icon

Pharmatex a mydlo - možnosť tehotenstva

14. okt 2022

Zdravim, potrebovala by som poradiť aj keď už je asi neskoro. Použila som minulý týždeň v pondelok pharmatex a priateľ sa asi 3 hodiny pred stykom osprchoval sprchovým gélom (určite to bolo po viac ako dvoch hodinach). V letáku píšu o dvoch hodinách. Ja som dodržala všetko. Užívam aj HAK ale po asi 4 dňoch od styku mohla nastať ovulacia (podľa bolesti, potvrdenú ju nemám). Tehotenstvo si teraz nemôžem dovoliť a tak som sa spoliehala na HAK ale asi nefunguje. Mala by som byt dnes 7dpo(ak nastala ovulácia). Mám pocit že ma už bolia prsia ale na dotyk nie sú citlivé. Môžem byť tehotná? Test si urobím zajtra aj keď neviem či by už ukázal výsledok. Môžem sa spoľahnúť na pharmatex? Urobila som chybu, že som užila ten čipok..

Strana
z2
ailiba
17. okt 2022

Ja ta na jednej strane chapem... Tiez ked sme zacali s partnerom sexualne zit a hoci som brala HAK stale som sa bala, ze otehotniem a mala rozne pocity. Aspon prve mesiace. Takze to poznam.
Ak si 14 dni po styku tak by ciarka musela byt uz vyraznejsia. Urcite to bude falosny duch. V tomto obdobi uz musia byt kolajnice. Skus inu znacku testu, nech si kludna.
K tym tehu priznakom... Pocas brania Hak mozes mat rozne pocity. Su to hormony.

autor
17. okt 2022

@ailiba ďakujem , skúsila som aj dr max a ten je úplne negatívny.

ailiba
17. okt 2022

Niet za co... Dr. Max mi robil najsilnejsie ciarky. Urcite tehu nie si, neboj.

54tinka54
18. okt 2022

Mala by si tieto tvoje paranoidné myšlienky poriešiť s terapeutom alebo rovno aj so psychiatrom, lebo ti z toho načisto prepne.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
54tinka54
4. okt 2023

@julia2002 myslím že príbalový leták je dosť jasný a zrozumiteľný

julia2002
Odpoveď bola odstránená
julia2002
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2