Podviazanie vaječníkov počas sekcie - skúsenosti
Ahoj mamičky chcela by som vediet ci mate niektora skusenosti s nadviazanim vajecnikov pocas sekcie...Kolko sa caka na schvalenie a ci po schvaleni je mozne hned zakrok vykonat.Samozrejme navrhol mi to lekar zo zdravotnych dovodov ze premna bude lepsie ked uz nebudem mat deti.Dakujem za odpovede☺
@sunshine1311 ahoj ja som dnes dostala papiere mam tam 4datumy teraz neviem od ktoreho datumu rataju 30dni?ja som to podpisovala 15teho.Primar dal peciatku 15teho a riaditel 18teho a je tam este peciatka 16teho a 17teho tak ja neviem od ktoreho datumu sa rata 30dni
@erikababula Mne moja doktorka povedala, že dátum kedy som to podpísala ja, to, že to potom ešte potvrdzuje primár a riaditeľ je v tomto nepodstatné. Ide hlavne o to kedy si ty súhlasila so sterilizáciou, aby to nebolo na poslednú chvíľu , tam bol podstatný ten prvý dátum kedy si tam ty hodila podpis a tvoj lekár keď ste to vypisovali...Mne to vypísala lekárka, dala dátum ja som podpísala a už bolo jedno kedy zájdem vybaviť podpisy primára a riaditeľa.
@sunshine1311 super ja som to podpisovala 15teho lebo dnes doktorka ze este 10dni musime pockat aby ubehlo 30dni tak nechapem o com trepe
@erikababula no keď si to podpísala 15.mája tak ona myslí , že desať dni cca do 15. júna 🙂 tak to je približne nejak 10 dní ešte 🙂
@sunshine1311 nooo som zvedava kedy ma naplanuju...Dakujem za info☺

@sunshine1311 Dakujem krasne☺