Môžem vylúčiť tehotenstvo pri užívaní antikoncepcie?
Beriem HAK a dávame si pozor aby do mna priateľ neejakuloval
menstruacia prišla na čas
dneska mám posledný den menštruácie
pohlavný styk som mala pred 18timi dňami
Test dneska negatívny
Mozem vylúčiť tehotenstvo?
@janai1 vazne? no nepovedz. Ty si tu ta co utocit zacala na mna. Keby som bol gynekolog, tak by tvoj srdcervuci prispevok by mal naoaj serioznu vahu, ze? Zamysli sa, nez zacnes prskat, ak ti chyba cukor, sup sup si dat horalku aspon... Normalna diskusia je vzdy vyvazena a zahrna viacero nazorov, nauc sa to a prijmi to. Ze nesuhlasis s mojim prispevkom k nej, je cisto tvoj problem, ja sa koli tomu neobesim. 🙂
na teba je uz skoda reagovat, ukazala si svoju pravu tvar. Ked raz budes ako slobodna mamicka plakat nad spackanym zivotom, spomen si na moje predosle slova, mozno uz budes mat aj iny pohlad a postoj, ako mas teraz. A mozno ani nie, niektori ludia su nepoucitelni. 🙂
@egonsk 😂😂😂😂😂😂😂 tak už len tvoje slova si budem brat k srdcu a myslieť na ne tak to si uhádol..píše niekto o ukazovani pravej tvári zlatko moje a ty si čo urobil akoze?
@egonsk ty si tu začal útočiť nie že na mna ale dovolím si povedať za ženy ktoré si dávajú jednoducho pozor či už zato že sa boja alebo zo zdravotných dôvodov nevieš o tom hovno..koľko funguje párov takých že do nich chlap nestrieľa hlava nehlava a sú spolu sú šťastí či majú rodinu alebo nie ..normálna diskusia tu bola kým si sa sem ty nezapojil svoji názormi ktoré žiaľ tu nikoho nezaujímajú ale ty si teraz určite ideš na tom pohonkat že si niečo niekde napísal a niekto sa toho chytil a oponoval ti..ale bohužiaľ podľa tohto sa ty na iné ani nezmozes keďže tu prezeras témy a diskusie v prvom rade ŽIEN ..
Ou a ešte niečo mám nádherný život nádherný vzťah a som dosť šťastná len tak po mimo a neplánuje ma chlap nechať za to že sa do mna nerobí jeho mužské ego netrpí núdzou pri sexe a iných haratkach takze sa neboj 😘
mas nadherny zivot a nadherny vztah, preto sa bojis, ci si neni tehotna 🙂 A teraz tu o cervenej ciapocke prosim 🙂 .... na zvysok vylevu mi je zbytocne reagovat, neporusujem kodex, ani VPP svojou existenciou, iked sa ti to nemusi pozdavat.
Tehotná nebudeš najmä ,keď ti teraz konci menstruacia,ale každá antikoncepcia môže zlyhať ani jedna nie je 100 percentná,ale v tvojom prípade by som už tehotná v pohode bola si zabezpečená takže smelo do toho
@andrejka1974 no áno čo sa týka zabezpečenia je fajn práca ja super so stálym stabilným príjmom a hlavne taká práca že sa nemusím báť že o ním prídem..skôr neviem či by som to vedela tak vnútorne prijať a príde mi to ešte stále tak dosť skoro 🙈
Ja si nemyslím že skoro však píšeš že máš 25 a všetko čo k tomu treba tak smelo do toho

@egonsk neviem načo si sa zapojil vôbec a potreboval aj sem písať nejaké tvoje dojmi a námietky ktoré absolútne s týmto nesúvisia nikto nerobí žiadne ramena…ale téma sa ale absolútne ale absolútne netyka teba
@janai1 no ale jasne že sa bude vyjadrovať k veciam ktorým sa nerozumie a ktoré sa ho netýkajú lebo si potrebuje pohonkat svoje mužské ego a ukázať že on je chlap on ma pravo jebat a napúšťať ženy aj keď dôvody veľa krát nevie prečo ti ženy majú strach aj napriek užívaniu či už v mojom prípade HAK alebo inou antikoncepcnou metódou./