icon

Možnosti ochrany pred otehotnením bez antikoncepcie

29. jún 2025

Ahojte.Je prosím aj iná možnosť pre mňa ako ženu chrániť sa pred otehotnením inak ako antikoncepciou,telieskom?Sterilizaciu viem že by mi zamietli kvôli veku(28).Ale ozaj myslím že jedno dieťa na túto dobu stačí a z môjho pôvodného presvedčenia dieťa ani za svet je to úspech tiež.p.s.pre premudrele čo sa zle vyspali a majú nedostatok intímneho života tak si to vyburujú tu na iných ženách Svoje dieťa ľúbim a nedala by som ho za nič ale viacej ozaj nechcem

Strana
z2
minenkaa
29. jún 2025

Cipky prezervativ,u muza vazektómie

janai1
29. jún 2025

Sterilizáciu by ti nikto nezamietol.
"Zo zákona o zdravotnej starostlivosti je možné vykonať sterilizáciu žene, ktorá sa tak rozhodne ak dosiahla vek 18 rokov a momentálne nie je tehotná."

unicornlady
29. jún 2025

Tiež som práve vygooglila, že od 18-tich rokov je možná sterilizácia.
Neviem, prečo by ti ju odmietli urobiť.

vler
29. jún 2025

Irituju ma prispievatelky ktore hned na zaciatku, v uvodnom prispevku dopredu osocuju ine zeny

doriiis
29. jún 2025

Sterilizáciu ti spravia od 18 tich aj keby si žiadne deti nemala

viestta
29. jún 2025

Vsak zver zodpovednost do ruk partnera a posli na sterilizaciu jeho

bibina32
29. jún 2025

Mne ju urobili, keď som mala 28 rokov. Nevyskúšaš nevieš. Treba sa spýtať gynekológa.

oli18
29. jún 2025

Nik ti nebude vyvracat tvoje rozhodnutie.

lenka.25
29. jún 2025
@viestta

Vsak zver zodpovednost do ruk partnera a posli na sterilizaciu jeho

@viestta Prečo by mala muža posielať . Ona nechce dieťa , to neznamená , že jej muž je s tým stotožnený
Pre autorku , sterilizáciu ti urobia úplne bez problémov .

autor
29. jún 2025
@bibina32

Mne ju urobili, keď som mala 28 rokov. Nevyskúšaš nevieš. Treba sa spýtať gynekológa.

@bibina32 mala si aj diagnózu na to alebo s vlastného presvedčenia si išla? Lebo väčšinou čo som čítala skúsenosti ženám do 40 ju zamieňajú a odmietajú robiť

zuzanita1609
29. jún 2025

Práveže naopak,nebude do teba vŕtať asi žiadna žienka. Máš veľmi dobrý pohľad a postoj. Keď už nechceš deti a si pevne rozhodnutá,naozaj je jediné riešenie len tá sterilizácia,či u partnera vazektómia.

viestta
29. jún 2025
@lenka.25

@viestta Prečo by mala muža posielať . Ona nechce dieťa , to neznamená , že jej muž je s tým stotožnený
Pre autorku , sterilizáciu ti urobia úplne bez problémov .

@lenka.25 to mas pravdu, on este moze najst ine matky pre svoje deti... Netreba sa viazat

doriiis
29. jún 2025

Posielať muža na vazektomiu ak žena nechce dieťa je najvyssi level sebectva.Sa divim každému,kto to kvôli žene urobí.
Alebo mi chcete povedať,že ženy chodia na sterilizáciu kvôli mužom? Asi ťažko,vsakze

lenka.25
29. jún 2025
@viestta

@lenka.25 to mas pravdu, on este moze najst ine matky pre svoje deti... Netreba sa viazat

@viestta jaj , ty zas z extrému do extrému . Nie , ešte je baba mlada, môže muž dúfať , že si to rozmyslí , neviem , nepoznám ich . Ale posielať muža na vazektómiu , lebo ja sa rozhodnem , že dieťa nechcem , je maximálne sebecké

doriiis
29. jún 2025
@lenka.25

@viestta jaj , ty zas z extrému do extrému . Nie , ešte je baba mlada, môže muž dúfať , že si to rozmyslí , neviem , nepoznám ich . Ale posielať muža na vazektómiu , lebo ja sa rozhodnem , že dieťa nechcem , je maximálne sebecké

