Môžem vylúčiť tehotenstvo pri užívaní antikoncepcie?
Beriem HAK a dávame si pozor aby do mna priateľ neejakuloval
menstruacia prišla na čas
dneska mám posledný den menštruácie
pohlavný styk som mala pred 18timi dňami
Test dneska negatívny
Mozem vylúčiť tehotenstvo?
Fakt ta otazka? Na zaklade coho si si robila test?
@veronikaszabova necítila som sa dobre nechuť do jedla veľa spánku ..únava..alebo to treba pripisovať chorobe ..vylúčiť to chcem..
@veronikaszabova užívala ste HAK a išli ste s partnerom cely sa na plno a nemli ste nikdy žiadny problém? Nepíšem to teraz v style vyrívania iba sa pýtam na základe vašej odpovedi resp otazky na moju diskusiu..😊
Viete..poviem vám tak že človek sa už dočíta kadeco a potom sa zbytočne boji..
Keďže ti menštruácia skončila tak tehotná niesi ešte ti to aj test ukázal
Myslím, že v tomto prípade to už jasnejšie byť nemôže 😅 tehotenstvo by bolo to posledné, čomu by som pripisovala príznaky, ktoré ťa trápia, obzvlášt v tvojom prípade...
@lindous akoze čo sa týka tej únavy tak som chorá čiže kludne to bude s najväčšou pravdepodobnosťou aj to ale človek lezi doma cely deň číta kadejaké prípady žien tu na MK ako otehotneli pri HAK tak už samozrejme treba aj mne nad tým rozmýšľať 🙃🙃🙃
Roky rokuce som uzivala (cca 20 rokov), aj teraz uzivam. A stale ideme naplno. Nechapem vyznam chranenia sa cez HAK
Žiadna antikoncepcia nie je 100%, vždy sa nájde nejaký prípad, kedy zlyhala, ale HAK v kombinácii s prerušovaným stykom, menštruáciou a negatívnym testom môžeš byť určite kľudná 😀 skoré uzdravenie
@veronikaszabova to ma veľmi teší táto odpoved a zároveň istým spôsobom aj ukludnuje ..viete tak vám to poviem mám 25 vlastne bývanie, stabilnú pracu platim si hypoteku mám priateľa dva roky s ktorým by sme chceli ostat spolu mat rodinu o nejaké 2-3…myslím si že aj keby sa niečo nedaj boh stane že by HAK zlyhala..si myslím že mám na to podmienky mat dieťa…prípade ja neviem nejakého finančného nezvladania stále by sme vedeli ísť k mojim k jeho rodicom byt dať do podnajmu..ale nejako sa ešte vnútorne na to dieťa necítim aj keď deti milujem oni ma majú tiež veľmi radi atd atd…lenže keď vidím tuto dobu čo všetko ako je tak človek sa toho trosku zľakne a preto si aj ja davam pozor lebo chcem byt jednoducho vnútorne na to pripravená a cítiť sa na to..preto mám akýsi strach aj napriek užívaniu HAK čo si dovolím tvrdiť že pomerne podstivemu…avšak HAK ma aj skrz menstruacnych problémov a samozrejme je to aj plus a ďalšia vec že keď tu čítam kadejaké príspevky tak zvyknem mat naložené v gatoch 😀
@lindous veď práve preto že žiadna nie je 100%…prerusovany mame stále zatiaľ bez ujmy že by uslo😀
Minule sa jedna baba pýtala na FB ze zabudla jednu tabletku a čo má robiť. Vieš čo jej tam písalo 99% bab? Ze zabudnutá tabletka nevadí a nič sa nedeje, nech to nerieši. Vieš ktoré baby otehotneli počas užívania HAK ? Presne tých 99% ktoré si myslia ze HAK sú lentilky a nemusia ju brať pravidelne 👌🏽
Takže ak berieš HAK ako máš, je šanca 0,01% ze ty budeš zrovna ta vyvolená čo otehotnie 😂
4 roky sme šli naplno, nerozumiem prečo by som pri užívaní HAK sa mala ešte obmedzovať.
