Nehormonálna antikoncepcia Caya Diaphragma
Na slovenský trh vraj konečne prišla nehormonálna antikoncepcia, sú aj letáky, vyzerá že je to presne to čo som hľadala, ale akosi ju neviem nikde objednať zatiaľ, ani stránka z letáku www.caya.sk zatiaľ nefunguje. Ak viete prosím poraďte kde sa dá zohnať. Ďakujem. 🙂
@anjelik1281 Dobry den, este mate na predaj cayu? Mala by som zaujem ... mozete mi napisat aj na zuzana.kassai@gmail.com. Dakujem
@anjelik1281 a mna by zaujimalo,ci ti caya nevadi pri milovani,neznizuje rozkos alebo tak?Lebo kondom nemame dobru skusenost tak som zvedava ☺😉
A co je vyhodnejsie caya alebo fem cap?
Ja som Cayu použila prakticky raz,lebo ten gel mi spôsobil zápal,ale pri milovaní som ju cítila minimálne a manžel tiež.Myslím,že po pár razoch si telo na to úplne zvykne.Čo je výhodnejšie?Neviem,treba si zistiť na nete🙂
@anjelik1281 kazdopadne diky
@moonlightflower ahoj. Si aj po case spokojna s cayou?diky
@anaj_janka ahoj, áno 🙂 nemenila by som
Baby co pouzivate cayu davate si gel aj po styku dnu?lebo pusu ze iba po opakovanom sexe tak ci to treba aj po iba jednom...a pri styku sa mi caya pootocila do prava a musela som hladat tu uchytku..stalo sa to niekomu z vas?
@moonlightflower este stale pouzivas cayu?popises skusenosti, po porode nad nou dost uvazujem, 10rokov som brala tabletky a uz nechcem ich brat zase...
Nie,mne nerobil dobre ten gél.Mala som problémy so zápalmi.Ale kto ich nemáva,tak by to malo byť OK.
@sonkaxxx používam, mne gel vadí len zvonka. keď ho dávam na cayu, je to v pohode. A použitie je maximálne jednoduché.
@moonlightflower a stale bez nasledkov?kolko to uz pouzivas?
@sonkaxxx spoľahlivo 4 roky 🙂
@jasmina16 nie je to nijak náročné, skôr mi príde nelogická úvaha, aby ma cudzí chlap učil orientovať sa v mojom vlastnom tele.
Ahojte baby stará téma, ale ja mám problém s vyberaním. Akoby mi tak hlboko vkĺzla, že sa mi strašne zle vyberá. (tento problém mám len po sexe )Na začiatku nebol problém a teraz áno nerozumiem tomu až tak , ale to vyberanie je dosť nepríjemné.... Inak ak mám obrátenú maternicu smerom dozadu je to ok používať ju<? Máte skúsenosti..
Predám Cayu. Raz použitá,už mi pol roka len leži v skrini. Cena: 30€

@denaha môžu, nevypadne, lebo drží o lonovú kosť. Aj ten gél funguje ako lubrikačný. Toľko moja skúsenosť 🙂