@lenka.25 ...to vieš.Konikovsky dvojaky kilometer.Ak by to bolo opačne a muž žiadal ženu o to,aby kvôli svojmu pohodliu išla na sterilizáciu tak by to bol najväčší chuj na svete.Ale opačne je to v poriadku.Absolutny hnus

lenka.25
29. jún 2025
@doriiis

@lenka.25 ...to vieš.Konikovsky dvojaky kilometer.Ak by to bolo opačne a muž žiadal ženu o to,aby kvôli svojmu pohodliu išla na sterilizáciu tak by to bol najväčší chuj na svete.Ale opačne je to v poriadku.Absolutny hnus

@doriiis jeeezis, to si ani neviem predstaviť čo by tu vypuklo 🤣 .

doriiis
29. jún 2025
@lenka.25

@doriiis jeeezis, to si ani neviem predstaviť čo by tu vypuklo 🤣 .

@lenka.25 ....a ozvali by sa tie isté,ktoré teraz budú radiť vazektomiu.Pokrytectvo level milion

luccija
29. jún 2025

Jediná premudrela si tu ty.A nevieš, že sterilizáciu ti spravia, ale ja by som to nerobila nevieš go bude

luccija
29. jún 2025

Čo bude o x rokov.Mozes sa rozviesť, alebo chcieť ešte jedno dieta.Moji známi mali jedno a to v 20 r.zomrelo po 40tke čakali dalsie.Spytaj sa gynekológa na najlepšiu formu ATK pre teba.

ivik4
29. jún 2025

Nemusis hned utocit,,myslim ze realne nikoho nezaujima ze druhe dieta nechces. Ani ja ho nechcem v ziadnom pripade takze mam antikoncepciu uz dlhe roky a keby sa stalo nedaj boh, nenechala by som si ho. Sterilku Ti inak spravia urcite

zuzanita1609
29. jún 2025

Joj žienky milé,zas to hrotíte do extrémov. Ak by nechcel pán ďalšie dieťa a pani áno, tak asi jediný spôsob ako to vyriešiť je rozchod. Podľa mňa,v dnešnom svete je mať jedno dieťa úplný kompromis. A socializuje sa v škôlke, škole. V Číne to tak majú zavedené,ak dobre pamätám,že majú jedno dieťa,keď je syn prvorodený,ak sa nemýlim. Síce ako súredencovi,by mi bratia mladší určite chýbali,ale podľa mňa je to najlepšie riešenie,keď to tak cíti. A taký istý prístup z oboch strán.

mdse
29. jún 2025

Viem o žene, ktorej ju urobili a bola mladšia. Len sa jej lekári pýtali, či si je istá rozhodnutím a vysvetlili za a proti.

mdse
29. jún 2025
@zuzanita1609

Joj žienky milé,zas to hrotíte do extrémov. Ak by nechcel pán ďalšie dieťa a pani áno, tak asi jediný spôsob ako to vyriešiť je rozchod. Podľa mňa,v dnešnom svete je mať jedno dieťa úplný kompromis. A socializuje sa v škôlke, škole. V Číne to tak majú zavedené,ak dobre pamätám,že majú jedno dieťa,keď je syn prvorodený,ak sa nemýlim. Síce ako súredencovi,by mi bratia mladší určite chýbali,ale podľa mňa je to najlepšie riešenie,keď to tak cíti. A taký istý prístup z oboch strán.

@zuzanita1609 v Číne to už zmenili na 2 deti. Začali im ľudia ísť do mínusu.

viestta
29. jún 2025
@doriiis

@lenka.25 ....a ozvali by sa tie isté,ktoré teraz budú radiť vazektomiu.Pokrytectvo level milion

@doriiis vsak ked sa na pocte deti nedohodnu aj tak ich caka rozchod. Ani jeden ani druhy zakrok neznamena neplodnost, aj ked je to uz potom trochen komplikovane ako sa dopracovat k dalsiemu dietatu, reprodukne organy ostavaju zachovane a za pomoci lekarskej vedy sa aj toto da riesit.
Apropo sterilizacia ked sa na pocte deti par nezhodne: Keby sa chlap rozhodol pre vazektomiu s tym, ze viac deti nechce a zena by este dalsie chcela, tiez by bola brka v serbliku a na panovi by MK suchej nitky nenechal.

zuzanita1609
29. jún 2025
@mdse

@zuzanita1609 v Číne to už zmenili na 2 deti. Začali im ľudia ísť do mínusu.