Len tak mimochodom, prečo do inej témy to napíšeš pod svojim menom a tu to dáš anonymne? 😀
@janai1 tak ja mám presne kvôli tomu aby som na tabletky nezabudla pripomienku a skrz prace to zvyknem mat posunuté niekedy plus mínus 30min..občas že hodina..
hodina +/- je úplne okej
@janai1 aj to je to posunuté vtedy hlavne kvôli tomu že ak koncim v robote a treba mi ísť na wc..tak už radšej počkám 15min domov cesty a potom si dám..😀
Mna toto dosť ukľudňuje keď konečne čítam aj take príspevky tu že počas brania HAK že sa nestalo nič lebo doposial 99% bolo tých alo im HAK zlyhala
Takze beries antiku a ajtak sa chlapec neurobi do teba, ale von? Uff.. a nechces sa este poistit aj telieskom a on sprckou? Pocitaj s tym, ze ked nahodou pocas tehotenstva uz bude moct koncit dnu, tak po porode ak znovu taku hlupost budes po nom pozadovat, bude si to hladat inde. A ak sa mu take naskytne nahodou aj este pred tym nez sa otelis, tiez si neneha ruku trhat aby vystriedal. Co ma ist dnu, to ma ist dnu a ne, aby sa kontroloval aj ked beres antiku, ved to je hlavu padnute...
@egonsk aha a taký čo len využívajú prerušovanu suloz tak akoze aj tam mám potom partner odist od partnerky? Tiež je tam možnosť kondomu a “čo máš ísť dnu to ma ísť dnu”……súdite akoze na základe coho??..neviem prečo by mal byt hned každý jeden chlap hádzany to toho istého vreca a hľadať sex inde???…
darmo sa hnevas, ja ti pisem iba chlapsky pohlad. ... A ziaden, podciarkujem ziaden, chlap nevydrzi dlhodobo prerusovanu suloz. A to co si opisala je prerysovana suloz, lebo sa musi stale kontrolovat, aby ho zavcas vytiahol, lebo ty sice cmulas antiku, ale jej neveris, cize je to pre neho prakticky akoby si sla bez nej.
@egonsk no tak a ja píšem že to tak nemusí byt len pri hál prerušovaná sulaz aj v 100c iných prípadoch ako som už napríklad spominala alebo sa tu stačí docitatbtakze netreba byt hneď zbytočne hustý.. lenže tu antiku mám hlavne zo zdravotných dôvodov 😊..a radšej si da človek pozor pokial sa Ešte na to necíti ako riešiť potom iné problémy..
@janai1 top❤️ si skvelá 😂😍
@veronikaszabova moja suseda má tak doma 20 ročnú HAK 😁. A to nemala v tom čase problémy typu hnačka, vracanie, choroba, aby si myslela, že Hak nezafunguje. Len zrazu žiadna menštruácia, týždeň, dva, tri ... A doktorka povedala, že hmm ste tehotná
@tom_i no presne o tomto hovorím 😀
@tom_i no a takých diskusii je mnoho bohužiaľ …dobre bola blbosť robit ten test uznávam..
Pozor, choroba ti môže znižovať účinok antikoncepcie. Detto lieky a antibiotiká. Takže pri liekoch a chorobe a nejaký čas po si treba dať pozor. To podľa mňa na letáku aj je písané.
@tom_i moja HAK má 26 rokov. Ale vtedy tie lieky boli úplne o inom. Toto sa dnes podľa mňa už nemôže stať. Pokiaľ nezabudne tabletku alebo jej nezníži účinok choroba či ATB.
@melanta jasne pri chorobe ale ATB to aj upozorňujú na to..to je samozrejme
A tiež aj tie tabletky za tie roky sa ich vývoj určite zmenil
@janai1 dakujem nalozila si mi, az sa mi kolena podlomili. To si tiez ako autorka tusim, ta najprv zufalo naplakava a potom ukazuje ramena a tvari sa ako velky sebaisty bojovnik a ze ona len chcela vlastne sa uistit. Staci si pozriet sled vsetkych rekacii autorky a clovek zacne naozaj uvazovat, ze tieto fake temy tu vznikaju len na rozprudenie debaty niektorym smerom, preto su aj anonymne zadane a aj chapem uz rozhorcenie niektorych nad tym, ako som v inej teme uz cital. 🙂
@egonsk tak ešte raz. Užívaš HAK? Môžeš otehotnieť? Ohrozuješ svoje zdravie a život tehotenstvom a pôrodom? Nie. Tak sa nevyjadruj k veciam ktorým nerozumieš. Keď sa bojí nech má aj 10 rôznych antikoncepčných metód.
A kým si sa tu nedotrepal so svojimi super radami tak to bola normálna diskusia.

Ano