Následky vysadenia antikoncepcie
Ahojte. Po dlhých 7 rokoch by som chcela vysadiť antikoncepciu. Užívala som ju primárne k zmierneniu akné. Mala som Belaru. No po to to čase sa celkom obavám čo sa môže stať. Mali ste niektoré aj také niečo ako vypadanie vlasov, priberanie a hlavne vrátenie sa akné a podobne ? Toho sa najviac obavám.
No ja som aj pribrala a aj vlasy padali,ale to nedávam to za vinu len antikoncepcii a aj akné som mala a to trvalo skoro rok než sa mi pleť dala dokopy
@esther100 to si ma moc nepotešila 🙃🙃
Bežne sa vrátia problémy, lebo HAK nelieči
Bežne sa vrátia problémy, lebo HAK nelieči
@sisska96 takže budem mať zase akné? Už v dospelom veku?
Mne po vysadeni zacali padat riadne vlasy aj obocie aj mihalnice az som sa zlakla ale ustalilo sa to cca do 2-3 mesiacov.
Ahoj ja som brala tiež asi 7-8 rokov antikoncepciu a vysadila som a , zhoršila sa mi teda výrazne pleť akné atd . Pribrať som nepribrala , a cyklus som mala teda rozhádzaný a bolestivý ale zhruba do roka sa to všetko upravilo aj teda pleť ,predsa sú to hormóny chémia telo si nato zvykne
S veľkou pravdepodobnosťou, možno že aj viac. By som sa nečudovala ak raz zakážu HAK. Ale je to dobrý biznis pre lekárov a farmaceutov
Užívala som chvíľu presne túto antikoncepciu a po vysadení som som si nič strašne mevsimla, po pár cykloch som ale otehotnela. Antikoncepciu už nikdy neplánujem užívať
Nič sa nestalo, hneď som aj ostala tehotná, ale chceli sme
Žiadne nežiaduce účinky sa nekonali
Ahoj ja som brala tiež asi 7-8 rokov antikoncepciu a vysadila som a , zhoršila sa mi teda výrazne pleť akné atd . Pribrať som nepribrala , a cyklus som mala teda rozhádzaný a bolestivý ale zhruba do roka sa to všetko upravilo aj teda pleť ,predsa sú to hormóny chémia telo si nato zvykne
@linki90 môžem sa opýtať ako ste mali rozhádzaný cyklus? Ja som ju vysadila po 10 rokoch prvé dva cykly super na 29 deň no a teraz tretí mám 36 deň a nič už som nervózna sexuálne nežijem
@linki90 môžem sa opýtať ako ste mali rozhádzaný cyklus? Ja som ju vysadila po 10 rokoch prvé dva cykly super na 29 deň no a teraz tretí mám 36 deň a nič už som nervózna sexuálne nežijem
@anonym_1eafa1 no meskaval mi menzes aj dva mesiace som nemala , potom som mala aj dva krát do mesiaca potom zase mesiac nic ,a bolesti vaječníkov stále ,vravím do roka kým sa mi to upravilo pila som alchelmiku a cyklus potom som mala pravidelný , tehotná som nebola chránili sme sa inak , a keď už sme chceli otehotnela som bez problémov , antikoncepciu už neberiem asi 10 rokov
@anonym_1eafa1 no meskaval mi menzes aj dva mesiace som nemala , potom som mala aj dva krát do mesiaca potom zase mesiac nic ,a bolesti vaječníkov stále ,vravím do roka kým sa mi to upravilo pila som alchelmiku a cyklus potom som mala pravidelný , tehotná som nebola chránili sme sa inak , a keď už sme chceli otehotnela som bez problémov , antikoncepciu už neberiem asi 10 rokov
@linki90 ďakujem pekne za odpoved trochu ste ma ukludnilo nechce sa mi hneď k dr ísť lebo ten mi dá hneď vyvolávačku a to zas nechcem ďalšiu chémiu do seba tak počkám a snáď príde niekedy 😀🙈

No ja som aj pribrala a aj vlasy padali,ale to nedávam to za vinu len antikoncepcii a aj akné som mala a to trvalo skoro rok než sa mi pleť dala dokopy