icon

Nehormonálna antikoncepcia Caya Diaphragma

luckaprima
6. aug 2013

Na slovenský trh vraj konečne prišla nehormonálna antikoncepcia, sú aj letáky, vyzerá že je to presne to čo som hľadala, ale akosi ju neviem nikde objednať zatiaľ, ani stránka z letáku www.caya.sk zatiaľ nefunguje. Ak viete prosím poraďte kde sa dá zohnať. Ďakujem. 🙂

Strana
z3
moonlightflower
13. júl 2015

@denaha môžu, nevypadne, lebo drží o lonovú kosť. Aj ten gél funguje ako lubrikačný. Toľko moja skúsenosť 🙂

whitty
24. jan 2016

@anjelik1281 Dobry den, este mate na predaj cayu? Mala by som zaujem ... mozete mi napisat aj na zuzana.kassai@gmail.com. Dakujem

anaj_janka
3. mar 2016

@anjelik1281 a mna by zaujimalo,ci ti caya nevadi pri milovani,neznizuje rozkos alebo tak?Lebo kondom nemame dobru skusenost tak som zvedava ☺😉

anaj_janka
3. mar 2016

A co je vyhodnejsie caya alebo fem cap?

anjelik1281
4. mar 2016

Ja som Cayu použila prakticky raz,lebo ten gel mi spôsobil zápal,ale pri milovaní som ju cítila minimálne a manžel tiež.Myslím,že po pár razoch si telo na to úplne zvykne.Čo je výhodnejšie?Neviem,treba si zistiť na nete🙂

anaj_janka
4. mar 2016

@anjelik1281 kazdopadne diky

anaj_janka
4. mar 2016

@moonlightflower ahoj. Si aj po case spokojna s cayou?diky

moonlightflower
4. mar 2016

@anaj_janka ahoj, áno 🙂 nemenila by som

denaha
23. júl 2016

Baby co pouzivate cayu davate si gel aj po styku dnu?lebo pusu ze iba po opakovanom sexe tak ci to treba aj po iba jednom...a pri styku sa mi caya pootocila do prava a musela som hladat tu uchytku..stalo sa to niekomu z vas?

sonkaxxx
8. okt 2018

@moonlightflower este stale pouzivas cayu?popises skusenosti, po porode nad nou dost uvazujem, 10rokov som brala tabletky a uz nechcem ich brat zase...

anjelik1281
8. okt 2018

Nie,mne nerobil dobre ten gél.Mala som problémy so zápalmi.Ale kto ich nemáva,tak by to malo byť OK.

moonlightflower
5. nov 2018

@sonkaxxx používam, mne gel vadí len zvonka. keď ho dávam na cayu, je to v pohode. A použitie je maximálne jednoduché.

sonkaxxx
5. nov 2018

@moonlightflower a stale bez nasledkov?kolko to uz pouzivas?

moonlightflower
6. nov 2018

@sonkaxxx spoľahlivo 4 roky 🙂

jasmina16
Autor odpoveď zmazal
jasmina16
Autor odpoveď zmazal
moonlightflower
8. jún 2020

@jasmina16 nie je to nijak náročné, skôr mi príde nelogická úvaha, aby ma cudzí chlap učil orientovať sa v mojom vlastnom tele.

sylwi23
4. jún 2023

Ahojte baby stará téma, ale ja mám problém s vyberaním. Akoby mi tak hlboko vkĺzla, že sa mi strašne zle vyberá. (tento problém mám len po sexe )Na začiatku nebol problém a teraz áno nerozumiem tomu až tak , ale to vyberanie je dosť nepríjemné.... Inak ak mám obrátenú maternicu smerom dozadu je to ok používať ju<? Máte skúsenosti..

mimi1403
5. júl 2024

Predám Cayu. Raz použitá,už mi pol roka len leži v skrini. Cena: 30€

sylwi23
12. júl 2024

@mimi1403 nie si s ňou spokojná ? Ja mám svoju len tak pre zvedavosť sa pýtam. Ja som super spokojná ale momentálne používame len pharmatex proste ten mi sedí najviac

mimi1403
13. júl 2024

@sylwi23 Ide o to,že som sa ju zrejme nenaučila si správne zaviesť...priateľ ju cítil, a keďže to bolo neprijemné,už sme ju viac nepoužili. Asi mi len nesadla.

sylwi23
19. júl 2024

@mimi1403 ono môze byt , že ju máš krátku a vtedy to viac môžeš cítiť ja ani neviem že to mám možno len misionár keď naozaj dosť doráža pri divokom sexe ale inak úplne super ale beriem aj tak pharmatex a menej toto.

ninabud
1. aug 2024

@mimi1403 dobrý deň. Kúpila by som ju, ak je dostupná.

Strana
z3