icon

Následky vysadenia antikoncepcie

3. júl 2025

Ahojte. Po dlhých 7 rokoch by som chcela vysadiť antikoncepciu. Užívala som ju primárne k zmierneniu akné. Mala som Belaru. No po to to čase sa celkom obavám čo sa môže stať. Mali ste niektoré aj také niečo ako vypadanie vlasov, priberanie a hlavne vrátenie sa akné a podobne ? Toho sa najviac obavám.

esther100
3. júl 2025

No ja som aj pribrala a aj vlasy padali,ale to nedávam to za vinu len antikoncepcii a aj akné som mala a to trvalo skoro rok než sa mi pleť dala dokopy

autor
3. júl 2025
@esther100

No ja som aj pribrala a aj vlasy padali,ale to nedávam to za vinu len antikoncepcii a aj akné som mala a to trvalo skoro rok než sa mi pleť dala dokopy

@esther100 to si ma moc nepotešila 🙃🙃

sisska96
3. júl 2025

Bežne sa vrátia problémy, lebo HAK nelieči

autor
3. júl 2025
@sisska96

Bežne sa vrátia problémy, lebo HAK nelieči

@sisska96 takže budem mať zase akné? Už v dospelom veku?

katica312
3. júl 2025

Mne po vysadeni zacali padat riadne vlasy aj obocie aj mihalnice az som sa zlakla ale ustalilo sa to cca do 2-3 mesiacov.

linki90
3. júl 2025

Ahoj ja som brala tiež asi 7-8 rokov antikoncepciu a vysadila som a , zhoršila sa mi teda výrazne pleť akné atd . Pribrať som nepribrala , a cyklus som mala teda rozhádzaný a bolestivý ale zhruba do roka sa to všetko upravilo aj teda pleť ,predsa sú to hormóny chémia telo si nato zvykne

sisska96
3. júl 2025

S veľkou pravdepodobnosťou, možno že aj viac. By som sa nečudovala ak raz zakážu HAK. Ale je to dobrý biznis pre lekárov a farmaceutov

katusik456
3. júl 2025

Užívala som chvíľu presne túto antikoncepciu a po vysadení som som si nič strašne mevsimla, po pár cykloch som ale otehotnela. Antikoncepciu už nikdy neplánujem užívať

martul
3. júl 2025

Nič sa nestalo, hneď som aj ostala tehotná, ale chceli sme
Žiadne nežiaduce účinky sa nekonali

22patricius
Autor odpoveď zmazal
anonym_1eafa1
10. nov 2025
@linki90

Ahoj ja som brala tiež asi 7-8 rokov antikoncepciu a vysadila som a , zhoršila sa mi teda výrazne pleť akné atd . Pribrať som nepribrala , a cyklus som mala teda rozhádzaný a bolestivý ale zhruba do roka sa to všetko upravilo aj teda pleť ,predsa sú to hormóny chémia telo si nato zvykne

@linki90 môžem sa opýtať ako ste mali rozhádzaný cyklus? Ja som ju vysadila po 10 rokoch prvé dva cykly super na 29 deň no a teraz tretí mám 36 deň a nič už som nervózna sexuálne nežijem

linki90
10. nov 2025
@anonym_1eafa1

@linki90 môžem sa opýtať ako ste mali rozhádzaný cyklus? Ja som ju vysadila po 10 rokoch prvé dva cykly super na 29 deň no a teraz tretí mám 36 deň a nič už som nervózna sexuálne nežijem

@anonym_1eafa1 no meskaval mi menzes aj dva mesiace som nemala , potom som mala aj dva krát do mesiaca potom zase mesiac nic ,a bolesti vaječníkov stále ,vravím do roka kým sa mi to upravilo pila som alchelmiku a cyklus potom som mala pravidelný , tehotná som nebola chránili sme sa inak , a keď už sme chceli otehotnela som bez problémov , antikoncepciu už neberiem asi 10 rokov

anonym_1eafa1
10. nov 2025
@linki90

@anonym_1eafa1 no meskaval mi menzes aj dva mesiace som nemala , potom som mala aj dva krát do mesiaca potom zase mesiac nic ,a bolesti vaječníkov stále ,vravím do roka kým sa mi to upravilo pila som alchelmiku a cyklus potom som mala pravidelný , tehotná som nebola chránili sme sa inak , a keď už sme chceli otehotnela som bez problémov , antikoncepciu už neberiem asi 10 rokov

@linki90 ďakujem pekne za odpoved trochu ste ma ukludnilo nechce sa mi hneď k dr ísť lebo ten mi dá hneď vyvolávačku a to zas nechcem ďalšiu chémiu do seba tak počkám a snáď príde niekedy 😀🙈