@mdse ako do mínusu? že majú problém s pôrodnosťou,teda s počtom obyvateľov? Zachytila som dakedy dávnejšie,že v Číne "prikazovali"dokonca,len jedno dieťa. Tak asi sa to už zmenilo.

zmrzlinka2021
29. jún 2025
@viestta

@viestta
Som v šoku čo píšeš.
Netreba sa viazať, ine matky?!!!
To fakt žena je vec? Niečo keď mi prestane vyhovovať, tak odkopnem?!
Raz sa on rozhodol pre ňu,tak to je na celý život.

Ja sa nečudujem že tie vzťahy sú také aké sú, keď nechápeme pojmu rodina, láska, vetnost

doriiis
29. jún 2025
@viestta

@doriiis vsak ked sa na pocte deti nedohodnu aj tak ich caka rozchod. Ani jeden ani druhy zakrok neznamena neplodnost, aj ked je to uz potom trochen komplikovane ako sa dopracovat k dalsiemu dietatu, reprodukne organy ostavaju zachovane a za pomoci lekarskej vedy sa aj toto da riesit.
Apropo sterilizacia ked sa na pocte deti par nezhodne: Keby sa chlap rozhodol pre vazektomiu s tym, ze viac deti nechce a zena by este dalsie chcela, tiez by bola brka v serbliku a na panovi by MK suchej nitky nenechal.

@viestta ....ak je pre teba v poriadku žiadať svojho partnera,aby kvôli tebe takýmto spôsobom zasahoval do svojho tela,tak to ti gratulujem.
Pre mňa je partner/ muž viac ako vec,ktorá robí,čo potrebujem ja

viestta
29. jún 2025
@doriiis

@viestta ....ak je pre teba v poriadku žiadať svojho partnera,aby kvôli tebe takýmto spôsobom zasahoval do svojho tela,tak to ti gratulujem.
Pre mňa je partner/ muž viac ako vec,ktorá robí,čo potrebujem ja

@zmrzlinka2021 to nie je moja myslienka. Ja som len nadviazala na predchadzajuci koment, ktory povazoval za nehorazost ziadat od muza vazektomiu ked zena nechce dalsie dieta. Takze pre mna nie je zena len prislusenstvo maternice, aby bolo jasne....
@doriiis a ani muz nema len funkciu darcu spermii

doriiis
29. jún 2025
@viestta

@zmrzlinka2021 to nie je moja myslienka. Ja som len nadviazala na predchadzajuci koment, ktory povazoval za nehorazost ziadat od muza vazektomiu ked zena nechce dalsie dieta. Takze pre mna nie je zena len prislusenstvo maternice, aby bolo jasne....
@doriiis a ani muz nema len funkciu darcu spermii

@viestta ....no tak by možno bolo dobre prestať radiť tak,ako keby muži boli iba darcami spermií

autor
29. jún 2025
@ivik4

Nemusis hned utocit,,myslim ze realne nikoho nezaujima ze druhe dieta nechces. Ani ja ho nechcem v ziadnom pripade takze mam antikoncepciu uz dlhe roky a keby sa stalo nedaj boh, nenechala by som si ho. Sterilku Ti inak spravia urcite

@ivik4 napísala som to určitej skupine žien ten odkaz ktoré majú potrebu tu v každom jednom príspevku rýpať a bez prekvapenia jedna nesklamala ani teraz ...alebo neviem či spadaš do niektorej tej skupiny keď sa ťa to dotklo keď ma príspevok nezaujíma idem ďalej nemám potrebu silou mocou komentovať aby som bola za hviezdu ako som sfukla niekoho

Strana
z2