icon

Pomýlila som sa pri braní antikoncepcie

diana838
23. dec 2020

Dobrý deň stala sa mi taká vec mám prvý kráľ antikoncepciu a pomýlila som sa v braní 2 týždňa .
Na tabletkách mám napísaný deň ako ich brat Po,Ut,St....
A mám to tam vyznačené šípkami ja som na miesto Po a Ut tabletky zobrala sobotnajšiu a nedeľňajšu .
Čo mám robiť mám si zobrať teraz pondelkovú utorkovú a aj teraz v stredu tabletku alebo mám pokračovať v braní tabletiek po nesprvánYch dňoch na tom balení ?
Za odpoveď Vám ďakujem 🙂

nelca84
•
23. dec 2020

@diana838 su tie tabletky vsetky rovnake? Ak ano, tak je jedno ktorym dnom zacnes, normalme pokracuj dookola blistra. Tie dni su tam len pre lepsiu kontrolu. A buduci mesiac si lepsie pozri, ktorym dnom zacinas. Je to dobra pomocka ak napriklad zabudnes uzit tabletku, tak na druhy den hned vidis, ze ti predchadzajuci den zvysuje.

bona
•
23. dec 2020

@diana838 aká to je antikoncepcia? Pokial jednozlozkova (že v každej tabletke je rovnaký obsah hormónu) je úplne jedno,ktorú tabletku zoberieš,tie dni sú tam len pre uľahčenie užívania a kvôli prípadnému zabudnutiu. Čiže v klude zober tie zabudnuté a potom pokračuj normálne ďalej..

diana838
autor
•
23. dec 2020

@nelca84 je to antikoncepcia lunytta a nikde v letáku som nenašla niečo o tom že by mali tabletky iné množstvo hormónov máte s týmito tabletkám skúsenosti ?

nyusika
•
23. dec 2020

@diana838 tam je to jedno, ktorý deň užijes

nelca84
•
23. dec 2020

@diana838 nemam, ale ak su vsetky rovnake, tak plati co som pisala vyssie.

diana838
autor
•
23. dec 2020

@nelca84 čítala som že sú tam iba dva hormóny v každej ... ďakujem za pomoc 🙂

nelca84
•
23. dec 2020

@diana838 je s obsahom drospirenonu, ktory brani zadrziavaniu vody v tele, cize sa z nej nepribera. Tiez mam hak s tymto zlozenim. A neni zac 😉