Predajú mi antikoncepciu na mesiac, ak mám recept na 3?
Dobry den dnes si musim ist kupit antikoncepciu, avsak pan doktor sa pomylil a namiesto jedneho mesiaca mi napisal tri mesiace. Zacinam brat novu antikoncepciu a preto chcem zacat len s jednomesacnou aby som potom nemala problem s tym ze mam dalsie dva balenia ked mi nesadne ... Preto sa pytam je mozne ze mi v tomto vyhoveju v lekarni ? Dakujem za odpoved
predajú, povieš v lakárni a ona ti na recept napíše, že ti dala iba 1 balenie a o mesiac ho môžeš znovu použiť
Ano 🙂 nevadi ze mas predpis na 3mesiace daju ti kludne aj na mesiac...a neskor si mozes vybrat na dalsi mesiac...mne bolo v lekarni povedane ze tento recept kedze je predpis na 3mesiace plati 3mesiace 🙂
@smichaela24 Ahojky, jasne,ze ano-ja mam recept platny rok a na 3-mesacne balenie a kupujem len mesacne kazdy mesiac.😉
Da sa vybrat aj len jedno balenie.Lekarnik to na recept poznaci,ze mas narok este na dve
da sa ja mam recept a vzdy mi ho vratia, takze ho pouzivam stale, ked treba 🙂 🙂 🙂 🙂
Dá sa vybrať aj jedno balenie na mesiac aj keď sú niektoré balené po 3 bez problémov.
recept na HAK plati rok, takze kludne aj na mesiac ti predaju. dolezite je, ze viac, nez 12 baleni nedostanes. ci si kupit 4 x trojbalenie, alebo 12 x jednobalenie, to je jedno 🙂
mňa sa vždy v lekárni pýtali či chcem na 1 alebo 3 mesiace balenie. Zvyknú vyberať aj z celého balenia jeden blister, pri HAK sa to robí bežne. 🙂

za jeden mesiac nezistite, ci vam sadne, alebo nie. prvy druhy mesiac mozete mat nejake neprijemne pocity z toho - bolesti prsnikov, silnejsia menstruacia. po troch mesiacoch a to upravi. tak preto treba mat to trojbalenie. ale napr v lekarni Dr.Max sa vas opytaju, ci chcete na 1, alebo na 2, ci 3 mesiace.