icon

Nesadla vám žiadna antikoncepcia?

diusik
29. jún 2012

Uz beriem tretiu a s mkazdou problemy ☹

karamel
29. jún 2012

Najlepsie nebrat nic🙂

kaselka
29. jún 2012

namiesto chémie skús toto http://www.vesta.sk/ Podľa môjho gynekológa funguje na 99%, kúpila som si ho keď som nemohla zostať tehotná a chodila som na folikulometriu (dlhodobo). Ráno som sa zmerala s vestou a gynekológ mi vždy potvrdil to, čo ukázala vesta. A investícia cca 200 € sa časom vráti, pretože ani antikoncepcia nie je zadarmo.

anjelicek26
29. jún 2012

Ja si idem dat v auguste spiralu, mechanicke teliesko, zabrani rastu sliznice, tym padom zahniezdeniu vajicka. Po par mesiacoch uz ziadna menstruacia. Ked teliesko vyberies, plodnost obnovena, ziadne hormony, ziadne umeliny do tela...

Ak mas s antikou problemy, o to viac treba hladat ine riesenia. Ci uz meranie bazalnej teploty,ovulacne testy, spiralu, kondomy...

lucinka10011
29. jún 2012

co to je ta spirala?

monika15
29. jún 2012

ja som skusala 5 druh a nic tak som prestala.......
radsej nic....

dulkagabulka
29. jún 2012

tu je velmi pekny članok od lekarky, odrporučam prečitat
http://ona.idnes.cz/antikoncepce-pro-mladistve-...

salma22
29. jún 2012

...sice som vyskusala len tri ( ine ) ale nemozem brat ziadnu antikoncepciu ...potom mi to sarapati zo srdieckom a priberam na vahe ...takze aj bez toho sa da fungovat uz ked ty nemozes musi brat ochranu tvoj partner 😉

cenculinka
29. jún 2012

ja som problem nemala, ale sestra ano, tak neberie ziadnu, mala velmi zle pecenove testy stale. kamoska je epilepticka, nemohla brat ziadne lieky, tak si dala do ruky implantat - taku malicku tycinku, vydrzala jej 5 rokov, cenovo bola na urovni lacnej antikoncepcie a nemala absolutne ziadne problemy. ak by chcela mimco skor, stacilo len tycinku lekarom z ruky vybrat 🙂

nili
6. aug 2012

Mala som 5 druhov, vsetky robili iba problemy. Rozhodla som sa prestat uzivat hak.

bubbble
6. aug 2012

ja som tiez pred par dnami vysadila uz stvrtu, bol to asi moj posledny hormonalny pokus na najblizsiu dobu... hormony mi nerobia dobre, z kazdej mi zacnu po case depky a kvoli HAK nechcem ist do AD.. nuz co sa da robit, pohodlnost-nepohodlnost, zdravie je prednejsie.

buuba
6. aug 2012

ahoj, ja beriem antikoncepciu od 15ich, teraz mam 30 (samozrejme, s par prestavkami, napr. ked som chcela otehotniet). Zle som znasala tie, ktore mali vyssi obsah hormonalnej zlozky. Uz asi 7 rokov beriem jednu (okrem jedneho roka, ked som bola tehotna), a s tou nemam problemy. Ani nepriberam, ani ziadne spinenie ... . Je drahsia - na 3 cykly cca 40 euro. Nakolko neplanujem dalsie babo, tak si budem musiet preratat, ci sa mi oplati kupovat tuto antikoncepciu, alebo volit radsej nejaky implantat 🙂

kikushka2386
6. aug 2012

tiez premyslam nad vhodnou antikoncepciou.Hak nemozem kvoli vysokemu tlaku.premyslala som nad telieskom ale trosicku sa bojim a mm stym nesuhlasi.pharmatex mam teraz zatial ale nic prijemne strasne po tom to stipe a pali.urcite by som sa nespoliehala na plodne a neplodne dni(aspon ja nie) premyslala som nad kruzkom ale tiez neviem ci uspejem u doktora.

sorciera24
6. aug 2012

ja toto nepochopim, vak ked mi hormonalna robi problem, tak ju neberiem....(ja by som ju teda vobec...)....co nepoznate aj nehormonalnu antikoncepciu? 😕

helka101
6. aug 2012

Mne tiež žiadna nesedela... potom sa to vyhrotila do migren.. ktore mam vdaka anti doživotneee... :/ počas tehu som mala tiež problem, rozkolísane hormony robili svoje.. teraz mam vnutromaternicove teliesko arianne,... cenovo pristupne, bez hormonov... maximalna spokojnosť!!!!

babulina
6. aug 2012

ja som tiez som si preskakala viacerymi antikoncepciami az som narazila na antikoncepcny kruzok a ten si neviem vynachvalit 😉