icon

Pomýlila som sa pri užívaní antikoncepcie. Poraďte

minacka
18. jan 2018

stala sa mi taká vec neviem či ste sa s tým už stretli alebo či by ste mi vedeli pomôcť ale ja som sa pomylila v užívaní tabletiek skončila som balenie a mala som mať pauzu ale ja som si pauzu urobila len dva dní a potom som začala brať zas nové balenie čiže som nemala pauzu 7dní ale len dva myslíte si že to veľmi vadí ? Ide mi hlavne o to ci by som mohla byť tehotna.s priateľom som spavala počas týchto dní preto sa bojím . bábätko ešte nechcem a k doktorovi ísť nemôžem aj keby som chcela ďakujem vopred za odpovede

lilyianka
•
18. jan 2018

@minacka tehotna nebudes, ved si tabletky brala ako treba len si sa zmylila a zacala si skor nove balenie...horsie by bolo keby si sa pozabudla a zacala blister neskor ako treba
Skor to moze mat vplyv na menzes...dostala si ho?

ukulela
•
18. jan 2018

tiez si myslim, ze tehotna nebudes, aj ked ja by som sa po takomto zisteni chranila ten tyzden (zvyknu tak pisat v letakoch) ... to si kedy zistila, ze beries tbl skor, ze si stihla s priatelom spat? ved to sa da riesit ad hoc precitanim pribaloveho letaka.
tiez si myslim, ze ti to rozhadze cyklus - za tie dva dni si ms dostala, ci nie?

ibrunova
•
18. jan 2018

Nie, nevadí to, neboj, ber normálne celé balenie teraz. A chránená si normálne, celý čas, ale musíš teraz dobrať celé balenie.

minacka
autor
•
18. jan 2018

Len dnes som to zistila pretože som mala strašne veľa veci v hlave a úplne som sa pomylila a až dnes som zistila že veď ja mám mať 7dnovu pauzu a urobila som si dvojdňovú..dúfam babulky že to naozaj nevadí. No a menzes som ešte nedostala aj keď som mala včera dostať .

ibrunova
•
18. jan 2018

@minacka dvojdňová nevadí,vadí,ak je dlhšia ako 7 dní..

minacka
autor
•
18. jan 2018

Tak chvalabohu . Ďakujem vám veľmi pekne za vaše odpovede