Možnosti ochrany pred otehotnením bez antikoncepcie
Ahojte.Je prosím aj iná možnosť pre mňa ako ženu chrániť sa pred otehotnením inak ako antikoncepciou,telieskom?Sterilizaciu viem že by mi zamietli kvôli veku(28).Ale ozaj myslím že jedno dieťa na túto dobu stačí a z môjho pôvodného presvedčenia dieťa ani za svet je to úspech tiež.p.s.pre premudrele čo sa zle vyspali a majú nedostatok intímneho života tak si to vyburujú tu na iných ženách Svoje dieťa ľúbim a nedala by som ho za nič ale viacej ozaj nechcem
@viestta ....no tak by možno bolo dobre prestať radiť tak,ako keby muži boli iba darcami spermií
@doriiis pocet deti je v prvom rade vecou dohody partnerov. A vecou dohody partnerov je aj to akym sposobom to vyriesia. Pani nechce ani to ani ono ani hento. Vazektomia je tiez moznost. Ale aj o nej sa treba dohodnut, tak ako o sterilizacii alebo pouzivani akejkolvek inej metody pre zabranenie neplanovanemu tehotenstvu. Myslim si, ze o tom by nemal rozhodovat ani jeden z potencionalnych rodicov sam.
sterilizacia nieje hysterektomia.. sterilizovat ta mozu na tvoju ziadost ... neodoberu ti maternicu ...
Nespadam ,vsak praveze Ti pisem ako jedna z tych ktore druhe tiez nechcu ako som uz pisala 💁🏻♀️. Nikoho cudzieho absolutne nezaujima ze uz deti nechceme , rovnako ako nas ze niekto ich chce a ma viac. Prislo mi zbytocne ,,utocit" skor nez je to potrebne
Autorka.Necitaj príspevky na internete,ale choď za tým osobne.
Neexistuje žiadny zákon ani predpis,ktorý by určoval ako a komu pricetnemu a svoj právnemu nemôžu urobiť sterilizáciu.Jedina podmienka je 18 +.Čo splnas.Ziaden počet detí,vek nad 40 a podobne kraviny.
@mdse ako do mínusu? že majú problém s pôrodnosťou,teda s počtom obyvateľov? Zachytila som dakedy dávnejšie,že v Číne "prikazovali"dokonca,len jedno dieťa. Tak asi sa to už zmenilo.
@zuzanita1609 áno, začína sa to negatívne demograficky prejavovať. Pár rokov dozadu zmenili politiku 1 dieťaťa, už to neplatí. Od roku 2021 už sú povolené tri deti.
Pokiaľ ti ju lekár odmietne urobiť nájdeš druhého, ktorý bude súhlasiť.
Joj žienky milé,zas to hrotíte do extrémov. Ak by nechcel pán ďalšie dieťa a pani áno, tak asi jediný spôsob ako to vyriešiť je rozchod. Podľa mňa,v dnešnom svete je mať jedno dieťa úplný kompromis. A socializuje sa v škôlke, škole. V Číne to tak majú zavedené,ak dobre pamätám,že majú jedno dieťa,keď je syn prvorodený,ak sa nemýlim. Síce ako súredencovi,by mi bratia mladší určite chýbali,ale podľa mňa je to najlepšie riešenie,keď to tak cíti. A taký istý prístup z oboch strán.
@zuzanita1609
Čína od 2015 povolené 2 deti a od 2021 povolené 3 deti
Rusko od 2025 zákon o zákaze propagácie bezdetného života, žena má mať ideálne 8 detí a začať rodiť od 18 rokov
Praktikovanie análneho sexu.
Ahoj zistovala si podrobnosti u lekara?ja som uz tiez na 100% rozhodnuta deti mame dve tesne pred 40kou a viac uz ozaj nechceme. Hormony brat nechcem teliesku neverim.. okolie Trnavy.

Mojej sesternici urobili sterilizáciu ako 25 ročnej. Si si istá tým zamietnutim?