tabletku po/antiku,pretože mi to veľmi narušilo menzes(mala som raz 36 dňový cyklus)
Áno môžeš
mala pravdepodobnost, zavisi od jeho (ne) sikovnosti
mala pravdepodobnost, zavisi od jeho (ne) sikovnosti
@miska2121 predpoklad malý, ale je to možné. vystihol to
@anonym_ff43f2
Ja som minuly rok takto otehotnela. Pohl.styk bol cca 3 dni po nemzese. Cize ovulacia sa mi riadne posunula, pretoze som zvykla mavat az na 18-19 den cyklu
Ja som minuly rok takto otehotnela. Pohl.styk bol cca 3 dni po nemzese. Cize ovulacia sa mi riadne posunula, pretoze som zvykla mavat az na 18-19 den cyklu
@anonym_ff0559 fuha toto mi riadne nahnalo strach...mám žiaľ "iba" 17 a toto si nemôžem dovoliť
@anonym_ff0559 fuha toto mi riadne nahnalo strach...mám žiaľ "iba" 17 a toto si nemôžem dovoliť
@miska2121 môžeš veru, kondóm radšej pouzivaj,ak nič iné a ak už nieje niečo na ceste
Držím palce
Môj muž tiež vytiahol pred 18 rokmi,ale podľa všetkého nie včas , bo výsledok študuje na bilingválnom gymku
Ked si nemozes dovolit byt tehotna, tak nesexuj bez gumy. Pouzivaj antiku a nemusis pri kazdom sexe takto stresovat. A ano, mozee otehotniet
A plus, asi je lepsie vziat tabletku po, ktora ti moze rozhodit cyklus, ako byt tehotna
Áno, môžeš otehotnieť. Ak si nemôžeš dovoliť otehotnieť, tak potom radšej nesexuj, pretože žiadna antikoncepcia nie je 100%, najmä nie pri nezodpovednom postoji...
Mas 17 a uz niekedy si mala tabletku po, ked ti rozhadzala cyklus? A teraz zas rovnaky problem? Dievca, dievca, vazne sa nad sebou zamysli...
Mas 17 a uz niekedy si mala tabletku po, ked ti rozhadzala cyklus? A teraz zas rovnaky problem? Dievca, dievca, vazne sa nad sebou zamysli...
@anonym_5naozaj sa mám sa zamyslieť keď prvýkrát ma moj ex znásilnil a preto som užila po?

Vzdy je sanca ze mozes byt tehotna, ak sa normalne nechranic. A ak nechces byt tehotna, je velmi kratkozrake ist stylom "stihol vytiahnut". Takych deti uz poznam kopu 😉