Môžem byť tehotná, keď užívam HAK?
@anjelicek26 no ja mam kruzok lenze pocas sexu mi vyklzol kruzok a urobil sa do mna
Tak ako vždy je to 50 na 50... To je tak ako keď sa niekto snaží roky o dieťa a nemá ho ako keď niekto ho ma na prvý šup! Hneď keď si zistila ze ti vyliezol krúžok tak si si mala poradiť tabletku po alebo tvoj partner ti ju mohol kúpiť.. Alebo zajdi k lekárovi
@mamanadruhuu v pohode o tbl nejde ale keby ze by som bola v tom bola by som stastna ale moj gyn ma dov a su to len dva dni od sexu ale boli ma brucho
@dijka123 alebo si prečítať návod k tvojej antikoncepcii
Napr vaginálny krúžok Nuvaring môže byť mimo Max 3h aby sa neznížila ochrana....hormóny sa z neho uvoľňujú priebežne, a keďže chráni aj počas 7 daňovej pauzy tak to naozaj nefunguje tak že "minútu" po jeho vybratí nie si nijako chránená.
@dijka123 este kolku diskusiu o tom zalozis?
Omg. Precitaj si, ako funguje kruzok 🤦🤦
Btw naco chces ist gynekologovi 2 dni po sexe?? Vies vobec ako funguje zenske telo?
@veronikaszabova predstav si ze ano viem a ku lekarovi nejdem to az potom a viem ako funguje kruzok predstav si to
@dijka123 tak ked vies, ako funguje, tak snad chapes, ze si NEOTEHOTNELA
@veronikaszabova ano chapem aj ked sa stava obcas ze otehotneju aj pocas pouzivania hak ale to je jedno neboj sa chapem tomu
@veronikaszabova lenže ona nevie, čo chce. Jeden týždeň chce otehotnieť, druhý tu rieši antikoncepciu, pred pár dňami uzavrela diskusiu príspevkom, že bude asi lepšie s mužom, ktorý ju nemá za nič, ponižuje ju a sex s ňou má len občas, druhé dieťa neplánovať, dnes by bola šťastná, keby bola v tom....
@dijka123 samozrejme...Nakoľko už teraz som v 29tt...🤷🏼♀️ Neplánovala som vôbec už.Dozvedela som sa to v 23tt.To tak,že som vôbec nepriniesla, žiadne potiaze,vôbec nič.Menzes som mala ako vždy,buď alebo.A to som bola viackrát u môjho gynekológa,dal mi vyvolávacku ako vždy,že som v poriadku.Keby aspoň vyšetril.Ale teraz je už jedno,čakám na drobca,nech je v poriadku 😉Ja už viac HAK nedôverujem.

Tak mozne je vsetko, aj ked je to vysoko nepravdepodobne - ak si nebola chora, nebrala lieky, nemala crevnu chripku, nezabudla alebo nezmeskala terminovo nejaku s tabletiek... ak mas podozrenie, sprav si test. Ja mam doma take 15 rocne 😂